JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Fenomenler > Yaşadığınız Paranormal Deneyimler

Seçenekler Arama
Alt 14-02-2008, 21:11   #21

boynuzsuzgeyikler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 53 boynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond repute

şehir efsanelerine benziyor hatta rahmetli ananem de köydeyken tarladan geldiklerinde sofranın kurulu olduğunu söylerdi koca kadın niye yalan söylesin ki ve yukarıda bi arkadaşın da dediği gibi istedikleri surete bürünebiliyorlar gerçek olma ihtimali var ama ne olduklarını bilemiyorum

Hafiften çalan underground jazz ve benim dinlerken yudumladığım biramın yanında okuduğum kitap!!!
boynuzsuzgeyikler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 14-02-2008, 21:16   #22

freddy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 20 freddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud of

eer bunlar elemental varlıklar gibi bişey olsalardı o dolabın içine hapsedilemezlerdi zatn. bana hikaye gibi geldi..
kusura bakma maksat muhalefet olmak deil.
freddy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 15-02-2008, 01:54   #23

mezzaluna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 mezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud ofmezzaluna has much to be proud of

büyük ihtimalle cin olabilirler

mezzaluna isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 15-02-2008, 03:39   #24

xl_xxy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 xl_xxy yakında ünlü olacak gibi

aslında gercekden enterasan bır olay arkadasın dedıgı gıbı kocaman kadının yalan soleyecek halı yok keske arastırıla bılse bakılsa gercek ortaya cıksa....bıde sole dusunuyorum bu zamana kadar neden bole bısey duyulmadı medyada falan ne bılıyım daha bır suru yere sıcrardı dıye dusunuyorum..ama gercekden ılgınc ve cok ılgı cekıcı....ben ufakken bı defterım vardı okula baslamak uzereydım o zaman beım defterımın ustunde bırsuru haywan wardı ıste atın kıravatı wardı horozun sapkası kopegın pelerını falan ben o zamanlar resımlee dıkkatlı bakıldıgında onların canlanacagını dusunurdum ama hıc canlanmadılar bırak canı göz bıle krpmadılar :d o koy nerde arkadasım bı arastırma falan yapıla bılır ılgılı yerler ılgılenırse tabi

Sponsor Bağlantılar
Alt 15-02-2008, 18:14   #25

x12tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 x12tr dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışx12tr dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

herşey bir yana halkın içindeki söylentileri asla hafife almam,daima gerçek payı vardır ancak amacımız olanları günyüzüne çıkarmak değilde sadece bunları anlatmaksa,işte o zaman sitemizin araştırmacı yönüne haksızlık etmiş olursunuz.ben yine de bu anlatılanlara inanıyorum ve paylaşım için teşekkür ederim.
x12tr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 22-02-2008, 19:19   #26

danteAnIL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 danteAnIL ne işi var bunun burada

o şeyler kesinlik cin deil cinler işleri çok hızlı yaparlar.görmeniz pek mümkün değil.bunun başka bi açıklması var ama bir şeye benzetemedim..bana gerçek değilmiş gibi geliyor
danteAnIL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 22-02-2008, 22:20   #27
-YASAKLI-

Urumhamatahayil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Urumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud of

gremlinler diye varlıkları seyretmişsinizdir. su ile çoğalan minik şirin bir varlık ama çoğldığında kopyaları korkunç kötü valıklar oluyor.

gremlinler filmi gerçektn çıkmış ama sinematografik öğeler eklnrk değiştilmiş bir konudur.

gremlinler el büyüklüğünde insana benzeyen küçük varlıklardır. değişik isimler alırlar kültürlerde ama hepsi aynı şeyi anlatır. özelikle bir çok yerde insalarla aynı evde yaşarlar ve onlara yardım ederler. bazı kültürlerde hırsız olarak bilinir

efsane gelbilir tabi insanlara ama inandığınız şey gerçktir
Urumhamatahayil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 22-02-2008, 22:31   #28

Sepia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 36 Sepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond repute

urum genelde nerde bulunurlar ya da gözle gördünüz mü?

Sepia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-02-2008, 22:36   #29
-YASAKLI-

Karma gücü: 0 Urumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud of

ben hiç görmedim ama benim babanem çok bahsederdi. tahta evlerde tahta mahsenlerde bulunurlarmış belli gruplar halinde yaşarlarmış bedenli varlıklarmış. yani gözle görülbilen dokunulabilen. çirkinlermiş uzun kulaklılarmış. vs vs
Sponsored links

Alt 22-02-2008, 22:41   #30

danny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 11 danny is a glorious beacon of lightdanny is a glorious beacon of lightdanny is a glorious beacon of lightdanny is a glorious beacon of lightdanny is a glorious beacon of lightdanny is a glorious beacon of light

valla enteresanya bu gremlinler benımde bır ıkı tanıdıgım cın bakıyolar kıbrıt kutusunda fılan yasıolarmıs ben epk ınanmıyourm dalga gecıyolardır sızle ınamaıyım dıorum ama nafıle

Alt 22-02-2008, 23:01   #31
-YASAKLI-

Parapsikolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Parapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond repute

bi adres verilmemesi bana çok saçma geldi men in black filmindede kasada yaşayan böyle bi halk vardı hatırlarsanız önüne gelene yağ çekiyolardı şaka bi yana bu tür efsanevi konular her zaman vardı gerçeklik payı birisi ispatlayana kadar tartışılır tabi bizde çok karşılaştık böyle konularda bi kural vardır görmeyen inanmaz diye olamaz demiyorum ama tereddütte kalıyorum.
Parapsikolog isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 22-02-2008, 23:07   #32

Mystick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 12 Mystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to behold

bişi sorucam ben bunlara küçükken çok net bir şekilde inanıyordum çünkü bir çok şeyim kaybolunca ve yeri değişince onların yaptığını düşünürdüm küçük insanalr ama neden kimse göremiyor??? neden fark edilmiyor teknolojimiz yakalardı bir şekilde nerdeler yani?? bir kez bile fark edilmiyor mu?? gerçi küçük insanalrla ilgili öyküler var ama??
bu günde bu konuyla ilgili film izledim hep böle oluo
--------------------
urum bişi sorucam biz peki konuşmaya çalışsak bu arada bizim evde kolilerle geldiler ben ondan şüpheleniyorum.. takip ederlermi? çünkü küçüklüğümden beri varlar hep hissediyorum bende böle bir garip karşılıyacaksınız ama var oldukalrına inanıyorum çünkü sürekli evde bazı şeyler kayboluyor ve bazen durup dururken çıtıt çutur seler geliyor ve evde birileri olduğunu hissediyorum belki onlardır küçükken arardım şimdi okuyunca hatırladım bunları.. hatta ben görmüştüm sanırım hani evlerde duvarlarda elektirik kablolarının olduğu beyaz yuvarlak kapaklar olur ya orda ele benzer bişi ögrmüştüm bağırmıştım geldikelrinde hiç bişi yoktu ama olduğuna emindim aradım kimse yoktu nası saklanıolar peki??

Konu Mystick tarafından (22-02-2008 Saat 23:07 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
Mystick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-02-2008, 23:09   #33

Karma gücü: 36 Sepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond repute

teşekkürler urum açıklaman için teyzem de bayağı yaşlıdır ve bana kalırsa bu yaratıklar eski evlerde daha doğrusu doğal ortamlarda bulunurlar-
mystik günümüzde doğal ortamlar ya da eski yapılar mı kaldı?

Alt 22-02-2008, 23:10   #34

Karma gücü: 12 Mystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to beholdMystick is a splendid one to behold

var ama bilmiyorum normal evlerde neden yaşamasınlar ki? onlarda uyum sağlamışlardır belkide ??

Alt 22-02-2008, 23:13   #35
-YASAKLI-

üzgünüm ama bende bizimkilerden duyduğum kadarını biliyorum daha fazlasını bilmiyorum bende inanıyorum olduklarına inanmak var etmektir çünkü

herkeze görünmemelerinin sebebi bizim onları algılayamayacak olmamız olabilir bilemiyorum gören görüyor bize nasip olur umarım
Sponsored links

Alt 22-02-2008, 23:17   #36

mantıklı ama keşke bir şekilde balgelene bilse..
--------------------
bu arada attığım msj geldimi

Konu Mystick tarafından (22-02-2008 Saat 23:17 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-02-2008, 23:26   #37

biggang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 40 biggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond repute

Kusura bakmayin ama ben kibrit cinlerine inanmiyorum, ilkokul ogrencisiyken yok kibrit cini kiki miki var denirdi arkadaslar arasinda..

Onun disinda kalan bir cok seye inaniyorum, benim gremlin inancimda farkli
bende bu arkadasin gordugu bir cesit cin, ama hani islam aleminde ki 3 harfli cinlerden degil. Leprocon gibi

Alt 22-02-2008, 23:32   #38

anneme sordum şimdi onunda dedesi görmüş gece küçük küçük adamlar akşam odaya girip girip çıkıyorlarmış felan öle işte olabilirler..
Sponsored links

Alt 22-02-2008, 23:57   #39

leprikonlar ya da beş cüceler olduklarını sanmıyorum leprikonlar yeşil olur ve dünyanın bu tarafında olmazlar cücelerde değil bence onların boyu biraz uzun kalıyor bahsettiğim yaratıklara göre

Alt 23-02-2008, 00:23   #40

biggang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 40 biggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond repute

Zaten o tarz bisi dedim, lepracon demedim, yani benim anladigim sizin alanlatiminiza gore cuce'ler.. yoksa 5 cuce yada lepracon demiyorum, bu tarz bi diyorum kanimca, sonucta goren sizsiniz ben degilim, ben gozumde canladirdigimi soyluyorum sadece..
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar