şakacı arkadaşlar
demek istediğim şu. müslüman olan ve açıpta kuranı okuyan birisi reenkarnasyonu kabul etmez ve bu tür abuk subuk hikayeleride uydurmaz.ama olmayanlar yaşananların ( eğer yaşanmışsa tabi ) reenkarnasyon olduğuna inanabilir.ben müslüman olduğum için müslümanlığı ele aldım. x dinide kabullenmeyebilir y dinide.her dini tek tek inceleme gereği duymadım. ama hatayda yaşanan bu olayların neden müslümanların azınlıktaolduğu ilçelerde gerçekleştiği dikkatimi çekti.bunu belirtmek istedim.inandırıcılığı az geldi bana .her ilçe arası 30 dk sürüyor.neden diğer ilçelerden bu tür hikayeler yok.hataylılarakarşı yalan suçlamasında bulunmadığıma belirteyim.
Ben reenkarnasyona inanmıyorum.hatayda bu olaylar yaşanmıştır belkide.ama reenkarnasyon değildir.peki nedir ?buna cevap vermekte kolay değil elbette.ama benim aklıma gelen ihtimalleri sayayım.
1. fikrim - rüyalarda bazı insanlar başkalarının yaşadıklarını görür.belkide bu kişiler o ölenleri yaşadıklarını rüyalarında görmüştür ve yaşamış gibi algılıyor olabilirler.
2. fikrim - bu olaylar 3 harflilerinde bir oyunu olabilir . 3 harflilerin ömürleri daha uzundur.ve o kişinin yaşadıklarını bir çocuğa sen yaşadın bunları şeklinde empoze etmesi zor olamasa gerek.
3. fikrim - aklıma başka birşey gelmiyor
4. fikrim - aklıma başka birşey gelmiyor
...
...
sonuncu fikrim - yalan söyleniyor.
herkes aklına gelen fikri yazsın bence.