[
--------------------
Alıntı:
Parapisisik´isimli üyeden Alıntı
yazdıklarından bir kısmını üzerime alındım ..yazdıklarımı uzun uzun açıklamayıp birkaç cümleye indirgeyince bazılarının anlaması zor oluyor sanırım ..sonsuz zekadan bahsetmişsin ancak sonsuz zekayı elde etmek basit bir iş değildir ..gerçekleri görmekte basit bir iş değildir .gördüğün herşey sanaldır .bir nevi matrix felsefesi .5 duyuyla algıladığın kadar görürsün , gördüklerine gerçek dersin .görmediklerin senin için yalandır .yazdıklarımız arasında başka bir çelişmede göremedim ..sanırım bu kadarı yeterli . |
anlayıs ve algı meselesı arkadas yazdıklarımda bır celısme bıulmaya calısmıs ...ama okuduunu anlamamıskı ben soznsuz zekayı elde etmek dıe bır seyden bahsetmedım bu bııır ıkıncısı o elde edılmezkı ...teslım olmaktan bahsetrtım ona ve o yaratandır bu ıkı.........ayrırca bana göre ben o zakanın var ettıyı olduuma gore mesele bıtmıstır ona bun a ınanıyor suna suna ınanmıorum dıyemem ...içimde bıldıyımım bılen bırı var .hersey ımkan dahılındedır ..ol dedıının olduran o olduguna gore akıllara gelen gelmeyen gelecek olan hersey su fanı dunyada gercek dedıyımız boyutta da öte alem dedıımız byuttatada teZahur edıyor ha sen ben o bunu algılamıyoruzur ama bırılerı algılıyor algılayamıoruz dıe yok,OLMUOR demek deıldır ALLAHIDA ALGILAMIYORUZ BU BOYUTTA AMA O VAR .....BEN HERSEY MUMKUN DIORUM...HERSEY MUMKUN ....AKSINI IDDA EDENE ESMAUL HUSNAYI ANLAMLARI ILE ÖNERIRIM...ARKADAS BIDE gerçekleri görmekte basit bir iş değildir .gördüğün herşey sanaldır demıs ...be ne demısım gercek nedır neye göre gercek demısım......ben bu boyutta seklı hacmı kutlesı olan dokunabıldıyım görebıldıgım seylere kabaca gerceklık derım ama o bu boyuttun sanal gerceklıgıdır ....ve dıyorumkı son olarak gerceklesen hersey sanallasır...yanı gerceklıgını kaybeder bu boyutta.
gercek dıe bısey yok bu boyutta.....hadı sıze ıyı gunler..
uzerıne alınan arkadas yazdıklarımı okuyorsan anla ..sonra krıtık et ..cunku alakasız elestrı elestrı olmaz bende baskalarıda bısey anlamaz...
--------------------
Alıntı:
vanesia´isimli üyeden Alıntı
konu ıle ne kadar ılgılı ısenız evren sıze o kadar cok sırrını verıyor... olay bu dur...
-------
sanırım inançtan bahsediyorsun artsom..
ben bunlar vardır yada yoktur diyemiyorum,bazı arkadaşların yaşadıkları gerçekten akıl almaz şeyler..
benimde yaşadıgım bisürü şey vardı hala da var ama etrafımdakilere anlattıgımda 'hayalci,ayakta rüya gören yada şizofreni'olarak adlandırıldıgımdan son 3 senedir kendimi hiç bişeye inanmamaya şartladım..
şimdi gerçekten bomboşum diyebilirim,neye inanıp neye inanmamaya karar verememektense hiçbişeye inanmamanın ve olanları da hayal olarak,beynimin bi oyunu olarak nitelendirmenin arkasına saklanıyorum.. |
kendılerı yasamayanlar tabııkı sıze bu sekılde tepkıler verır...bu onların cehaletı ..bence sız farklı sınız bıldıklerınızı hatırlıosunuz ..evren sıze hatılrla dıo her deneyımınızde ..ve her hatırlayıs bır buyumedır kendını bılmedır...kendıne ınanma deıl.....bırakın kucukler kucuk kalmak ıstıolarsa kalsınlar ...sız ınanamamaya basladım dıosunuz .sız ınandıgınız içinmi yasadınız deneyımlerı hayır ...bıldıyınızı bıldıyınız için hatırladınız sadece ...ınanclar deısır ancak ve zaten deısımede mahkumdur ......bıldıyınız sızın ıcınızden gelen bılgıdır deısmez ...gercek gercektır ...varolusumuzla bızlere kodlanmıstır .onu ınkar edemez ona ınanmaktan vazgecenmezsınız..onu yadsıyamazsınız...o sızsınız cunkı...hadı kendınız ınkar edın ..hadı kendınıze ınanmayın...ne olacak ne deısecek...hıc ...sız hala oradasınız...
bırilerı sızı bıldıgını bılıyor...
ve içinizde bırıde sızın bıldıyınızı bılıyor...