JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Rüyalar

Seçenekler Arama
Alt 21-09-2008, 22:05   #21

aperon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 aperon henüz daha yolun başında

herşey siyah beyaz diye ayrılmış...şeytan denilen şey gerçekten kötümü?nihayetinde oda bir melek,
kendine edindiği görevde yaradılıştan yada insan olmaktan gelen negatiflerimizi ortaya çıkarmak...benim düşüncem bu ve hristiyan mitleri vs deki gb oturup milleti kesen asanyiyen parçalayan kötülük yapan birşey olarakda görmüyorum ben şeytanı...
görevi beni yanlışa sevketmek çünkü insanın önünde eğilmesi gerekirken insanın bunu haketmediğini düşündü ve olaylar böyle başladı büyük3dine göre...birazda haklı gb...ondan ötürü rüyada yada başka bi yerde şeytaanla savas vs bana pek akıllıca gelmiyor...
aperon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 21-09-2008, 22:15   #22

alev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 27 alev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond repute

sana tavsiyem yatmadan evvel bir nas bir elham bir felak birde ayetel kürsi oku ve öyle yat ve üstün başın çıplak yatma yani enazından birdene
alev isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 21-09-2008, 22:37   #23

Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 56 Maverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond repute

Arkadaşlar yok böyle birşey psikolojik tamamen güvenin bana yahu.Bir insan evladı şeytanı geçtim herhangi bir demonla böyle bir mücadeleye girerse çok ciddi sorunlar yaşar(felç-beyin kanaması vb.) diğer taraftan neden sadece rüyalarda var bu etkileşim?Çünkü sadece bilinçaltından kaynaklanıyor.

-Ahh! İstanbul, hiç kimse kayan bir yıldıza aşık olmadı senin kadar-
Maverick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 21-09-2008, 22:39   #24

alev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 27 alev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond repute

Alıntı:
Maverick´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar yok böyle birşey psikolojik tamamen güvenin bana yahu.Bir insan evladı şeytanı geçtim herhangi bir demonla böyle bir mücadeleye girerse çok ciddi sorunlar yaşar(felç-beyin kanaması vb.) diğer taraftan neden sadece rüyalarda var bu etkileşim?Çünkü sadece bilinçaltından kaynaklanıyor.
evet aslında gerçektende (bilinçaltı)çok mantıklı
alev isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-09-2008, 00:56   #25

barisbayraktar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 barisbayraktar ne işi var bunun burada

arkadaşım hiç daha önce demon çağırma tecrübesinde bulundun mu ?
barisbayraktar isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 22-09-2008, 01:55   #26

aperon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 aperon henüz daha yolun başında

bencede bilinç altı...
aperon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 22-09-2008, 18:26   #27

Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 56 Maverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond repute

Demon çağırılmaz demon davet edilir.Çağrı celptir-evokasyondur.Merakını gidereyim evet bulundum,neyin ne olduğunu gayet iyi biliyorum.Bu nedenle de bu kadar kendimden emin konuşabiliyorum

-Ahh! İstanbul, hiç kimse kayan bir yıldıza aşık olmadı senin kadar-
Maverick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 22-09-2008, 18:32   #28

aziret - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 aziret yakında ünlü olacak gibi

bence arkadaşım bir gün kafanı dinlendir herşey çözülür inan bana uyurkende güzel yerler düşün ozaman rahat kafayla yatarsın birde arkadaşların dediği gibi marilyn mansonu azaltmalısın
aziret isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 26-09-2008, 01:26   #29

Safira - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 Safira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of lightSafira is a glorious beacon of light

Alıntı:
MariLyn_Manson´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
en az haftada bi ruaLarımda şeytanLarLa kavga ediorum uyandığımda üzerimde inanıLmaz bi yorgunLuk oLuor koLay koLayda atLatamıorum o yorgunLugu sizce bu ruyaLardan nasıL kurtulabiLirim?!!...
Bilinç altında halledemediğin bir sorunla ilgili,yanı bazı olaylar şu an senin için ters gidiyo olabilir,öldürmen bu sıkıntılarının biticeği anlamında ve kardeşinin kılığına girmesi ilginç bu aralar dikkatli ol onunla tartışmaya kalkma yeşil sıvı herşeyin sonunda güzel neticeleneceğini simgeler...
Safira isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 02-10-2008, 14:22   #30

quantes20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 quantes20 yakında ünlü olacak gibi

Alıntı:
MariLyn_Manson´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
:/ en son şeytan kardeşimin kıLığına girmişti onu öLdürüodum yeşiL sıvı akıodu iLginçti ama müthiş zevk aLdm onu öLdürürken
abi avatarına öldüm yaaaaaaa hahahahaha ben fazla gülmem ama zevk aldım falan demişin walla koptum ben vs şeytan
quantes20 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 02-10-2008, 15:28   #31

Riyuetan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 Riyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to beholdRiyuetan is a splendid one to behold

Arkadaslar marilyn manson fln demeyin lütfen o adamın en azından sözlerini okuyun böyle biseydende nem kapıcak biriysen sasırırım.. bu daha cok senn bilinc altındaki korkularla ilgili bi kez böle bi kabus gördüysen ve korktuysan bu tekrarlar benide mesela ağırlık basıyodu bi aralar cok fazla unutmaya calıstm ve gecmeye basladı bu kdr takılcak bisey yok secilmis insan değlsin en azından rüyalarn gercek olmadığı sürece
Riyuetan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama