JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Fenomenler > Yaşadığınız Paranormal Deneyimler

Seçenekler Arama
Alt 27-04-2007, 19:30   #1

laykot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 laykot henüz daha yolun başında
Thumbs up İstemsizce duyulan seslerin anlamı nedir ?

birşey sorcam.benim arkadaşım her an garip sesler duyuyormuş duyuyormuş derken hani birisi sinirlenir ya sinirli sesler çıkartır onun gibi ama her an duyuyormuş.bana bunun ne olabileceğini sordu?sizce o kim?
laykot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 27-04-2007, 19:40   #2

amnesia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 169 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute

işitsel halusılasyon da olabılır..bence öncelıklı olarak dr a gıtsın......

ZaMaNıN DıŞıNDa,MeKaNıN DıŞıNDa
E.A.P
amnesia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 27-04-2007, 21:06   #3

hexagram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 hexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant future

duruişiti
bu yolla bilgiler alabilir,seslerin kaynağı çok çeşitlidir,zamanım kısıtlı olduğundan fazal ayrıntıya giremicem
hexagram isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 27-04-2007, 21:30   #4
-YASAKLI-

Rimmon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Rimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud of

Olay "duruişiti" ile pek ilgili gibi durmuyo hex.Bu genellikle elemantellerden kaynaklanır,Yada etrafında bioenerjik alanını olumsuz etkileyecek bir yüksek enerji alanı warsa (Bu fiziksel kaynaklı da metafiziksel kaynaklı da olabilir)homeostasiste bozulmalara sebep olarak sinirleri vs. etkileyebilir
Rimmon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 27-04-2007, 22:55   #5

Nora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 Nora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond repute

laykot konularını sürekli yanlış yerlere açıyorsun biraz daha dikkat....

Nora isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 28-04-2007, 00:37   #6

Karma gücü: 169 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute

hex ..bence yanlıs yapıorsun

E.A.P
Sponsored links

Alt 28-04-2007, 18:33   #7

Karma gücü: 0 hexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant future

yanlış mı yapıyorum,nasıl yanihiçbişey anlamadım
ayrıca duruişiti dğeilse,bu seslere elementallerin sebep oalbilecğei gibi kendi astral bedenimiz de sebep olabilir,bu konu var sitede

Alt 28-04-2007, 19:08   #8

o anlamda degıl demek ıstedıgım...duruisı vs demek ıcın öncelıklı olanların dıslanması gerekmez mı ılk?

E.A.P

Sponsor Bağlantılar
Alt 05-05-2007, 19:06   #9

Firdevs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 33 Firdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond repute

yanlış anlaşılmassa bu psişije bağlanmadan önce, kişinin ruhsal bi probleminden kaynaklanabileceği ihtimalini de göz önünde bulunduralım iyi bi dr ye gidip destek alman senin sağlığın açısından daha faydalı olur...

Firdevs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 05-05-2007, 20:06   #10

boogee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 212 boogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond repute

bi ara bende duyardım..yani kucukken..doktor strestendir onemsemeyin dedi son 10 yıldır bisey duymuyorum..takmayın cok kafanıza yani ilerde kendiliginden gecer..

** TJOBD **
boogee isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 05-05-2007, 20:51   #11

elfstitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 elfstitan dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışelfstitan dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışelfstitan dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

sanrı olabileceği ihtimali banada kuvvetli gelior.
elfstitan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 08-05-2007, 22:55   #12

laykot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 laykot henüz daha yolun başında

niemand bir şey sorcam.ne konuda yardım etmesini istiyor.yani sence ne konuda yardım isteyebilir.ne olabilir?
laykot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 09-05-2007, 17:17   #13

kaderaelegram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 kaderaelegram dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışkaderaelegram dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışkaderaelegram dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

duruişiti desem sen "hani birisi sinirlenir ya sinirli sesler çıkartır " demişsin bu normal bir şey ama dikkate alsın mesela ne demeye çalışıyor
kaderaelegram isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 09-05-2007, 17:59   #14

Wahsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 Wahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of light

Herkesde olur bu sesler bence bende arada bi cığlık sesleri duyarım yada karanlık biyere bakınca sanki karsımda binlerce şey bana bakıp bagrıyormus gibi ama önemsemiyorum fazla

Alt 09-05-2007, 19:12   #15

madem sesler duyuyorsun ona kulak ver,belki hayati önem taşıyan bilgiler içeriyordur...
Sponsored links

Alt 09-05-2007, 23:21   #16

whitepower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 whitepower is just really nicewhitepower is just really nicewhitepower is just really nicewhitepower is just really nicewhitepower is just really nice

Yaa yapmayın bi kere de önce tıbbi olayına falan bakalım arkadaşlar yaaa...Harbi insaf bu kadar etiketleme olayını çözemiom...Ben ses duydum..."Duru işitidir o"...Dün gece yanımdan bişi geçti gibi oldu "cindir cinn"..

Abi olayın önce tıbbi vs yönüne bakmadan şu paranormal etiketini çakmamanızı diliyorum açıkçası...Hadi kolay gele...
Kimi vardır rüzgarın ağaç dalında çıkardığı sesle irkilir,Kimi de vardır ki dünya yıkılsa farketmez neler olduğunu etrafında...Sen ağaç dalındaki rüzgar olursun eleştirirken,ben veya bi başkası patlayan bomba olur ayaklarının dibinde!!Sen benim doğruları dile getirmemdeki üslubumu çirkin bulursun bi başkası sırf sert cevaplarım var diye benim üslubumu beyenmeyen senin üslubunu çirkin bulur ...Şimdi ister tebrik et beni...İstersen kır kalemimi!!!

Ego primum tollo,nominor quoniam leo!!

whitepower isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 10-05-2007, 13:01   #17

white konun başını okuduğundan şüpheliyim

Alt 15-05-2007, 21:53   #18

azazil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 azazil yakında ünlü olacak gibi

bence fazla önemsemesin seslerin azaldığını hissedecektir

"SORDU:

-SANA EMRETTİĞİMDE SECDE ETMENE NE ENGEL OLDU?....

DEDİ Kİ:

-BEN ONDAN HAYIRLIYIM!.. BENİ ATEŞTEN ONUiSE ÇAMURDAN YARATTIN!..

BUYURDU:

-ORADAN iN!... KENDİNİ BÜYÜK GÖRMEK ORADA YAKIŞMAZ!.. ÇIK GİT; ÇÜNKÜ SEN KÜÇÜLENLERDENSİN!.." (8-12/13)
azazil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama