JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Fenomenler > Yaşadığınız Paranormal Deneyimler

Seçenekler Arama
Alt 22-04-2007, 16:11   #21

hexagram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 hexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant future

öncelikle bana güvendiğin için teşekkürler
verdiğim linklerde işini görecek bilgiler var,özellikle şu sıralar çok lafını ettiğim "ışık kulesi"ne çok güveniyorum
illaki bir ritüel yada büyü gibi birşeyler istiyorsanız bu konuda daha bilgili arkadaşlarım var,onlar daha iyi yardımcı olurlar
hexagram isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 22-04-2007, 17:54   #22

vampir_kedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 vampir_kedi henüz daha yolun başında

bana biras psikolojik geldi ama bilmiyorum bu ralar nedense hep herşeye bilimsel yaklaşmaya çalışıyorum off ya nese

Alt 22-04-2007, 18:00   #23
-YASAKLI-

caslanova - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 caslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to behold

Alıntı:
ufuk565´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bana biras psikolojik geldi ama bilmiyorum bu ralar nedense hep herşeye bilimsel yaklaşmaya çalışıyorum off ya nese
Aslında yaptığın şey çok ta yanlış değil. Birçok konu hakkında bilimsel açıklamalar sayesinde bilgi alıyoruz. Ama bu konu bana bilimsel gelmiyor... fikrine saygım var tabi
caslanova isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 23-04-2007, 12:25   #24

denisss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 denisss henüz daha yolun başında

yardımccı olan herkese çok teşekkür ediyorummm!!! yaaa hergece olmuyor...ne biliyim belli olumo ama eğer gün tutarsam belki eşit aralıklarla oluyordur...çünkü tahmien yakalışık sürelerle oluo yani belkide tam belli aralıklarla oluyordur gün sayıyım birdahakine...

Sponsor Bağlantılar
Alt 23-04-2007, 14:10   #25
-YASAKLI-

Rimmon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Rimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud of

Dininin ne olduğunu bilmiyorum ama eğer sorunun "kötü" bir paranormal varlıktan kaynaklanıyorsa kutsal kitaplarki gibi yüksek enerjili titreşimler oluşturan sözle onu aşırı derecede rahatsız edecektir.Bu yüzden senin okumanı engellemeye çalışabilir yada ortamdan uzaklaşabilir.Ancak yüksek enerjiliyse bu varlık sen okumaya başladığında sana ciddi anlamda zarar verebilir.Olayın kaynağıyla ilgili olarak öncelikle hekimlerle görüşmeni tavsiye ederim.Olmadı buluruz bi çaresiniAyrıca bu olayı en son yaşadaığın anla ilgili detaylı bilgi ve dinini söylersen(burda paylaşmak istemiyorsan pmde olabilir)daha kolay yardımcı olabilirim.Maji bölümünde değişiklikler olmuş o yüzden nerde yazılarım bilemiyorum ama "majikal daire" ve "küçük pentagram defetme ritüeli" başlıklı yazıları bir incele.Ayrıca olayı tekrar yaşarsan cesur ol ve onun sana kolay kolay zarar veremeyeceğini aklından çıkartma.Onunla(eğer varlıksa tabi) iletişim kurmaya çalış,ne istediğini sor
Rimmon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 23-04-2007, 15:44   #26

yaaaa aslında bir dinim yok...sadece tanrının varlığına inanıyorum...bi ara dinler hakkında araştırmaya başlamıştım bana yakın olanı...benim için uygun olanı seçmek isteim...kimsenin bana dayattığı din kurallarını yerine getirmem dedim...işte o sırdada wicca konusunda araştırdım kendime yakın hissettim...fakakat hiç bir rituel vs. yapmadım
bi dinim yok yani....

olayıda son yaşadığımda yine heryerim uyuştu...bide şöyle bi olay var...

bunun ilk başladığı olay şöyle olmuştu...biz küçükken cin çağırıcaz falan demiştik kuzenim birinden bi cin ismi öğrenmiş..neyse yaptık bişiler ama cin çağırmadık ruh çağırdık sanırım işte o gün fincanın içinden kendiliğinden kan çıktı çok korktuk fincanı büyük uğraşlar sonucunda kırdık....neyse işte sonraa aradan yıllar geçti...ben bu olayı ilk yaşadığım gece uyandımmm ama gözüm açık değil sadece uyanığım...neden yaptığımı bilmiyorum ama kuzenimin bana söylediği cin ismini fısıldadım ama neden yaptığımı bilmiyorum...sonra birden bi rüzgar hissettim saçlarımın uçuştuğunu hissettim...sonra birisi sanki bişey fısıldadı ama ne olduğunu şu anda hatırlamıyorum ama birisi fısıldayarak bişey dedi eminim...sonra işte böyle rüzgarı hissettim bi süre...uyuşmutu her tarafımm ellerim ayakarım çapraz şekilde kitlenmiş gibiydi hareket edemiyordum...gözlerimde kapalıydı...sanki uçuyorum gibi değişik bi histi bi gariptii....bilmiyorum ama çok korkmuştum...

--------------------
yaaaa bide aklıma gelmişken şunun nedeninde merak ediyorum....

ben bu olayı yaşadığımda hep kollarım kendime sarılmış gibi oluyor...bacakarımda çapraz şekilde ama sımsıkı...dedimya bişeyler sıkıyor gibi diye...hem ben kendimi sıkıyorum hemde başka birileri sankii...heryerim uyuşuyor falan...

Konu denisss tarafından (23-04-2007 Saat 15:44 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
denisss isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 23-04-2007, 15:56   #27
-YASAKLI-

Karma gücü: 0 Rimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud of

Fincanın içinden kan çıktı ? Fincanı "büyük uğraşlar sonucu" kırdınız?Metafiziksel varlıklar ne kadar güçlü olurlarsa olsunlar kan yaratamazlar......
Bu cinin ismini nedir?

Alt 23-04-2007, 16:12   #28

yaaa dedim ya cin çağırmadık yani bilmiyorum çok kötüydü akşam yaptıkk...şimdi biz böyle güldük dalga geçtik falan....işte sonra kuzenim ooff yaa yeter dedi baştan yapıcas akıllı olun bi dedi...sonra finanı bi açtı bahçedeydik yaaa çamur gitmiş galiba nasıl oldu dedi parmağını soktu silmek için bir çıkardıki kan.... şaşırdık korktuk...neyse öyle o olay...cinin isminidyazmaya korkuyorum...

tamda hatılayamaıyorum ama MEKYAM gibi bieşydi...off korkuyorummm....yazmaktan söylemekten...düşünmekten bilee...

Sponsor Bağlantılar
Alt 23-04-2007, 16:35   #29
-YASAKLI-

Açıkçası fincandan kan gelmesi olayı bana inandırıcı gelmedi.Belki özellikle seni korkutmak için yapılmış bi şaka flndır bu kan olayı bilemiyorum.
"neyse işte sonraa aradan yıllar geçti...ben bu olayı ilk yaşadığım gece uyandımmm "Demişsin bu da genelde sadece korku filmlerinde filan olur.Yani fizik ötesi alemdeki varlıkların zaman kavramı bizimkinden çok farklı olduğu için o olayın "yıldönümü" vs. gibi şeylerle pek ilgilenmezler.Ancak eğer çevrende sana büyü yapabilecek bir insan varsa bu durumun bir büyünün etkisiyle kendini göstermesi olası.
Sponsored links

Alt 23-04-2007, 16:40   #30

yaaaa yıldönümünde demedimki.... bilmiyorum ama aradan yıllar geçti...çevremde büyü yapan birinin olduğunu sanmıyorumm....ben bunları psikolojik bozukluk ve ya korkuyla yaşamış olabilirim!!kesinlikle bi varlık var demiyorum..ne olduğunu bilmediğimi söylüyorum zaten...

kan knousundada bilmiyorum ben küçüktüm belkide beni korkuttular ama nasıl olcak başka türlüde aklım almıyor...onunda doğruluğunu savunmuyorum ben sadece olanları anlatıyorum....

hikaye yazmıyorum...okadar yeteneğim yok...

Alt 23-04-2007, 17:04   #31
-YASAKLI-

Zaten sana inanmıyor olsaydım cevap yazmazdım konuyaBu ilginç bi durum ama karabasan bu kadar "haifif" olmaz,obsesyon desen neden sadece geceleri,seninde söylediğin gibi psikolojik olabilir belki bu yüzden tıbba başvurmalısın önce.Bu varlığı etrafından uzak tutmak için uyumadan önce yatağını da içine alan bir majik daire açabilirsin, yada evini komple bedensiz varlıklardan arındırmak istiyorsan onun içinde çeşitli uygulamalar var

Alt 23-04-2007, 17:08   #32

ilgilendiğin için teşekkür ederimm

Sponsor Bağlantılar
Alt 23-04-2007, 19:10   #33

Sepia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 36 Sepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond repute

denisss gördüğün günler yatmadan önce yorgun muydun

Sepia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 23-04-2007, 20:06   #34

bilmiyorumkiii...normal günelerdi sanırım uzun zamandırda olmuyor...

Alt 23-04-2007, 20:11   #35

Karma gücü: 36 Sepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond reputeSepia has a reputation beyond repute

ya bana sorarsanız ben istediğim hergün karabasan görebilirim nedeninide söyleyebilirim çünkü bunlara kafamı çok yordum eğer çok yorgunsanız kesinlikle görmezsiniz ama 1 saatten çok öğle uykusuna yatarsanız bide akşam yatarsanız çok fazla yorgun olmadığınızdan kesinlikle görürsünüz yani öğlen çok yattınız ve yorgun deilseniz akşam kesinlikle görürsünüz tüm eleştirilere açığım

Sponsored links

Alt 25-04-2007, 16:59   #36

Karma gücü: 0 hexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant future

bu konuda aynı fikirdeyim,karabasının nasıl oluştuğunu zaten açıklamaya çalışmıştım forumda

Sponsor Bağlantılar
Alt 26-04-2007, 10:23   #37

oh bea beni anlayan biri çıktı çoğu kişiye kendimi inandırmaya çalışıodum saol hexagram fikirdaş olduğun için

Alt 26-04-2007, 12:32   #38

Alıntı:
Winston´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
oh bea beni anlayan biri çıktı çoğu kişiye kendimi inandırmaya çalışıodum saol hexagram fikirdaş olduğun için
http://www.gnoxis.com/forum/karabasa...rim-t4439.html

Sponsored links

Alt 26-04-2007, 14:42   #39

sirius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 sirius is just really nicesirius is just really nicesirius is just really nicesirius is just really nicesirius is just really nice

denisss, öncelikle bir doktora göründün mü diye sormakta yarar var. Bunu yapmalısın. Çünkü sürekli bir sıkışma (gaz sancısı bile olabilir ) belki de bir hastalığın belirtisidir, hastalığın halisinayon yaratma durumu da olabilir. Yine de daha paranormal olarak bakarsak fincandan kan çıkması ya apor olayıdır veya bedensiz varlığın sizlerin zihnine soktuğu birer görüntüdür. Her koşulda gereçkten bir varlık varsa -ki ismini bile söyledin- güççlü bir varlıkla karşı karşıya kalmışsın. Zaten hexagram ve diğer arkadaşlar bir sürü şey söylemiş özellikle hexagram'ın bahsettiği ışık kulesi 1. yöntemi hergün uygula o tür sıkışmalarda 2. yani acil yöntemi uygula. Genel olarak dualardan ruhlar etkilenmez etkilenenler cinlerdir. Bu yüzden güçlü bir cin olsa gerek (tabi tıbbi bir şey değilse.) Umarım sorunu halledersin ama bir psikologa da git. (Korkularını yenmeni sağlayıp, iradeni güçlendirmene yardımcı olabilir) Genellikle çağırıldıkları zaman musallat olurlar ama nedense yıllar sonra etki etme ihtiyacı duymuş belki de zayıf anlarındır. Diğer arkadaşların ne durumda? (varlık çağıranlar...)
sirius isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 26-04-2007, 19:24   #40
freezewo
Guest

bana biraz daha psikolojik gibi geldi. belki eskiden yaptığınız şeyin etkisi şimdi ortaya çıkmıştır. bu konuda pek bilgili sayılmam, yanıltmak istemem.
bende, Winston'un dediği gibi yorgun değilken çok uyuduğumda benzer olaylar olmuştu. ama fizikselden çok rüyalardaydı rahatsız edilmeler.
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama