JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Fenomenler > Yaşadığınız Paranormal Deneyimler

Seçenekler Arama
Alt 22-02-2008, 05:10   #1

vk_007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 vk_007 henüz daha yolun başında
Bende Bi Haller Var...

İŞİN garibi bende bi haller var ama hiç çözemedim nasıl anlatılır bilmiyorm ama ben garip biriyim,nasıl niçin bilmiyorm cunku daha cozemedim 17 yasımda olmama rağmen ilginc ve garip hissediyorm kendimi ve içimde gizli ilginc bir gücün olduğunuda hissediyorm.aMA cıkartamıyorum tekamül seviyem acıkcası cok düşük geliştirmeye bilinçlenmeye daha yeni baslıyorum.İçimdeki gariplikler dısıma yansıyor mesela bazı yerlerimde (sol kolumda) diğerlerinden uzun simsiyah bir kıl olması ve sac tenimde 3 rengin olması(siyah ,beyaz ve kırmızı) gibi...:Bazen düşüncelerime yoğunlasınca oluyor mesela saate bakıyorm bir zaman belirliyorm kapıdan biri gelicek diyorum gercekten geliyor bunu bir kac kere yapınca inanamadım...Bunu kendimden emin olunca kendimi iyi hissedince yapabiliyorum onun dısında yapamıyorm öğrendiğime göre konsantrasyonla ilgili bir şey yanii bilmiyorum bunlar raslantımı benle mi alakalı??Ayrıca çoğu zaman kafamda tasarladığım seyin tersi oluyor bu ne olabilir bilmiyorum.

Konu vk_007 tarafından (23-02-2008 Saat 02:26 ) değiştirilmiştir..
vk_007 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-02-2008, 05:22   #2

naturewitch - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 naturewitch dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışnaturewitch dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Bazı insanlar özel; yani seçilmiş doğarlar ve bu insanların diğer insanlara nazaran daha farklı misyonları vardır yaşamda. Türlü türlü deneyimler yaşarız; bazen başkalarında da olduğunu gördüğümüz ve ortak noktalarımızla karşılaştığımız, bazen ise araştırıp da bir açıklama bulamadığımız sadece kendimize ait bir özellik olduğunu bildiğimiz... Sonra zamanla içinde bulunduğumuz çemberin farkına varmaya başlarız. Giderek enerji alanımıza "ben" gibi olanları çekeriz. Tesadüfler arttıkça farkındalığımız da artar. Farkındalığımızın farkına vardıkça kaderimizi yaşamaya ya da kaderimizi oluşturmaya yöneliriz.

Bahsettiğin fiziki özelliklerinin üzerine git önce, ne olduklarını bulmaya çalış. "Sülalende bir tek sen mi böylesin?"; ona bak bir. Hormonlarla alakalı genetik bir özellik mi; yoksa yaratılışından kaynaklanan bir ilk mi... Kendini garip hissettiğini söylemişsin. Sadece bedenindeki özelliklerden dolayı mı, ruhsal olarak da mı? Nasıl bir tuhaflık hissidir bu, biraz daha açarsan belki faydası olur açıklamalarımızın.

Alt 22-02-2008, 05:34   #3

SCARRED - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 112 SCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond repute

Önce sakin olalım!

Seni tanımıyorum, ama eminim tanısam da senin için "garip" sözcüğünü kullanmazdım. Bu insanın karşısındakini (veya aynada kendini) nasıl gördüğü ile ilgilidir: örneğin birçok doktor biz tıpla alakası az olanların garip bulacağı birçok şeyi "normal" bulabilirler. ("Garip" kadar "normal"i de kullanmayı sevmiyorum.) Evet, birçok yönden başkalarından değişik olabiirsin ama bu seni "garip" yapmaz. Unutma: halk arasında mavi gözler veya doğum lekeleri ile ilgili batıl önyargılar da yaygındır ama adı üstünde: batıl bunlar. Dıştaki izlere baksaydık "parayla imanın kimde olduğunu" da bilirdik, kaldı ki "talebe hazır olmadan gelmeyen hoca"ların insanı saçına, tüyüne bakarak seçmediklerinden eminim. İnsan kendisini sadece örneğin ensesindeki bir izden tanıyacak hocadan ne öğrenebilir?

İnsanlar kendilerini "ilginç ve garip" hissedebilir , ama bu her zaman öyle oldukları anlamına gelmez. Değişen ruh halleri, hatta mevsimler bile yoğunlukla hissedilen duygular üzerinde rol oynarlar. Ancak gözlemlerinde haklı olduğunu kabul edersek, içinde gizli bir güç olduğunu farketmene çok sevindim çünkü hepimizin içinde öz gücü vardır. Bunu kullanabilecek düzeye gelmemizse kendi elimizdedir. Gelişmeye ve bilinçlenmeye daha yeni başlıyorsan tekamülünden şikayetçi olman için biraz erken, ama merak etme: artık herşey herkes için daha hızlı, ve artık herşey herkes için daha da hızlı olacak.

Uzun sözün kısası, açtığın başlıktaki tek garabet, bu başlığı açtığın forumu seçme mantığın. Bu konunun Astroloji ve Kehanetler ile ne alakası var?

Alt 22-02-2008, 05:46   #4

xl_xxy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 xl_xxy yakında ünlü olacak gibi

aslında cok garıpp bu kelımeyı kıllandım ama kusura bakmaa sen arkadasımızınn dedıgı gibi üstune düşş belki geliştire bilirsin allah bilir belki yok ola bilirr daha kucukmüşşn yanlıs anlama ben 21 yasındayım ana bı aralar olmustu ruhsal durumdandır sanıyorum ama su anda yok hayırlısı inş.sen yene saga sola bı danıs bak.benımkıı olee cıddı deıldıı kımı gormekk ıstesem meselaa goruodumm o dunn.hangi arabanınn gecmesını ıstesemm hangii renginii istesemm gecıodu 10 dk ıcınde felann markasına kadarr tuturuyodum meselaa ama ben raslantıı oldugunuu dusundumm.amaa artıkk yokk belkı ustune dusmedımm yıtırdımm ola bilir.sen bence buna yogunlass...bide tam olarakk problemını anlat bu konuda uzman arkadaslarımız wardır ıllakı aramızda onlardan akıl alırsınn yada danısa bılırsınn sen az konuyuu ac benn cokda merak ettımm seni..gel kanka olalımm

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-02-2008, 05:55   #5

Öncelikle naturewitch cvp veriyim:Öncelikle ailemi inceledim bu tek bende olan bir şey su ana kadar kimsede yoktu.yani beyaz tamamda kırmızı ne oluyor anlamadım.son olarakda cocukluğumdan beri gördüğüm korkunc rüyalar ve bir kezde karabasana şahit olmam nsl derseniz sabah bir an uyandım hareket edemiyordum sanki felc olmuş gibiydim bağırmak istiyordum yapamadım bu yaklasık bir dakika sürdü sonra anne ve baba mı uyandırıp anlattım ama inanmadılar.Dediğim gibi biliclenme asamasındayım ayrıca site mükemmel ,bilgi vs yani konu baslıklarını bile yeni arastırıp öğreniyorum KİMSE ANASINDAN DOĞMA billemez anlicağınız ter dökmem lazım bu konular yabancı olduğundan bende yakınlasmak istiyorum...SCARRED Astroloji ve Kehanetler ile ne alakası yok acıklamasını yapiyim mi?

Alt 22-02-2008, 06:07   #6

SCARRED - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 112 SCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond repute

Alıntı:
vk_007´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
SCARRED Astroloji ve Kehanetler ile ne alakası yok acıklamasını yapiyim mi?
Bir forumda yazışıyoruz, MSN'de değil. Bu yüzden lütfen ne yazacaksan yaz ki gereksiz mesajlar uçuşmasın havada, okuyanlar sıkılmasın vb. Özellikle Paranormal forumlarımızdaki mesajlar sohbet parçası değil bilgi parçasıdır.

Evet, rica ederim açıklama yap. Yoksa ortada seninle ilgili bir kehanet mi var?

Alt 22-02-2008, 06:19   #7

Alıntı:
SCARRED´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Bir forumda yazışıyoruz, MSN'de değil. Bu yüzden lütfen ne yazacaksan yaz ki gereksiz mesajlar uçuşmasın havada, okuyanlar sıkılmasın vb. Özellikle Paranormal forumlarımızdaki mesajlar sohbet parçası değil bilgi parçasıdır.

Evet, rica ederim açıklama yap. Yoksa ortada seninle ilgili bir kehanet mi var?
Haklısın k.s bakma.Herhangi bir kehanet yok olduğunuda sanmıyorum site hakkında pek bir bilgim yok,sadece o yeri inceliyordum ve bu konu aklıma gelince orada actım...Bu kadar takıcağını beklemezdim neyse Bu konu başlığını nereye aitse oraya taşıtayım yada taşısınlar...

Alt 22-02-2008, 06:23   #8

Karma gücü: 3 naturewitch dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışnaturewitch dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

"Kırmızı" nın anlamı sana bireysel olarak bir özellik katıyor veya kaderinle alakalı geleceğinde bir kiliti açabilmek için anahtar niteliğini taşıyor olabilir. Renklerin enerjisel güçleri hakkında araştırma yap ve edindiğin bilgiler zihninin bir köşesinde dursun. Yine de saç konusunda pek de takılmamanı öneririm; sonuçta dediğin şey, pigmentlerle alakalı. Dünyada kırmızı tonlarında, "kızıl saçlı" diye adlandırdığımız fiziki özelliğe sahip sürüsüyle bedenli var. Kırmızı da onun bir tonu... Yeşil veya mavi saçlı doğmamışsın mesela...

Karabasan vs. gibi konulara değinmek gerekirse bunu da sayısız insan yaşıyor. "Normaldir." diyebileceğim nitelikte... Ama mesela eğer rüyalarında gördüklerin sonradan gerçek hayatta gerçekleşiyorsa; araştırmana "Rüyalar" ve "Haberci Rüyalar" doğrultusunda başlamak üzere bir yön verebilirsin.

Bunlar dışında "farklı" ve "ilginç" olarak nitelendirebileceğin yaşamışlıkların var mı? Bir de sahiden açtığın konunun, "Astroloji Ve Kehanetler" başlığı altında olmasını ben de anlayamadım Scarred gibi...

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-02-2008, 19:19   #9
-YASAKLI-

NighT_marE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 NighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to behold

Ne kadar şanslısın yaa.Bende bu şekilde seçilmiş olmak istiyorum
Benimde böyle özeelliklerim olsa ne kadar güzel olurdu
NighT_marE isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 22-02-2008, 19:33   #10

Locked - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 121 Locked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond repute

Alıntı:
NighT_marE´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne kadar şanslısın yaa.Bende bu şekilde seçilmiş olmak istiyorum
Benimde böyle özeelliklerim olsa ne kadar güzel olurdu
seçilmiş olmak diye birşey yoktur. (That's a not matrix)Bunlar safsatadır. Hiçbir insan diğerinden ruhsal olarak üstün dünyaya gelmez.

Sezileri kuvvetli olmak, kişisel üstünlük konusu edilemez.
Sadece hayatın bazı alanlarında işe yarayabilir. Ancak dediğim gibi kapının çalacağını düşünmek, gececek arabaların rengini bilmek sezgiseldir. Ve tekrarlandıkça oranı artar. Çünkü bilincin kendine güveni artar. Herşey zihindedir. Zihnini yapamamaya değil yapmaya inandırırsan, başaramayacağın iş yoktur.

Buda rahiplerinin çalıştıkları tek şey zihinsel konsantrasyon , yoga , kendini bulma, bilincini geliştirmedir. Bu onlara huzur sağlar. Ve seneleri gerçek bir usta olmak için harcalar ancak hırsa kapılmadan.

Locked isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 22-02-2008, 20:50   #11

KARAMANLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 KARAMANLI is just really niceKARAMANLI is just really niceKARAMANLI is just really niceKARAMANLI is just really nice

İlk 7 yaşa kadar çoçuklar meleksi özellikler gösterirler. Korunurlar . Ve hayatın ilk devresinden sonra ( 9 yaş ) kapanırlar . Ergenlik dönemi ile birlikte yükselen 1. çakra/cinsel enerji tıpkı kundalini gibi yükselir ortaya bu enerjiyle ne yapacağını bilemeyen ergenler çıkar. Bu hepimizin geçtiği geçeceği süreçtir. Bu yükselen kök çakra enerjisi diğer kanallarıda temizliyor olabilir ve sezgisi/algısı hissi naifliği de arttırır. Daha sonra hepimiz bir şekilde kontrol etmeyi öğreniriz . Ve yaşam çoğu kere içine doğru değil dışına doğru büyümekle-yetenekleri geliştirmekle devam eder. Bilinç asansörünü daima yukarda tut . Güzel bir yaştasın . Yaşamın sana sunduklarını kirletmeden kullanırsan o zaman olağanüstülüğün daha da artar . Belkide budur yaşadığın süreç .
KARAMANLI isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 22-02-2008, 22:19   #12
-YASAKLI-

Parapsikolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Parapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond repute

birkere seçilmiş kimse yok eğer seçilmiş insansa ne için seçildiğini bana bi söylermisin? seçilmiş insanlar fantastik filimlerde genelde dünyayı kurtarırlar bunlara fazla kaptırmayalım kendimizi öncelikle her insanın eşit güçte olduğuna inanırım farklı yönleri öne çıkabilir ama bi farklılık olmaz sende tabiki böyle konulara ilgili olduğun için biraz kapılmışsın ve özel olma isteğin dışa vurmuş belki bazı yönlerinide açığa çıkarmış ama sakın kendini diğer insanlardan üstün görme sende herkesle aynısın sadece kendini geliştirmeye bak
Parapsikolog isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 23-02-2008, 00:00   #13

Alıntı:
Parapsikolog´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
birkere seçilmiş kimse yok eğer seçilmiş insansa ne için seçildiğini bana bi söylermisin? seçilmiş insanlar fantastik filimlerde genelde dünyayı kurtarırlar bunlara fazla kaptırmayalım kendimizi öncelikle her insanın eşit güçte olduğuna inanırım farklı yönleri öne çıkabilir ama bi farklılık olmaz sende tabiki böyle konulara ilgili olduğun için biraz kapılmışsın ve özel olma isteğin dışa vurmuş belki bazı yönlerinide açığa çıkarmış ama sakın kendini diğer insanlardan üstün görme sende herkesle aynısın sadece kendini geliştirmeye bak
"Seçilmiş insan" diye bir şey vardır. Bu bana göre bir fikirdir... Ayrıca seçilmiş veya özel insan kategorisine soktuğum kişi tiplemesi filmlerde yer alan tiplemeler değildir. Daha farklı bir şeyi kastediyorum ben o kelimeyi kullanırken. Böyle iki insanı da çok yakından tanıyorum... Kastım herkezin doğduğunda zaten belli özelliklere sahip olması ve büyüdükçe bunu unutması ile alakalı olan tarafı değil; hayata karşı olan misyonu ile alakalı. Hepimiz aynı şeyleri yapmak için doğmayız. Farklılıklar vardır. Kaldı ki ciddi anlamda kimsenin öyle tekniklerle vs. ile yapamayacağını bildiğim, gördüğüm insanlar var. Seçilmişlikten kastım buydu...
Fakat tabiki de bu konuyu açan kişinin bir seçilmiş olduğunu henüz düşünmüyorum; ama dedim ya neden olmasın? Sadece bir varsayımdı...

Alt 23-02-2008, 00:12   #14
-YASAKLI-

Parapsikolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Parapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond repute

hmm anladım kusura bakma bu gibi düşünceler bazı arkadaşları yanlış düşüncelere götürdüğü için öyle söyledim ama her insanda senin dediğin o özellikler var onları özel kılan sadece bunu farkedip kullanmaları seçilmiş değilde özel kelimesi bana daha uygun gibi geldi
Parapsikolog isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 23-02-2008, 02:19   #15

Şunu belirtmek istiyorum bir şey için gönderilip gönderilmediğimi bilmiyorum ve böyle bir şey olacağınıda sanmıyorum sadece farklı biriyim kendimi keşfetmek için zaman ve ilim gerekli...Bana fikir veren herkeze teşekkür ediyorum...
Sponsored links

Alt 23-02-2008, 02:58   #16

Locked - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 121 Locked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond reputeLocked has a reputation beyond repute

Alıntı:
vk_007´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Şunu belirtmek istiyorum bir şey için gönderilip gönderilmediğimi bilmiyorum ve böyle bir şey olacağınıda sanmıyorum sadece farklı biriyim kendimi keşfetmek için zaman ve ilim gerekli...Bana fikir veren herkeze teşekkür ediyorum...
çok doğru bir söz söylemişsin. Yunus Emre'nin en bilindik sözünü tekrarlamak istiyorum
ilim ilim bilmektir, İlim kendini bilmektir, Sen kendini bilmezsin, Ya nice okumaktır.

Yunus Emre ilim tahsil etmenin amacını, kendini bilmek olarak tanımlıyor

Locked isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 12-03-2008, 03:39   #17
-YASAKLI-

aytasi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 aytasi ne işi var bunun burada

merhaba, ındıgo çocuklarla kıyaslanırsa, sizinkiler hiç bişi yani sezgisel anlamda, ergen dönemlerde çokta yadsınacak bir durum değil, hem içte hemde dışta esen fırtına en yoğun dönemini yaşamaktadır o dönemde..
aytasi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 21-03-2008, 06:18   #18

MysticBrain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 MysticBrain henüz daha yolun başında

Arkadaşım StarSeed olabilirsin şu adrese bak soruların olursa özelden sor:www.nibiruancouncil.com
MysticBrain isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 24-03-2008, 15:54   #19

azazil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 azazil yakında ünlü olacak gibi

bazı yeteneklerin olabilir fakat çok fazla kaptırma onları geliştirmeye çalış unutma herkes kendini özel zanneder

"SORDU:

-SANA EMRETTİĞİMDE SECDE ETMENE NE ENGEL OLDU?....

DEDİ Kİ:

-BEN ONDAN HAYIRLIYIM!.. BENİ ATEŞTEN ONUiSE ÇAMURDAN YARATTIN!..

BUYURDU:

-ORADAN iN!... KENDİNİ BÜYÜK GÖRMEK ORADA YAKIŞMAZ!.. ÇIK GİT; ÇÜNKÜ SEN KÜÇÜLENLERDENSİN!.." (8-12/13)
azazil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama