20-03-2008, 18:19
|
#21 |
|
yukarda vediğin resim baphomet'in resmi değilmi?. tüm bu tarifin anlamı nedir açıklarmısın?.mesela akrep ölüsünün büyüye taşıdığı enrji,ve özellikle şu baphomet'in pentagramı.o resim zaten tamamıyla negatif enerji taşıyor bence.
-------------------- Alıntı: |
Bir Soru sormak istiyorum cinlerin bedeni varmidir? Ben yok diye biliyorum
| fiziksel bedenleri yokdur.
Konu freddy tarafından (20-03-2008 Saat 18:19 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
|
| |
20-03-2008, 19:38
|
#22 |
|
Alıntı: mole´isimli üyeden Alıntı
bence işinin ehli birinden ilaç terapisine ek olarak psikoterapi al faydası olabilir.profesör olsun mümkünse.birde aklını uzaklaştır onlardan devamlı düşünme onlarıki düşünüyormu diye akılları karıssın  .akılları karışırsa giderler belki  | arkadaşım yazıyı biraz daha inceleyerek yada dikkatli okursan kadının psikiyatra giiriğini ve ilaç kullandığını ayrıca ilaçların daha çok arttırdığını görürsün ayrıca hemen herşeyede doktoru katmasanız bence gidin şöle yapın böle yapın bilmiyorum ama zaten kadın bunu bir hastalık olarak görüyor ve tedavisini istiyor  |
| |
20-03-2008, 20:10
|
#23 | | -YASAKLI-
Karma gücü: 0  |
arkadaşım ben psikoterapiden bahsediyorum.ilaçla terapi farklıdır konuşarak tedavi farklıdır.psikoanaliz yapılır hastaya sorun tespit edilir ve tedavi edilir  |
| |
20-03-2008, 20:34
|
#24 |
|
freddy kusurama bakma , ozur diliyorum sorum icin ama sorumun cevabini ben biliyorum da su cinleri sanki fiziksel bedenliymis gibi tasvir eden arkadas'a sormustum ..
__________________ Like a river flows surely to the sea, Darling so it goes
Some things are meant to be, Take my hand, take my whole life too |
| |
20-03-2008, 20:37
|
#25 | | -YASAKLI-
düşünceninde bedeni yoktur bir bedenden bir bedene yol alır şekil değiştirir. kaynağıda bedendir. |
| |
20-03-2008, 23:28
|
#26 |
Karma gücü: 3   |
O Resim ne oyle ya Seytan işareti gibi . Pek anlamam bu konulardan kusura bakmayın .
ben ne buyu işine girerim nede Cin işine.
madem bunlar kadını rahatsız etmiyor problem yok. korkmasınada gerek yok konusmayı deneyebilir.
belki evde birşey vardır onları ceken. kadın bunun ne oldugunu ogrenir. ve problemi cozer.
Rahipleri vardır onların onların dinlerindede Bu gibi şeyleri uzaklastırmak icin Cesitli dular falan var Gitsin bir kiliseye yardım istesin . |
| |
20-03-2008, 23:56
|
#27 |
|
biggang'in yaptiklarini denesin bence...
gayet mantikli gelior biggangin söyledikleri... |
| |
21-03-2008, 00:08
|
#28 |
|
gerçekten ilginç şeyler anlattıkların. bana da sıkışmış ruhlar olabilir gibi geldi. eğer rahatsız etme ve korkutma amaçları olsaydı daha başka davranırlardı diye düşünüyorum. yemekhaned eçalıştıklarını söylemeleri falan da çok ilginç. cin olduklarını düşünmüyorum ben. ama kadına nasıl yardım edilir işin ehli olan birilerine sormak lazım.
| |
21-03-2008, 00:33
|
#29 |
|
tam olarak yapilmasi gerekenleri bilmiyorum ama Maryam Hanim ermeni oldguna gore bu asagida yazacaklarimi bagli oldugu sinagog'dan kolay sekilde elde eder.
Yeni dogmus bir bebegin vaftiz suyu
Kutsal Su
(Kutsal su ile Vaftiz Suyu birbirlerinden farkilidir)
(Yarin 21 Mart Paskalya Mutlaka Sinagog lar da ve Kiliselerde toren vardir, kutsal suyu o sekilde elde edebilir)
sonra sarap ozel zamanlarda ikram edilen sarapdan alsin (kirmizi)
ve getirsin, onun ozel duaso vardi ben unuttum onu, haham basindan yardim isterse sanirim soyler
bir de bir parca ekmek
ekmek saraba batirilarak yenecek
burada sarap kani temsil ediyor
ekmek et 'i
su vaftiz suyu masumiyeti
kutsal su : hayat
keske cok iyi hatirlayabilseydim ama hatirlamiyorum.
bu islemi yaparak hayali olarak her turlu gunahindan ariniyorsun
masumiyet kazaniyorsun
bebek safligi
cocukara gozukur ama onlara zarar vermezler. ayni cocuk safligi almis olacaksin ama tabbii bunlar meryam hanima yapildiysa yok eger bunlar sikismis ruhlar ise bu verdigimmiz tarifler pek ise yaramaz.
Ama sen kurtajdan ve kucuk kiz gorduugnu soylemistin , o yuzden araf'da sikismis ruh olabilecegini de dusunuyorum..
benim bir kac yerden arastirmam danismam icin bana sure ver, olumlu yada olumsuz bir cevap verecegim , bazi covenlara ve gruplara sorayim
| |
21-03-2008, 00:40
|
#30 |
|
ne yalan söyliyim etkilendim okuduklarımdan ....
| |
21-03-2008, 12:56
|
#31 |
|
neyse ben bir kac yere durumu ilettim ve haber bekliyorum tears, zaten bilgiler gelince burada paylasacagim.
| |
21-03-2008, 13:55
|
#32 |
|
saol canım nekadar yardım ettiğini biliyorum  |
| |
21-03-2008, 14:13
|
#33 |
|
tears anlatmayi atladigin bir durum var mi? cunki inanmiyorlar.. cok garip diyorlar. sen bana sunu iyice detayli sansursuz anlat, yoksa maryam hanima yardim edeyim derken kendi bilgi kaynagim olan yerlerden banlanmeyim..
umidini kirma bir kac yer daha var haber beklediigm..
| |
21-03-2008, 14:33
|
#34 | | -YASAKLI-
İşte psikiyatri...İlaç tedavisi...Sonuçları bunlar...İnsanları nasıl yanlış yönlendiriyorlar...
Bilim şu durumda..."NE BİLİİM?" |
| |
21-03-2008, 14:35
|
#35 |
|
hayır canım bildiğim hepsi bu kadar |
| |
21-03-2008, 14:35
|
#36 |
|
arkadasim okumuyorsun galiba, kadin doktora gitmis, bir seyi yokmus......
Once okuyalim ondan sonra yorum yapalim......
| |
21-03-2008, 14:38
|
#37 | | -YASAKLI-
bende şunu söylüyorum.biliminde okult tarafları vardır.bilmin üzerine yağdırılan yoğun eleştiri ve tehditler malesef bilim adamlarınıda okult olmaya itmiştir.
tekrar söylüyorum.psikoterapi ilaçtan farklı bir tedavi yöntemidir ve çoğu normal olmayan durumu eğer hastada istiyorsa normal hale getirebilir diye düşünüyorum.ha şuda var eğer kişinin etrafındaki çevresindeki elverişsiz ortam onun iyileşmesine engel olabilir.psikiyatristin görevi sizce sosyal anormallikleride çözmekmidir?
bu arada okult demiştim ya bilim adamlarının hepsi için geçerli olmasa gerek bu.saptamalarım yanlış olabilir.benim savunma düzeneklerim bunlar. |
| |
21-03-2008, 14:42
|
#38 |
|
kadındaki tek rahatsızlık parkinson hastalığı bunun bir ilgisi olmadığını düşünüyorum biggang ama bilmiyorum bilmediğim halde bilgiçlik taslamak haddim değil  |
| |
21-03-2008, 14:44
|
#39 | | -YASAKLI-
şimdi örnek veriyorum.kadının biri var kocası alkolü içip geliyor bunu bir güzel dövüyor.bu kadın ilaçla tedavi olsa ne fayda eder.ayrıca psikiyatride bir kural vardır.hasta emir kipleriyle yönlendirilemez.bu kural diğer örgütlenmelerde yoktur mesela.çünkü ben hastaya şöyle dersem oda onu yaparsa ve ertesi gün kendine kıyar ise sorumluluk benim üzerime atılabilir.kimseye şunu yap bunu yap deme lüksüne sahip olmasak çoğu sorun çözülmüş olacak belkide.psikiyatrist yönlendirmez sadece hasta farkında değilse farketmesine yardımcı olabilir.yönlendiren psikiyatrist var ise bu onlarla olan kişisel probleminizdir. |
| |
21-03-2008, 14:46
|
#40 |
|
az önce aradım şu şeker konusunu söyledim biggang yalnız şuanda bişey konuşamıyorum hepsi burdalar dedi bilmiyorum haber vermek istedim |
| | |