Bana daha karabasan gelmedi ama bir nedeni var.
Benim Büyük büyük dedemin rüyasına gelmiş.Ve o heralde bir konuyu bildigi için şapkasını almış.Heralde araştıkmalarıma göre şapkasını veay elinde olan şeyi alırsanın ve korkmadan o dan bir dilek diliyorsunuz.
Dedemde benim 9 göbegime gelmemesini dilemiş.Ben heralde 5 ciyim tam hesaplamadım.Ama bendem sonrama gelcegi için mutluyum ama onlara üzülüyorum.
ilginçmiş real_boys ama karabasan gözükmez die biliorum en azından bana gözükmüo her ne kadar varlığını hissettirsede....... bunu torunlarını rahatlatmak istiyen bi büyüğün sölemiş sonra bütün aileye yayılmış olmasın
hmm bilemem o zaman... zaten dedenle alakası yook ondan önceki nesillerin bi efsane diyelim artık öle bişi de olabilir yada benim bu karabasan hakkındaki bilgilerim yetersiz ilk defa böle bi şey duydum kusura bakma
bu karabasan hakkeden varmı yaa..
bana sanki rüyada korku anı gibi geliyor.
hiç yaşamadım bilmiyorum ama gelmesini iştiyorum yani gelsin ya kapımız açık tabi gerçekseee
slm arkadaslar bende dun basıma gelen bı olayı anlatıyım sahurdan soora yattım ve ruyamda rahatsız etmeye basladılar uyanıp tekrar yattım bu defa bayan kılıgında gelerek yoldan cıkarmaya calıstılar tekrar uyandım ama nedense hıc bır dua okumadım oysakı nas suresının bu tur durumlarda cok ıse yaradıgını tecrube etmıstım neyse sabahişe kalkıcaktım ve ınatla uyumaya kara verdım en sonunda yatagın sallandıgını hıssettım ve uyandım bu olayın cınlerle alakalı olduuna ınanıyorum cunkı yatmadan once bı arkadasla onları asagılayıcı konusmustuk belkıdeo yuzden oldu
__________________ YANLIŞ BİR ÖYKÜDEYİM, BENİ YENİDEN YAZ...
Karabasan diye bir yaratık var arkadaşlar. Belki farklı isimleri de vardır. Karabasan cin değildir. Farklı bir yaratıktır.
Kardeşimin eşi hamile iken ona karabasan gelmişti. Ev de annem, babam, kardeşlerim hepimiz gördük onu. Hem de tam kardeşimin eşinni tarif ettiği şekilde idi. Ama yakalamak aklıma o an gelmedi malesef.
Yakalanıp tövbe ettirilirse bir daha gelmezmişl.
benım memlektımde ona al karısı derler lohusalara gelır dıye bılıyorum
__________________ ZaMaNıN DıŞıNDa,MeKaNıN DıŞıNDa E.A.P
bana karabasan dediğiniz ama aslında kilitlenme olayı 5 kere oldu 3.den sonra alıştım artık kendimi rahat bırakıyorum hiç bişicikler olmuo rahat olun uykunuza devam edin direnmek yanlış bir yol
bana karabasan rüyamda geldi. rüyamda bir odanın içindeydim ve karşımda bir köpek vardı...cinsi dobermandı ve bana hırlıyordu ben geri geri gidiyordum ve ağlıyordum. sonra köpek koşarak boynumu ısırmaya başladı ben onun gözlerini görebiliyordum. gözleri yerinden çıkıcak gibiydi hem ısırıyor hemde suratıma bakıyordu. ben ağlıyordum sonra uyandığımda nefes nefeseydim ve boynumda tam köpeğin ısırdığı yerde bir acı vardı ...
bana karabasan rüyamda geldi. rüyamda bir odanın içindeydim ve karşımda bir köpek vardı...cinsi dobermandı ve bana hırlıyordu ben geri geri gidiyordum ve ağlıyordum. sonra köpek koşarak boynumu ısırmaya başladı ben onun gözlerini görebiliyordum. gözleri yerinden çıkıcak gibiydi hem ısırıyor hemde suratıma bakıyordu. ben ağlıyordum sonra uyandığımda nefes nefeseydim ve boynumda tam köpeğin ısırdığı yerde bir acı vardı ...
bu bahsettiğin şey karabasan değil kabus görmüşsün beyninnde o böyleği uyardığı için acıması normal
karabsan uyanıkken gelir görünmez kişiyi sıkar hareket etirmez ağırlığını veirir 1-2 dakika durur ve gider cin değildir