Zaten birşey görmek için bir ritüel yapman yada bu gibi konularla konuşman bir şey ifade etmez.Çok tanıdığım var sürekli paranormal olaylarla uğraşan her sohbette konuyu bu tarz yönlere çeken.. ama ne yazık ki şun ana kadar ne bir varlık görmüşlerdir nede bir ses duymuşlardır.Bu kişide biten bir olaydır.Bazı insanların enerjileri farklı oluyor ve diğer boyuttaki varlıklarla etkileşimi çok kolay gerçekleşebiliyor..Yani birşeyler görmek veya yaşamak için bu gibi uğraşlarla çok uğraşmak anlamsız..Biggang yanılmıyorsam daha öncede bu tarz bir şeyler yaşamıştın değil mi?Dolayısıyla böyle bir şey görmen doğal..Bence çok kurcalamamak lazım..
__________________ Φαντάσου απλά σταθμούς χωρίς να υπάρχουν τρένα
έτσι θα ΄μουνα χωρίς εσένα...
evet canlari sikildikca ugruyorlar bana.. evet senin demek istedigin gibi antidoto benim ugrasmama davet gondermeme hic gerek yok.. Benden farkli bir enerji aliyorlar
__________________ Like a river flows surely to the sea, Darling so it goes
Some things are meant to be, Take my hand, take my whole life too
evet arkadasıma katılıyorum rituel veya herhangi cinni bir mesele ile ugrasıyorsan cok sık rastlarsın böyle olaylara basımdan gectigi için biliyorum 18 yasındayken bi gruba uye olmustum luciferan light group diye ekinos vakti geldigin de tum grub uyeleri toplanır ayin yaparlardı ama ben grupta bulundugum surece ne gelen nede gidin oldu gruyptan ayrıldıktan 1 yıl sonra neredeyse her daim gormeye basladım ve bu yuzden 6 ay pisko terapi aldım beni inandırdılar onların gercekten var olmadıklarına ama varlar biliyorum hayatımın her zerresinde hissediyom tek tavisiyem her kim ki aranızda bir cagırma ritueli ile ugrasıyorsa derhal vazgecsin emin olunki sonraki tum yasamınızı etkilieyor oradaki gerceklestirdiginiz rrituel inanmayan arkadaslarımzda varsa bir gun canlı bir sekilde kanıtı nı suna bilirim mesuliyet kabul etmemek sartı ile
valla tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama keşke zincirin ucunu görseydin çünkü bahsettiğin giyiniş tarzı gotik rahiplerininkine çok benziyor... biraz ürkütücü,geçmiş olsun
Konuyu çok geç gmrdüm öyle gezinirken fark ettim. bunun için kusuruma bakmayın. Biggang sadece herkesin söylediği gibi auran saf ve yüksek enerji ile dolu. Senin enerjin çevrende bulunan ve düşük enerji seviyyeli varlıkları sana çekiyor. Yani bir anlamda senden medet umuyorlar. Onların enerjilerini yenilemen onlara biraz daha bu dünyada kalma şansı vermen için. Sen bu varlıkları gördükten sonra yada o gün içerisinde halsizlik, uyku, vb duygular hissettin mi ? Eğer öyle bir şey olduyysa demkki senden enerji araklıyorlar. Sadece dikkat etmen gerekli ve bence enerjini düzenlemek için meditasyonlarını sıklaştırmalısın. Bunlardan sonra bir şeylerin daha iyi olacağını görürsün sanırım.