JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Fenomenler > Yaşadığınız Paranormal Deneyimler

Seçenekler Arama
Alt 26-04-2007, 18:14   #1

laykot - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 laykot henüz daha yolun başında
Thumbs up Doğa üstü olay

arkadaşlar sizce bunların anlamı ne?ben doğa üstü olaylar yaşadım.bir gece uyurken bembeyaz birisini gördüm.sadece beyazdı.elinde hançer vardı.bide kendi ismimi duydum.bide alışkın olmadığım halde sabah ezannda uyanıyorum.cevaplarınızı bekliyorum.sizce bunların anlamı ne?
laykot isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 26-04-2007, 18:56   #2

sirius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 sirius is just really nicesirius is just really nicesirius is just really nicesirius is just really nicesirius is just really nice

sabah ezanında uyanma birçok kişi de oluyor. bembeyaz birisi elinde hançerli ise rüya mı değil mi onu bilmelisin tabi önce. BU kadar az bilgi vermişsin merak ettiğin doğa üstü olayların anlamının ne olduğu sanırım. Cevapta kişiye göre değişir olsa gerek...
sirius isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 26-04-2007, 19:30   #3

herkez sabah ezanında uyanıyor o doğruda.garip olan tarafı şu tam allahuekber derkan uyanıyorum.h ançerli biri vardı kanıtıda sabah kalktığımda akşam hançerinin sapı halıya değiyordu.halı içe doğru kaymış.yuvarlak gibi bişey var yani.
Sponsored links

Alt 26-04-2007, 20:05   #4

sirius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 sirius is just really nicesirius is just really nicesirius is just really nicesirius is just really nicesirius is just really nice

Allah büyüktür derken uyanıyorsun ne kadar güzel. Ezan sesi ile uyanmak kadar güzel ve hayırlı birşey yoktur. ne mutlu... hançerli kişiyi bilemeyeceğim bir cin, ruh vb. bedensiz birşey olabilir. Sana anlatmak istediği birşey vardır herhalde....
sirius isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 29-04-2007, 14:01   #5

Firdevs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 33 Firdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond repute

ya konuyu açmışsın tmm güzel hoş yani yaşadıklarını paylaşıyosun yardım istiyosun nedir die... yardımı istemekle yardım bekleme bence. açtığın konu 9 cümleden oluşuyo. bu cümlede anlattığın şeylerle insanlar bi çok yorum yapabilir. her türlü şeye yorabilir bu konuyu. ama sen öncelikle bunları yaşamadan önce ruh halini anlatsana... yani hançerli birisini görmeden önce bi korku filmimi izledin veya birisi sana öle bi olay anlattıda bu aklında mı kaldı, bunları düşün ilk önce çünkü bunların etkisinde kalıp bu tip şeyler görmüş olabilirsi,n hemen ruh.cin die ilişkilendirmemek lazım birazda bilimsel açıdan yaklaşsak daha mantıklı olur dimi ?

Firdevs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-04-2007, 15:58   #6

izlemedim ben zaten rahat uyurken birden gözüm açıldı karşımda o vardı.
Sponsored links

Alt 29-04-2007, 17:33   #7

hexagram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 hexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant future

görüğüm kadarıyla psişik yeteneklerin gelişiyor ve istemsiz bazı olaylarla karşı karşıya kalıyorsun.
öncelikle şunu söylemeliyim ki sorduğun ve yporumunu beklediğin ehrşeyin açıklaması sitede var.
bilgi içeren ayzıları okursan,bize sormana gerek kalmadan cevapların hepsini kendin bulabilirsin.
hem psişik yetenekelrinin kontrollü gelişimi açısından hem de bu sorularına kendin çözüm bulma açısından siteyi okumaya başlasan iyi olur
hexagram isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-04-2007, 17:41   #8

Firdevs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 33 Firdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond reputeFirdevs has a reputation beyond repute

da okumaya hevesli kimse yok ki

Firdevs isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 29-04-2007, 17:47   #9

Karma gücü: 0 hexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant future

süs olsun diye o kadar bilgi koymadık ama dimi
şu yazılanların hepsi uygulansa yada sadece okunsa,o kişi ya çok bilgili olur yada gerçekten "x-men" olur
Sponsored links

Alt 29-04-2007, 17:53   #10
YUH

YUH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 YUH yakında ünlü olacak gibiYUH yakında ünlü olacak gibi

Alıntı:
hexagram´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
görüğüm kadarıyla psişik yeteneklerin gelişiyor ve istemsiz bazı olaylarla karşı karşıya kalıyorsun.
öncelikle şunu söylemeliyim ki sorduğun ve yporumunu beklediğin ehrşeyin açıklaması sitede var.
bilgi içeren ayzıları okursan,bize sormana gerek kalmadan cevapların hepsini kendin bulabilirsin.
hem psişik yetenekelrinin kontrollü gelişimi açısından hem de bu sorularına kendin çözüm bulma açısından siteyi okumaya başlasan iyi olur
hex konuyu biraz açabilirmisin rica etsem ne gibi bi psişik yetenekten bahsediyosun burda anlamadımda

Alt 29-04-2007, 18:00   #11

ezan'a uyanması da aslında psişiktir,yani psişik illa ki maddeleri hareket ettirmek yada akıl okumak değildir
ezan'a uyanması yine kendi ruhsal gelişimi açısından önemli bir olay.kendi inancına göre kendi ruhsal gelişimi için ezan unsuru güçlü bire ses majisi niteliği taşır.Ezanın sahip olduğu yüksek enerji kişinin ruhsal gelişimin de kullanılabilir.Bu genel bir gelişim,özele indirgemek zor.
Ama bazı şeyler görmesi yada duyması bizim bildiğimiz yaygın psişik yeneklerinin de gelişmeye başladığını gösterir.
Bu işe dini boyut katarak geliştirmesi asla sakıncalı dğeildir,hatta ilahi güçten alacağı dua ve imanla kendini "kendisine göre" yada genel ifadeyle daha üst mevkilere çıkartabilir

Alt 29-04-2007, 23:08   #12
Niemand
Guest

Niemand - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
laykot´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşlar sizce bunların anlamı ne?ben doğa üstü olaylar yaşadım.bir gece uyurken bembeyaz birisini gördüm.sadece beyazdı.elinde hançer vardı.bide kendi ismimi duydum.bide alışkın olmadığım halde sabah ezannda uyanıyorum.cevaplarınızı bekliyorum.sizce bunların anlamı ne?
Korkma sakın şunu bil ki sana bir şeyler anlatmaya calışmış ama anlamazda yapmazsan o ayrı konu bunun üstüne konuşmasam daha iyi olur bence.O gördüğün şeyi duyduğun şeyi ve onada senin ic durumunu bir gözlemle verilen msj anlamaya gayret et ok.
sevgilerle
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 29-04-2007, 23:20   #13

ArchangeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 ArchangeL has much to be proud ofArchangeL has much to be proud ofArchangeL has much to be proud ofArchangeL has much to be proud ofArchangeL has much to be proud ofArchangeL has much to be proud ofArchangeL has much to be proud ofArchangeL has much to be proud ofArchangeL has much to be proud of

Uykuda olduğun için normal.takma kafana anlamı falan da yok.sadece rüya işte.zamanla düzelir.anlam aramaya devam edersen kendini tekrarlama olasılığı olur.hepsi bu.

Seven Eyes To See
Seven Eyes To Bleed...
ArchangeL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama