JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Fenomenler > Yaşadığınız Paranormal Deneyimler

Seçenekler Arama
Alt 07-06-2008, 18:49   #1

Claudia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Claudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to behold
Bunlarda benim tuhaflıklarım.. :)

Merhaba..
Bu olayı ben 5 6 yaşlarımdayken yaşamıştım.. Belki ilginç gelmeyecek ya da bu başlıkla ilgili değildir ama paylaşmak istedim

Neyse.. O yaşlarımdayken bir odamızda eski bir radyomuz vardı.Yerde dururdu hep.Bigün radyo açıktı annemde başka bir odada temizlik yapıyordu.Bende oturmuş radyoyu ve çalan şarkıları filan dinliyordum.Yayın yapan bayan telefonla dinleyicilerle konuşuyordu.Benimde ilgimi çekti.Gittim radyonun yanına uzandım.Radyonun hoparlörüne yaklaştım ve başladım alo alo alo ordamısınız beni duyuyormusunuz demeye.Birkaç kez böyle tekrarladım.Yayın yapan bayan biriyle konuşuyordu telefonda.O gidince gene başladım alo alo filan.Kadın bana cevap verdi birden Adımı nerede oturduğumu ve kaç yaşında olduğumu sordu ben de söyledim.Daha sonra sıradaki şarkıyı bana armağan etti ve bitti.

Daha sonra bunu anneme anlattım inanmadı.Kime anlattıysam inanmadı bana.Ama gerçekten konuşmuştum..

Aslında bununla sınırlanmıyor.Daha birçok şey yaşadım..Onlarıda anlatmak, paylaşmak istiyorum

Gene 5 6 yaşlarımdayım ( zaten tüm yaşadıklarım bu yaşlarımda geçiyor). Bir sabah tuvaletim geliyor ve uyanıyorum uykumdan wcye gitmek için.Camdan dışarı baktığımda kapkaranlık.Daha sonra evin bu ucundan diğer ucuna yani salona gidiyorum.Camdan baktığımda heryer aydınlık.Tekrar odaya koşuyorum bakıyorum gene karanlık Belki açıklanan bir durumdur bilemiyorum ama hoşuma gitmişti.

Bir diğeriyse; yaz mevsimiydi.Annem balkonda oturuyor.Benimde uykum var beni ayaklarında sallıyordu.Uyuduğumu hatırlıyorum.Gündüzdü.Sonra uyandığımı hatırlıyorum.Uyandığımda gece olmuştu.Ama hala uykum vardı tekrar uyuduğumu hatırlıyorum.Gündüz. Bu böyle devam ediyor. 7 gece uyuduğumu zannediyorum.Anneme anlattığımda yok öyle birşey diyo ama yaşadım

Bir diğeride: salonda oyun oynarken balkonda küçücük bir at görüyorum.Bana bakıyor.Çokta güzel.Ona doğru yaklaşıyorum.Saksının arkasına kaçıyor.Saksının arkasına baktığımda onu göremiyorum.O günden sonra birkez daha görmeyi dilemiştim ama görememiştim.

Bu tuhaflıktayanlış hatırlamıyorsam 13 14 yaşlarımdayken oldu.Evde tek kaldığım zamanlar oluyordu.Koltukta oturup tv filan izlerken kapının arkasında birilerini görüyordum(kapı camlı ) Birisinin bana baktığını görüyordum.Ama kafamı çevirip ona bakacağım zaman yok oluyordu.Bunu en yakın arkadaşıma anlattım inanmadı bana.Birgün bize davet ettim.İşte gör bak bakalım sende görebilecekmisin dedim.Oda gene dalgaya aldı Bekledik bir süre.Seslendim ona.Kafanı dönme dedim.Oda dönüp baktı ve korktu Anneme anlattığımdada beni okutmuştu hocaya..

İşte böyle tuhaf şeyler.. Belkide vaktinizi bunlarla boşa harcadım.Özür diliyorum bunun için.Ama paylaştım, rahatladım
Claudia isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 07-06-2008, 19:14   #2

blueboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 45 blueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond reputeblueboy has a reputation beyond repute

yoo vaktimizi boşuna almadın , yaşadıkların gerçekten çok ilginç,
bence ortaya çıkmayı bekleyen çok çeşitli psişik güçlerin var
blueboy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-06-2008, 21:05   #3

cerno - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 cerno yakında ünlü olacak gibicerno yakında ünlü olacak gibi

Alıntı:
blueboy´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yoo vaktimizi boşuna almadın , yaşadıkların gerçekten çok ilginç,
bence ortaya çıkmayı bekleyen çok çeşitli psişik güçlerin var

psişik gücü olma ihtimali saçma geliyor bana
herkesin açıklanamayan olayları vardır
cerno isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 07-06-2008, 22:14   #4

Karma gücü: 0 Claudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to beholdClaudia is a splendid one to behold

psişik güçlerim varmı yokmu bilemem ama bana hiç ilginç gelmiyo yaşadıklarım..Sanki normal. Sanki herkes yaşıyormuş gibi ki zaten eminim herkesin ilginç olayları vardır ^^

Sponsor Bağlantılar
Alt 08-06-2008, 00:11   #5

nicole - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 nicole henüz daha yolun başında

bende 6-7 yaşlarımdayken yatarken odamın kapısında siluet şeklinde bir adam görürdüm ben uyuyana kadar o orda dururdu sabah olunca ise göremezdim,bazende tam yatağıma yattığımda ayak seslerini duyar geldiğini anlardım ve oda kapımın tam önünde içeri hiç girmeden ben uykuya dalana kadar orda durmaya devam ederdi uzunca bir süre onu hep gördüm, bir gece annemle yatarken annemin oda kapısının önüne geldi annemi uyandırıp onu göstermek istedim ama annem kalkmadı göz ucuyla baktığındaysa yok bişe dedi sadece belki çocukken sadece hayal gördüm bilemiyorum ama bu konularla ilgilenen bir tanıdığa anlattığımda senin koruyucundur o gibi bişeyler söylemişti öyleysede neden şimdi göremiorum merak ediyorum,bir şey daha var 15 yaşlarımdaykende çok sıkıntılı olduğum bir dönemde uykuyla uyanıklık arasında tam uyanmak üzereyken çok tatlı hoş bir ses benle uzun uzun konuşmuştu sadece ses vardı ben gözlerimi açamadım ama söylediklerinden sadece son cümlesini hatırlayabildim kendime geldiğimde oda her eşy çok güzel olucak demişti bu kadar işte merak ediyorum bunlar halisünasyon mu yoksa gerçek mi anlayan varsa yardımcı olursa sevinirim
nicole isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 08-06-2008, 00:28   #6

Aslında çok güzel birşey hatta eğlencelide paylaştığın için teşekkürler nicole ^^
evet bunların ne olduğunu bilen varsa bilgi versin lütfen
Sponsored links

Alt 08-06-2008, 04:44   #7

Harry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 Harry yakında ünlü olacak gibi

radyo olayı çok hoşuma gitti valla...
Harry isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 08-06-2008, 15:31   #8

RockGirl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 RockGirl is a glorious beacon of lightRockGirl is a glorious beacon of lightRockGirl is a glorious beacon of lightRockGirl is a glorious beacon of lightRockGirl is a glorious beacon of light

bende de bi lay var sizinkiler kdr ilginç mi bilmiyorum ama ben gerçekten çok korkmuştum...
6-7 yaşlarındayken..bi gece uykumdan uyandığımda... yanımda.... insan yüzleri gördüm... sanki maske takmış insanlar gbydiler sanki bny korkutmak için gelmişlerdi... ve ben onları gördükden sonra korkudan annemlerin odasına gitmiştim ve bi kaç dk sonra deprem olmuştu... bu olay çok nadir bi şekilde deprem olmadan önce ortaya çıkıyo ve ben halen korkudan ölüorum ne onlar ya nie görüyorum öyle şeyler anneme anlatınca diyo çok film izliosun.. kimse inanmıyo bana bunun ne olduğunu açıklayabilick varmı??
--------------------
ne boşa harcaması ya ii yazmışsın bizde mrk edioruz bu tür ilginç olayları ztn bundan böyle bi bölüm var..

Konu RockGirl tarafından (08-06-2008 Saat 15:31 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
RockGirl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 08-06-2008, 16:52   #9

Lavaine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 Lavaine henüz daha yolun başında

Arkadaşlar kendi tecrübelerime dayanarak, bunların ya obsesyon ya da sıkıntıdan kaynaklanan hayaller olduğunu söyleyebilirim. Pek psişik güçlerle alakalı olduğunu sanmıyorum ama olabilir de tabii. Çocukken böyle şeyler görmek çok normal, çünkü çocukken saf ve temiz oluyoruz. Bu tarz varlıkların da çocuklar tarafından görülmesi çok sık yaşanır...
Lavaine isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 13-06-2008, 13:58   #10

Karma gücü: 2 JesheM henüz daha yolun başında

Çocukken bunları yaşaman gayet normal gibi gelliyor bana. tabi bu sadece bir tahmin
JesheM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 18-06-2008, 20:29   #11

Valakar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 Valakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerli

Arkadaşlar konuların açılmasının üzerinden bayağı bir zaman geçmiş fakat ben de değinmek istedim.
Bizlerin 6-7 bazende 8 yaşlarına kadar bir şeyler görmemiz duymamız ve hissetmemeiz çok doğaldır. Nedeni de çoğu kişinin bildiği gibi çocuğun günahsız saf ve temiz olmasıdır.
Nicole'ün olayında ise bizlerin 7-8 yaşlarına kadar koruyucularımız vardır. bunlar çoğu zaman bizim sülalemizden atalarımız olurlar. Ve bizler gelişinceye kadar bizleri korurlar. Benimde görmüşlüğüm vardı ama her zaman es geçtim. Çoğu zaman doğalmış gibi karşıladım.
Sanırım birşeyler anlatabildim. Teşekkür ed
erim...
Valakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 19-06-2008, 00:44   #12

nicole - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 nicole henüz daha yolun başında

Alıntı:
Valakar´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar konuların açılmasının üzerinden bayağı bir zaman geçmiş fakat ben de değinmek istedim.
Bizlerin 6-7 bazende 8 yaşlarına kadar bir şeyler görmemiz duymamız ve hissetmemeiz çok doğaldır. Nedeni de çoğu kişinin bildiği gibi çocuğun günahsız saf ve temiz olmasıdır.
Nicole'ün olayında ise bizlerin 7-8 yaşlarına kadar koruyucularımız vardır. bunlar çoğu zaman bizim sülalemizden atalarımız olurlar. Ve bizler gelişinceye kadar bizleri korurlar. Benimde görmüşlüğüm vardı ama her zaman es geçtim. Çoğu zaman doğalmış gibi karşıladım.
Sanırım birşeyler anlatabildim. Teşekkür ed
erim...
birşey sormak istiyorum peki o koruyucular sonra gidiyorlarmı yoksa hala varlarda bizmi göremiyoruz?
nicole isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 19-06-2008, 14:56   #13

Valakar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 Valakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerliValakar kısacası herkes için çok değerli

Bahsettiğim korumalar 7-8 yaşından sonra yanımızdan ayrılırlar. Fakat, bizlerin sıkıntılı anlarında yardıma ihtiyac duyduğumuzda, sıkışıklıklarımızda bizlere tekrar yardım ederler. Verilmiş sadakamız varmış ve vb söylemlerin endeni bizlerin korunmasından ileri gelir...
Valakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 19-06-2008, 15:44   #14
-YASAKLI-

justy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 justy dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışjusty dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

anne çok stresli bir hamilelik dönemi geçirdiyse, ailede bu tip genetik hastalıklar varsa maalesef ruhsal rahatsızlıklar çocukta erken yaşlarda da başlayabilir
justy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 19-06-2008, 17:05   #15

Karma gücü: 2 JesheM henüz daha yolun başında

Alıntı:
justy´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
anne çok stresli bir hamilelik dönemi geçirdiyse, ailede bu tip genetik hastalıklar varsa maalesef ruhsal rahatsızlıklar çocukta erken yaşlarda da başlayabilir
gercekten mi bilmiyordum bunu
JesheM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 10-07-2008, 23:40   #16

Parapisisik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 Parapisisik yakında ünlü olacak gibi

bende bundan 2-3 sene önce karasuya tatile gitmiştim ..gece yatmadan önce sürekli gözümün önünden karartılar geçiyordu ..ama etrafta ne ışık vardı . ne gölge yapacak bişey ..karartı bi geçiyordu , ben kafamı çevirince yokoluyordu ..ama bazem kafamı çevirdiğimde biranda önümden geçiyordu .. yani bunlar herzaman yaşanabilecek şeyler aslında ..insan ister istemez bazı şeylerle etkileşim içine girebiliyor ..
Parapisisik isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 11-07-2008, 07:32   #17

KaLpsIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 38 KaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond reputeKaLpsIZ has a reputation beyond repute

Karartılar bende de oluyor...Bence o göz sorunundan veya geçmişinle ilgili karanlık duygular, olaylardan kaynaklanan bir şeydir... Her karartının sana birşey anlatmak istediğini düşünüyorsan 2. boş şeylerse 1. dediğimdir

KaLpsIZ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama