Merhaba ben siteye bu başlık sebebiyle üye oldum ve belki yeni bir başlık açsam iyi olabilirdi ama iki anlatılanda başıma gelenlere çok benziyor bu sebeple buradan devam etmek istiyorum.
Ne kadar baştan başlayacağımı bilemiyorum...
Geçtiğimiz sonbaharda uykularımdan adım söylenerek kalktığım oldu, çok çok ilginç rüyalarda ve rüyalardan birisinde sevdiğim erkeğin(aidiyet eki evet) 3 harfli diye tabir edilen varlığı onun *şeyi* diye varlıkla karşılaştırdım. Herşey o günden sonra başladı.. Önce bilinçaltımda fazla büyüttüğüm için olduğunu ve gerçeklik payı olmadığını düşündüm. Ama başka varlıklarda vardı nedense onlar o *şey* varlığa benzemiyorlardı..
Bir saçma hevesle ki bu tür olaylardan tabiri caizse tırsan bir insan olarak yanımda varlığını bir şekilde hissettiğim varlıkla konuşmak için arkadaşımın önerisiyle düzeneği kurdum ve bir yüzük yardımıyla iletişime geçtiğimde ölüm tehtidi almıştım.. o günden itibaren ölüm sanrıları görüyorum ve o kadar sık dejavu yaşamaya başladım ki! tanrıya şükürler olsun ki sağlığım gayet iyi ve kötü sanrılar gerçek olmuyor...
çok uzun bir hikaye olduğundan biraz üstten anlatıyorum, sorularınız olursa cevap verebilirim. Sevdiğim erkekle birbirimizi rüyalarda çok sık gördük, hatta onu tanımadan yıllar önce rüyamda görmüştüm.. aramızda çok ilginç bir telepati, sevgiyle açıklanamayacak bir tür iletişim var gibiydi..
Ve duyduğum sesler, astrolojiyle yakından ilgiliyimdir, ay burcum kova ve çocukluğumdan beri astroloji canavarıyım

arkadaşımın yükseleninin yay olduğunu biliyordum, okulun kantinindeydik ve bir anda kızında 12. evinde plüton olabilirdi! elbette aklıma geldi tam sesli bir biçimde senin 3 harflilerle alakan var mıydı dediğimde... içimdeki ses cevabı verdi: bitti dedi... bu açık ve net ilk duyuşumdu.
2.si arkadaşımızın yazlığına gittiğimzide, bahsettiğim kız arkadaşımla ortak kız arkadaşım ve bir kaç arkadaşımız daha. ilk önce bizim yanımızda olmayan diğer kız arkadaşımızın hiç bilmediğim bir yerde çay istediğini duydum ve ardından yan odada kız arkadaşımın ve erkek arkadaşımın benim hakkımda konuştuklarını onlar fısıldaştığı halde sanki yanlarında gibi.. sonra söylediklerini yüzlerine vurduğumda, doğruydu ve kıvırmaya çalışıyorlardı.
benimki daha çok 3 harfli meselesine benziyor biliyorum, bende diğer arkadaşım gibi vüculdumun çeşitli yerlerinde bazı şeyleri benim bile farketmediğim bir imgeleme kendi kendine oluştu ve bir şekilde bişeylerden an ve an haberdar oluyorum. ama bu ses duyma meselesi? çok yeni... ve rüyalarıdmaki o diğer kızlar gurubu...
her zaman rüyalarımda bana yol göstermişti, ama bu türden hastalıklı şeyler yaşamam sadece geçen bahardan beri olan şeylerdi, şükürler olsun artık rahat uyuyabiliyorum ama bazı şeyler devam ediyor.
aslına bakarsanız çoğu şeyi kendi kendime anladım ama rüyalarımdaki o kızlar, özellikle biri... onlar kim? neden beni yıllar önce uykumdan kaldırıp şimdi sevdiğim insanla tanıştırdılar, onlar ne gibi varlıklar? deniz kıyısında yürürken uzun uzadıya konuştuğumuzu hatırlıyorum onlarla özellikle birisiyle ama ne konuştuğumuzu bilmiyorum.
dediğim gibi çok fazla şey anladım hayat hakkında ve dünyanın işleyişi ama çoğu kendi kendime, bağlantı var ama.. ama? sevdiğima damla evlendiğimi gördüm, çocuklarımızın olduğunu, kırık günleri gördüm... bunun tamamen paranoyaya sebep olduğunu biliyorum ama.. çok yıprattılar beni şimdi hayatımda sevdiğima dam yokken kendimi çok yarım ve geleceğim yokmuş gibi hissediyorum, bu herşeyi daha zorlaştırıyor..
--------------------
açıkcası çoğu şeyi yendim şu ana kadar ama bundan sonrası daha zor gibi geliyor, çok büyük bir boşluk.. sadece sizlerin olaylar hakkındaki yorumlarınızı merak ediyorum. kendimi çevremdekilerin yardımıyla fiziksel ve kendi kendimi olabildiğince ruhsal(ki psikolojik olarak diyebiliriz

) koruyorum.. ama paylaşmaya ihtiyacım vardı...