JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Fenomenler > Yaşadığınız Paranormal Deneyimler

Seçenekler Arama
Alt 16-07-2008, 18:56   #21

d_umut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 d_umut ne işi var bunun burada
Yapmayın!!!!!

S.A arkadaslar.

hikayeyi anlatan arkadas bir şey dedi onu kaçırmayın.rüyasına girdiği kişi onu ATEŞTE YANARKEN görmüş.bunu kaçırmayın...

sonra ise ALLAH(c.c) Bu dünyayı sınav olarak yaratmış insanlar ise bunu tamamen unutmuş durumda,LÜTFEN Allah(c.c)Sizi sınıyor saçma sapan hareketlerde bulunmayın.Zaten elinde sonunda öleceksiniz iyisi mi bunu hakkıyla yapın Ahirette ne yaptın dendiğinde susmayın.Allah(c.c) Hepinize akıl fikir versin.Doğru yoldan Ayrılmayın.HZ.MUHAMMED(S.A.V,ESSELATU VESSELAM) Yaratılmışların en MÜBAREKİ Allah(c.c) 'ın HABİBİM(SEVGİLİM,SEVDİĞİM)dediği kişi yapmamış siz hiç uğraşmayın HAK YOLUNDA DEVAM EDİN:ALLAH(c.c) A EMANET OLUN...
d_umut isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 16-07-2008, 19:22   #22

caveler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 caveler henüz daha yolun başında

ama çok tehlikeli bakın bazı büyüler vardır iinsan yaparken bile ölebilir çok tehlikeli bir başkasının tüyasında kitli kalabilirsiniz 24 saat içinde dönemezseniz ruhunuz çürümeye başlar bu çok önemli tıp bile nasıl öldüğünüzü açıklayamaz we o arkdasınızıda her gece delirtirsiniz we onunintiarına neden bile olabilirsiniz gerçekten bunlar atmasyon deyil,çok film de izlemedim,ama bilinki ateşle oynuyorsunuz,büyüye 4. boyuta mitolojik canawarlara herşeye innırım çümki dünyada tek insan olsa neşe nerde kim bizi öldürcek biz kimi öldürcez biraz macera biraz andrenalinnn
caveler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 16-07-2008, 20:27   #23

HERAKLES_ARTAGNES - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 HERAKLES_ARTAGNES yakında ünlü olacak gibiHERAKLES_ARTAGNES yakında ünlü olacak gibi

Alıntı:
d_umut´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
S.A arkadaslar.

hikayeyi anlatan arkadas bir şey dedi onu kaçırmayın.rüyasına girdiği kişi onu ATEŞTE YANARKEN görmüş.bunu kaçırmayın...

sonra ise ALLAH(c.c) Bu dünyayı sınav olarak yaratmış insanlar ise bunu tamamen unutmuş durumda,LÜTFEN Allah(c.c)Sizi sınıyor saçma sapan hareketlerde bulunmayın.Zaten elinde sonunda öleceksiniz iyisi mi bunu hakkıyla yapın Ahirette ne yaptın dendiğinde susmayın.Allah(c.c) Hepinize akıl fikir versin.Doğru yoldan Ayrılmayın.HZ.MUHAMMED(S.A.V,ESSELATU VESSELAM) Yaratılmışların en MÜBAREKİ Allah(c.c) 'ın HABİBİM(SEVGİLİM,SEVDİĞİM)dediği kişi yapmamış siz hiç uğraşmayın HAK YOLUNDA DEVAM EDİN:ALLAH(c.c) A EMANET OLUN...
as. sevgılı kardesım yallnız sunu belırteyım ben dindar inanclı birisiyım ben hertürlü kötü ve şer gğclere karsiyım o yüzden yannıs anlamayın ama ben burda büyü de yapmadım sihirde yapmadım sadece adım kadar emın oldugum ve bir cok ınsan da olduguna emın oldugum bir enerjiyi bazen kullanıyom bu elımızdekı allaın verdıgı enerjiyi kullanmak da günah degil
HERAKLES_ARTAGNES isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 16-07-2008, 20:54   #24

cypruswitch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 cypruswitch is just really nicecypruswitch is just really nicecypruswitch is just really nicecypruswitch is just really nice

Bence arkadaşım herkesin kendi gorusleri dogrultusunda bir yorum yaptı sana dusen bir arkadaşın dediği gibi diğerinin haberi olmadan bir daha dennemen tesadufleri ihmal etmeyelim.Dolunayı seçmişsin yine dolunayı seç ve yaptıgın denemenin sonucunu yaz olumlu yada olumsuz oldug cok daonemli değil bir sefernde basarısız olursun ikinci seferinde başarısız olursun 3. cude istediğini yaparsın (3 ornek anlamında verildi) bence bunu gerçeklestirdiysen yine gerçeklestirebilirsin once buna inan ve etki altında kalma gerçeklestrdiğinde bir daha dene yine basardıyssan bunu araştırararak geliştir ve kontrollu hale getir ben sende potansiyel olduguna inanıyorum beni de haberdar edersen sevinirim

Sponsor Bağlantılar
Alt 16-07-2008, 21:25   #25

SchizophreniCorpse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 28 SchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond repute

Pof! İnanca göre değişir neden bu kadar diretiyorsunuz. Birisinin rüyasıa girmek astral seyahatle de mümkün ne o zaman o da mı günah. Kendi fikirlerinizi kendinize saklayın kimse günah mı değil mi diye sormamış...

Bu arada caveler lütfen w yerine v harfini kullan birşey kaybetmezsin.

Alt 17-07-2008, 10:20   #26

Zaten senin hatalarını ben ödemiycem.Her koyun kendi bacağından asılacağından kendin bilirsin.bu yaptığının ne kadar doğru ne kadar yanlış ve ne kadar gerçek ne kadar yalan bilmiyorum bu nedenle sana bir öneri yada eleştiri yapmıyorum sadece kendi fikrimi söylüyorum.Bence herkez yaşamına baksın çok fazla aksiyon isteyen istediğini yapar ama sonucuna da katlanır....
Sponsored links

Alt 17-07-2008, 20:40   #27

HERAKLES_ARTAGNES - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 HERAKLES_ARTAGNES yakında ünlü olacak gibiHERAKLES_ARTAGNES yakında ünlü olacak gibi

Alıntı:
Zaten senin hatalarını ben ödemiycem.Her koyun kendi bacağından asılacağından kendin bilirsin.bu yaptığının ne kadar doğru ne kadar yanlış ve ne kadar gerçek ne kadar yalan bilmiyorum bu nedenle sana bir öneri yada eleştiri yapmıyorum sadece kendi fikrimi söylüyorum.Bence herkez yaşamına baksın çok fazla aksiyon isteyen istediğini yapar ama sonucuna da katlanır....
ben burda hata yapacak bişey göremıyorum yaptııgım bir büyü degıl sıhır degıl arkadasımda o zmaan razı olmustu bende bu denemeyı isteyerek yaptım onada bir zarar gelmedı banada ayrıca bu denemeyı yaptım arkadasım hristıyandı daha baska seylerde bende farkettı sonradan müslüman oldu sende benım yapabildıklerımı yapta o yaptıgın günahların bana ait olsun bilgin olmadan insanları tanımadan yorum yap ama yargılama ayrıca bugüne kadar hayatımda hep güzellikler ve mutluluklar gördüm sonuc olarak katlandıgım tek sey bunlar
HERAKLES_ARTAGNES isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 18-07-2008, 00:35   #28

cypruswitch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 cypruswitch is just really nicecypruswitch is just really nicecypruswitch is just really nicecypruswitch is just really nice

Yani bir konuyu gunaha kadar cevirmeyi başardık ya helal olsun

Sponsor Bağlantılar
Alt 18-07-2008, 02:54   #29

SchizophreniCorpse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 28 SchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond reputeSchizophreniCorpse has a reputation beyond repute

Alıntı:
Ne bu hatalarını ben ödemiyeceğim sözü ? Kimse bu hata mı diye sormamış... Sonuca katlanmak ? Ne demek istediğini anlamadım... Kişisel olarak algılamıyorum fakat yazdıklarınız çok garip. Amacım sorun yaratmak değil sadece anlamak.

Alt 18-07-2008, 03:07   #30
-YASAKLI-

IBRUUM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 IBRUUM henüz daha yolun başında

Celestial..Güzel saptamaların var,kardeşim...Daha detaylı bilgilendirirsen müteşekkir kalırız...
IBRUUM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 18-07-2008, 12:13   #31

Alıntı:
HERAKLES_ARTAGNES´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben burda hata yapacak bişey göremıyorum yaptııgım bir büyü degıl sıhır degıl arkadasımda o zmaan razı olmustu bende bu denemeyı isteyerek yaptım onada bir zarar gelmedı banada ayrıca bu denemeyı yaptım arkadasım hristıyandı daha baska seylerde bende farkettı sonradan müslüman oldu sende benım yapabildıklerımı yapta o yaptıgın günahların bana ait olsun bilgin olmadan insanları tanımadan yorum yap ama yargılama ayrıca bugüne kadar hayatımda hep güzellikler ve mutluluklar gördüm sonuc olarak katlandıgım tek sey bunlar

aman be ne yaparsan yap... benim demek istediğim günah işlemen değil.iyi anlayarak yorum yaparsan herkeze yararın olur...HATASIZ KUL OLMAz gibi günah baska hata başka hatadan dönüş yaparsın ama günah işlersen af dilersin....

neyse fazla karışmadan kapatalım konuyu.
Sponsored links

Seçenekler Arama