birşey sorcam.benim arkadaşım her an garip sesler duyuyormuş duyuyormuş derken hani birisi sinirlenir ya sinirli sesler çıkartır onun gibi ama her an duyuyormuş.bana bunun ne olabileceğini sordu?sizce o kim?
Olay "duruişiti" ile pek ilgili gibi durmuyo hex.Bu genellikle elemantellerden kaynaklanır,Yada etrafında bioenerjik alanını olumsuz etkileyecek bir yüksek enerji alanı warsa (Bu fiziksel kaynaklı da metafiziksel kaynaklı da olabilir)homeostasiste bozulmalara sebep olarak sinirleri vs. etkileyebilir
yanlış mı yapıyorum,nasıl yanihiçbişey anlamadım
ayrıca duruişiti dğeilse,bu seslere elementallerin sebep oalbilecğei gibi kendi astral bedenimiz de sebep olabilir,bu konu var sitede
yanlış anlaşılmassa bu psişije bağlanmadan önce, kişinin ruhsal bi probleminden kaynaklanabileceği ihtimalini de göz önünde bulunduralım iyi bi dr ye gidip destek alman senin sağlığın açısından daha faydalı olur...
bi ara bende duyardım..yani kucukken..doktor strestendir onemsemeyin dedi son 10 yıldır bisey duymuyorum..takmayın cok kafanıza yani ilerde kendiliginden gecer..
Herkesde olur bu sesler bence bende arada bi cığlık sesleri duyarım yada karanlık biyere bakınca sanki karsımda binlerce şey bana bakıp bagrıyormus gibi ama önemsemiyorum fazla
Yaa yapmayın bi kere de önce tıbbi olayına falan bakalım arkadaşlar yaaa...Harbi insaf bu kadar etiketleme olayını çözemiom...Ben ses duydum..."Duru işitidir o"...Dün gece yanımdan bişi geçti gibi oldu "cindir cinn"..
Abi olayın önce tıbbi vs yönüne bakmadan şu paranormal etiketini çakmamanızı diliyorum açıkçası...Hadi kolay gele...
__________________ Kimi vardır rüzgarın ağaç dalında çıkardığı sesle irkilir,Kimi de vardır ki dünya yıkılsa farketmez neler olduğunu etrafında...Sen ağaç dalındaki rüzgar olursun eleştirirken,ben veya bi başkası patlayan bomba olur ayaklarının dibinde!!Sen benim doğruları dile getirmemdeki üslubumu çirkin bulursun bi başkası sırf sert cevaplarım var diye benim üslubumu beyenmeyen senin üslubunu çirkin bulur ...Şimdi ister tebrik et beni...İstersen kır kalemimi!!!