JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Fenomenler > Yaşadığınız Paranormal Deneyimler

Seçenekler Arama
Alt 11-09-2008, 17:31   #21
-YASAKLI-

NighT_marE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 NighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to behold

Banada oluyor bazen. Tam uykuya dalacağım sırada içimden birşey çıkıyor ve ben sanki boşluktaymış hissine kapılıyorum. Bunlar olurken gözlerim açık tabi, yada kapalı ama etrafı görüyorum...
NighT_marE isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 11-09-2008, 19:37   #22

artsom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 artsom henüz daha yolun başında

ahhhh nasıl olur dıe hıc bırseye saskınlık duymuyorum ...
hersey olabılır .sonsuz zekanın yanında bızımkısı zerre kadar .... ben sonsuz zekaya ınanıyor onun gucune teslım oluyorum ... onun için olmaz dıe bır sey yok

nasıl olabılır ımkansız dedıımde onu sınırlamıs olurum ...o ıse sonsuzdur sınırsızdır...
BİG -BANG yapıyorlar Cern de ...burada gecmıse ve gelecege yolculukların mumkun olacagını sööluyor bılım adamları .. bu patlama nın sonuclarından bırı olacakmıs...Eh ..gercekte p bıg bang zaten olup bıttıgıne göre gecmıse ve gelecege yolculuklarda zaten yapılıyor....bu son satırları benımle mesaj yolu ıle alay edenlere ıthaf edıyorum ..

bır cok sey yasadım ..herkesın yasadıgını sandığım kımseyle paylasmadım farkettıgımde anladımkı yasayanlar cok cok az ...yasamayanlar cogunluk o yuzdende ınanmıyorlar...
yatagımı duxzeltırken bır yandanda bır baska yerdeyım ve bır cocugun saclarını tarıyorum ...göruntum farklı..ama benım bırden ah ne oluyor dıyorum ...ve yatagımı duzeltırken buluyorum kendımı gene ...
astral cıkısları ise ıstem dısı yasadım ... bedenıme nasıl gırdıyımıde gördum ..yanlız bır sey varkı konu ıle ne kadar ılgılı ısenız evren sıze o kadar cok sırrını verıyor... olay bu dur.
artsom isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 25-10-2008, 11:45   #23

vanesia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 vanesia ne işi var bunun burada

konu ıle ne kadar ılgılı ısenız evren sıze o kadar cok sırrını verıyor... olay bu dur...
-------
sanırım inançtan bahsediyorsun artsom..
ben bunlar vardır yada yoktur diyemiyorum,bazı arkadaşların yaşadıkları gerçekten akıl almaz şeyler..
benimde yaşadıgım bisürü şey vardı hala da var ama etrafımdakilere anlattıgımda 'hayalci,ayakta rüya gören yada şizofreni'olarak adlandırıldıgımdan son 3 senedir kendimi hiç bişeye inanmamaya şartladım..
şimdi gerçekten bomboşum diyebilirim,neye inanıp neye inanmamaya karar verememektense hiçbişeye inanmamanın ve olanları da hayal olarak,beynimin bi oyunu olarak nitelendirmenin arkasına saklanıyorum..
vanesia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 25-10-2008, 22:54   #24

Alıntı:
Valakar´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Dejavu Diyebilirim baska fikrim yoq..
dejavu nedır peki

Sponsor Bağlantılar
Alt 26-10-2008, 17:54   #25

kupa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 kupa ne işi var bunun burada

[quote=vanesia;329066][b]konu ıle ne kadar ılgılı ısenız evren sıze o kadar cok sırrını verıyor... olay bu dur...
-------

vanesia ya katılıyorum ayrıca bence bu kadar yargılmana gerek yok bunu bir şekilde anlayacaksındır zaten belki zamana ihtiyacın vardır
kupa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 26-10-2008, 18:20   #26

ozan1311 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 ozan1311 ne işi var bunun burada

astral yaşadığım için biliyorumki bu bir fiziki bedenle boyutlar arası kırılmaydı.ancak neden orda neler olduğunu hatırlamıyorumm??!!bence imkansız yoktur.
ozan1311 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 20-11-2008, 18:11   #27

bu sekılde deneyımlerı olanlara gulemlere alay edenlere ruya görmussun hastasın dıenlere seslenıyorum ...saızn bu sıtede ısınız ne bunlerı anormal buluyor guluyor sanız eger ...bır yerde okumustum bızı cekemeyen anten taksın ... aynen bu deneyımlerı yasayanların antenlerı var dıye dusunuyorum ...sızde antenlerı kendınıze dogru yonlendırısenız kendınızı cekersınız ..bazı ınsanların kanalları acık boyutlararası ıletısım kuruyor kendıde anlamıyor farkında olmuyor farkında oldugu bööle bırseyler yasadıgı ...dusunmezmısınız ya ...ınsan denen varlık et kemıktenmı ıbaret ...deılız buraya gelısımızın nedenı gıdısımızdır ...ama nasıl gıdecegımız ....kenmdımızı bılerek ..ögrenenerek .....sız ruya deın bırılerı hayal desın bırılerı ruh hastalıgı desın pekı bu kavramlar nedır ..... gercek deıl dıosunuz gercek nedır ... hangı gerceklılıkten bahsedıyorsunuz ...burada opturmus yazıyoruz ....bunun kadar gercek yasananlar ...yada bunun kadar yalan ...beyının oyunları dıo bazıları pekı beynımızı çalıstıran nedır kımdır ... beyın bızım merkezı ıdaremızdır .beyın ölumu gerceklesınce ruhta cekıp gıtmıyormu ..beyınle ruh arasındakı ılıskıyı kurmaya calısmazmısınız ?beyın ruh ılıskısını kurunca anlayacaksınızkı beyın ruhumuzu bıze projekte edıo ...demekkı tum bunlar beyının oyunu deıl beyın ıle ruhun işbirliğiğdğr .

Alt 28-11-2008, 00:19   #28

Parapisisik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 Parapisisik yakında ünlü olacak gibi

Alıntı:
artsom´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bu sekılde deneyımlerı olanlara gulemlere alay edenlere ruya görmussun hastasın dıenlere seslenıyorum ...saızn bu sıtede ısınız ne bunlerı anormal buluyor guluyor sanız eger ...bır yerde okumustum bızı cekemeyen anten taksın ... aynen bu deneyımlerı yasayanların antenlerı var dıye dusunuyorum ...sızde antenlerı kendınıze dogru yonlendırısenız kendınızı cekersınız ..bazı ınsanların kanalları acık boyutlararası ıletısım kuruyor kendıde anlamıyor farkında olmuyor farkında oldugu bööle bırseyler yasadıgı ...dusunmezmısınız ya ...ınsan denen varlık et kemıktenmı ıbaret ...deılız buraya gelısımızın nedenı gıdısımızdır ...ama nasıl gıdecegımız ....kenmdımızı bılerek ..ögrenenerek .....sız ruya deın bırılerı hayal desın bırılerı ruh hastalıgı desın pekı bu kavramlar nedır ..... gercek deıl dıosunuz gercek nedır ... hangı gerceklılıkten bahsedıyorsunuz ...burada opturmus yazıyoruz ....bunun kadar gercek yasananlar ...yada bunun kadar yalan ...beyının oyunları dıo bazıları pekı beynımızı çalıstıran nedır kımdır ... beyın bızım merkezı ıdaremızdır .beyın ölumu gerceklesınce ruhta cekıp gıtmıyormu ..beyınle ruh arasındakı ılıskıyı kurmaya calısmazmısınız ?beyın ruh ılıskısını kurunca anlayacaksınızkı beyın ruhumuzu bıze projekte edıo ...demekkı tum bunlar beyının oyunu deıl beyın ıle ruhun işbirliğiğdğr .
yazdıklarından bir kısmını üzerime alındım ..yazdıklarımı uzun uzun açıklamayıp birkaç cümleye indirgeyince bazılarının anlaması zor oluyor sanırım ..sonsuz zekadan bahsetmişsin ancak sonsuz zekayı elde etmek basit bir iş değildir ..gerçekleri görmekte basit bir iş değildir .gördüğün herşey sanaldır .bir nevi matrix felsefesi .5 duyuyla algıladığın kadar görürsün , gördüklerine gerçek dersin .görmediklerin senin için yalandır .yazdıklarımız arasında başka bir çelişmede göremedim ..sanırım bu kadarı yeterli .
Parapisisik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 03-12-2008, 22:44   #29

[

--------------------
Alıntı:
Parapisisik´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yazdıklarından bir kısmını üzerime alındım ..yazdıklarımı uzun uzun açıklamayıp birkaç cümleye indirgeyince bazılarının anlaması zor oluyor sanırım ..sonsuz zekadan bahsetmişsin ancak sonsuz zekayı elde etmek basit bir iş değildir ..gerçekleri görmekte basit bir iş değildir .gördüğün herşey sanaldır .bir nevi matrix felsefesi .5 duyuyla algıladığın kadar görürsün , gördüklerine gerçek dersin .görmediklerin senin için yalandır .yazdıklarımız arasında başka bir çelişmede göremedim ..sanırım bu kadarı yeterli .

anlayıs ve algı meselesı arkadas yazdıklarımda bır celısme bıulmaya calısmıs ...ama okuduunu anlamamıskı ben soznsuz zekayı elde etmek dıe bır seyden bahsetmedım bu bııır ıkıncısı o elde edılmezkı ...teslım olmaktan bahsetrtım ona ve o yaratandır bu ıkı.........ayrırca bana göre ben o zakanın var ettıyı olduuma gore mesele bıtmıstır ona bun a ınanıyor suna suna ınanmıorum dıyemem ...içimde bıldıyımım bılen bırı var .hersey ımkan dahılındedır ..ol dedıının olduran o olduguna gore akıllara gelen gelmeyen gelecek olan hersey su fanı dunyada gercek dedıyımız boyutta da öte alem dedıımız byuttatada teZahur edıyor ha sen ben o bunu algılamıyoruzur ama bırılerı algılıyor algılayamıoruz dıe yok,OLMUOR demek deıldır ALLAHIDA ALGILAMIYORUZ BU BOYUTTA AMA O VAR .....BEN HERSEY MUMKUN DIORUM...HERSEY MUMKUN ....AKSINI IDDA EDENE ESMAUL HUSNAYI ANLAMLARI ILE ÖNERIRIM...ARKADAS BIDE gerçekleri görmekte basit bir iş değildir .gördüğün herşey sanaldır demıs ...be ne demısım gercek nedır neye göre gercek demısım......ben bu boyutta seklı hacmı kutlesı olan dokunabıldıyım görebıldıgım seylere kabaca gerceklık derım ama o bu boyuttun sanal gerceklıgıdır ....ve dıyorumkı son olarak gerceklesen hersey sanallasır...yanı gerceklıgını kaybeder bu boyutta.

gercek dıe bısey yok bu boyutta.....hadı sıze ıyı gunler..
uzerıne alınan arkadas yazdıklarımı okuyorsan anla ..sonra krıtık et ..cunku alakasız elestrı elestrı olmaz bende baskalarıda bısey anlamaz...
--------------------
Alıntı:
vanesia´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
konu ıle ne kadar ılgılı ısenız evren sıze o kadar cok sırrını verıyor... olay bu dur...
-------
sanırım inançtan bahsediyorsun artsom..
ben bunlar vardır yada yoktur diyemiyorum,bazı arkadaşların yaşadıkları gerçekten akıl almaz şeyler..
benimde yaşadıgım bisürü şey vardı hala da var ama etrafımdakilere anlattıgımda 'hayalci,ayakta rüya gören yada şizofreni'olarak adlandırıldıgımdan son 3 senedir kendimi hiç bişeye inanmamaya şartladım..
şimdi gerçekten bomboşum diyebilirim,neye inanıp neye inanmamaya karar verememektense hiçbişeye inanmamanın ve olanları da hayal olarak,beynimin bi oyunu olarak nitelendirmenin arkasına saklanıyorum..

kendılerı yasamayanlar tabııkı sıze bu sekılde tepkıler verır...bu onların cehaletı ..bence sız farklı sınız bıldıklerınızı hatırlıosunuz ..evren sıze hatılrla dıo her deneyımınızde ..ve her hatırlayıs bır buyumedır kendını bılmedır...kendıne ınanma deıl.....bırakın kucukler kucuk kalmak ıstıolarsa kalsınlar ...sız ınanamamaya basladım dıosunuz .sız ınandıgınız içinmi yasadınız deneyımlerı hayır ...bıldıyınızı bıldıyınız için hatırladınız sadece ...ınanclar deısır ancak ve zaten deısımede mahkumdur ......bıldıyınız sızın ıcınızden gelen bılgıdır deısmez ...gercek gercektır ...varolusumuzla bızlere kodlanmıstır .onu ınkar edemez ona ınanmaktan vazgecenmezsınız..onu yadsıyamazsınız...o sızsınız cunkı...hadı kendınız ınkar edın ..hadı kendınıze ınanmayın...ne olacak ne deısecek...hıc ...sız hala oradasınız...

bırilerı sızı bıldıgını bılıyor...

ve içinizde bırıde sızın bıldıyınızı bılıyor...

Konu artsom tarafından (03-12-2008 Saat 22:49 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
Sponsored links

Alt Dün, 02:19   #30

redflowers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 redflowers ne işi var bunun burada

keşke türkçe yazılmış bir mesaj olsaymış,ne demek istediğini merak ettim açıkçası.
redflowers isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt Dün, 18:16   #31

alternate_aya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 alternate_aya ne işi var bunun burada

Alıntı:
ozan1311´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
lucid rüyayı yaşadım,astral seyahati yaşadım,zihin seyahatini yaşadım ve hiç biri değildi.şu anda bilgisayar başında bu yazıyı yazmam nekadar gerçekse oda okadar gerçekti!!!!
evet yazdığın yazı gerçek çünki bunun kanıtı önümüzde çaktınmı

Seçenekler Arama