JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Fenomenler > YaÅŸadığınız Paranormal Deneyimler

Seçenekler Arama
Alt 07-02-2008, 14:09   #1

CaGLa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 CaGLa yakında ünlü olacak gibiCaGLa yakında ünlü olacak gibi
Thumbs up Ya noluyo banaa:((

Ya arkadaşlar çoğu üye yüzlerine, enselerine gelen nefesler hakkında başlıklar açmışlar.Bende size ilgili birkaç şey sormak istiyorum.Gece yatınca benim yüzüme soğuk bi nefes geliyordu.Korktuğumdan olduğunu sanmıyorum, çünkü yan dönüp yatınca bu seferde yanağıma geliyor o nefes.Rüzgar olamaz çünkü yatağım pencereye çok uzak ve cam, perde hep kapalı duruyor.Başta evimden kaynaklandığını düşündüm ama 2 gün önce bir başka şehirdeki bi yakınımda kaldım oradada aynısı oldu yüzüme soğuk bi nefes geldi.Bazen duruyo sonra yine geliyor.Bide yatağım aynanın karşısında cin olup olmadığını anlamak için aynaya bakıyorum (bi arkadaşım onların aynada göründüklerini söyledi) ama göremiyorum.Bazen odamda karaltılar görüyorum ama bunun psikolojik olduğunu düşünüyorum.Yinede şüpheliyim acaba mantıklı bi açıklaması olan varmı noluyo bana??

LoVe Me Or HaTe Me...
CaGLa isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 07-02-2008, 18:21   #2

Lighthouse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 96 Lighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond repute

korkma Cagla. o nefes olsaydı sıcak olurdu )) Cildin olması gerektiğinden fazla nemli olabilir
veya böyle şeyleri düşünüp kendi kendine heyecanlanıp terliyor olabilirsin. böylece oda içinde en ufak hava akımını bile hissedersin.

hiç dikkat ettin mi bazı filmlerde falan parmaklarını ağızlarında ıslatıp rüzgarı kontrol ederler. Büyük ihtimal onun gibi bir şeydir.

Alt 07-02-2008, 18:45   #3

sextant - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 sextant henüz daha yolun başında

her korku gibi buda.. sen o nefesden deil o nefes ile ilgili kafanın sana cagrıstırdıklarından korkuyorsun... herhalde erotik bi film izlesen ve üzerine tekrar öle bi nefes hissetsen baska seyler belirecekdir kafanda... nası bakarsan öle görürsün
sextant isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 07-02-2008, 20:52   #4
-YASAKLI-

black_bloody - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 black_bloody ne işi var bunun burada

ya arkdşm bak sna olanın aynısı banad aolmştu hatta yazdm orya hala duruyo gr bak ama varya sevgli arkdşlarm sorunumn pskoljk oldğunu pskolğa gtmem konsunda ısrarcı dvrndlar baya hatta sert tartşmalara bile grdk grçkten ama sna olanın aynısı banad aoluyo camım uzk ben yan dönsemde o nefes gliyo mümkn dğil camdn glmesi ve perde örtülü artı camın kenarlarını babama sıva attrmştm ona rağmn oluyor yani bu nedr acaba cinmidr ve odada karaltılar bnde görüyorm geçen gece ise yatağmda su dalgalanr gibi dalglandm bambaşka bşydi deprem fln olmamş araştrdm o gece yani grçkten aşağı yukarı yukardn aşağı dalgalandm ya valla ama hala elle tuutlr somt bi delilim yok cine karşı ama dğim gibi kokrkmuyorm kşke glse bana ama glmiyo işte
black_bloody isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 07-02-2008, 21:28   #5

belfalas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 74 belfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond reputebelfalas has a reputation beyond repute

benzer bir soru aşağıdaki başlıkta soruldu ve üzerine cevaplar verildi. konu o başlıktan devam etse daha iyi olur:
http://www.gnoxis.com/forum/paranormal-varliklar/16338-bir-soru.html

know thyself...
belfalas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 08-02-2008, 00:28   #6

Lighthouse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 96 Lighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond reputeLighthouse has a reputation beyond repute

sevgili belfalas. verdiğin linke tıklayınca anasayfaya yönlendiriliyorum. sanırım bir sorun var.

buradan devam edeyim.

Arkadaşlar cinci hocalar üfürükçü diye bu varlıklar da üfürükçü mü sandınız. Varlık size neden üflesin. Ayrıca nefes alıp ciğerlerini doldurduğunu, ağzını büzüştürüp dudağıyla üflediğini mi düşünüyorsunuz? Ya da yakında ensenize tokat atacağını falan mı düşünüyorsunuz.

İlkokul yıllarımda bana da benzer şeyler olurdu özellikle korku filmi izledikten sonraki bir kaç hafta. Bu tip şeyler ya psikolojiktir ya da yukarıdaki mesajımda anlatmaya çalıştığım gibi fiziksel bir nedeni vardır. Eminim bir varlığın etkisi ile karşılaşsanız size varlığını bu tip çocukça yollarla değil, kesinlikle emin olabileceğiniz daha farklı ve şiddetli yollarla hissettirir ve buna emin olursunuz. Ondan sonra da gelip buraya "acaba bu cin midir" diye sormak yerine "bende bir cin var ne yapabiliriz, yardım edin arkadaşlar" diye sorarsınız.

Bunlar gerçekleşmediğine göre içiniz rahat olsun. Bir şeyden korktuğunuzda yüzünüzde oluşabilecek hafif bir nemlenme veya kanın oraya hücum etmesi oranın hissiyatını artıracaktır. Doktor değilim, cinlerin varlığına da inanıyorum ama sorununuzun böyle olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden üzülmek yerine kendinizi kontrol edin. Her şeyin normal olduğunu düşünün. Bir süre sonra gerçekten kendinizi rahat hissettiğinizde bu tip şeyler geçecektir.

Konu Lighthouse tarafından (08-02-2008 Saat 19:35 ) değiştirilmiştir..
Lighthouse isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 08-02-2008, 19:15   #7

DevilSpew - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 DevilSpew henüz daha yolun başında

Alıntı:
sextant´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
her korku gibi buda.. sen o nefesden deil o nefes ile ilgili kafanın sana cagrıstırdıklarından korkuyorsun... herhalde erotik bi film izlesen ve üzerine tekrar öle bi nefes hissetsen baska seyler belirecekdir kafanda... nası bakarsan öle görürsün
neden korku filmi falan deilde erotik bir film

הו×? שטן הו×? יצר הרע הו×? מל×?ך המות הו×? שטן דכתיב

Sizin Cehennem DediÄŸiniz Yere Biz Her Gece Giriyoruz...
DevilSpew isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 12-02-2008, 02:47   #8

danteAnIL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 danteAnIL ne işi var bunun burada

her olay psikolojiktir ztn..cinlerin insana en rahat bir şekilde etki edebildiği zamanlar ani sevinç,depresyonlar,karamsarlıklar,kor kular insanlar bu dönemlerdeyken cinler kendilerini çok rahat belli edebiliyorlar...kiişi sadece nefes duymamış gölglerde görmüş.. aynı zamanda yüzüne gelen hava akımı diye bahsettiğiniz şey neden yan dönünce yanağına geliyor?

cin uğraması,yada üzerinde doğuştan yada sonradan gelen varlıklarn kendilerini belli etmek istemesi olablir.eğer bazı şeyler hiç beklemediğin an sezebliyorsan telepati olrak tesadüf sandığın şeylerle karşılaşıyorsan..biri üzerinde etki bırakabiliyorsan.psişik yada cinli olabilirsin.

tavsiyem onlardan korkma kuran oku fln demicem kuran okurken rahmani varlıklar icabet ederler.sana zarar vermezler tabiki ama hissettire bilirler kendilerini...

korkmaman ve onlarla konuşmaya çalışman sana yarar sağlıcaktır emin ol.

cincilere yada üfürükçülerede gitme... bildiğiniz gerçekten bu işlerde iyi bir medyum varsa ondan yardım alabilirsin...
danteAnIL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 12-02-2008, 04:04   #9

Lavaine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 Lavaine henüz daha yolun başında

Aynı şey bana da olurdu. Eğer rahatsız oluyorsan sadece yok sayman yeterli olacaktır. Çünkü bana hiçbir rahatsızlık vermeden yok olup gitti.

Nedenini de söyleyebilirim. Yakın zamanda çok sevdiğin birini kaybettin mi? Eğer kaybettiysen bunun sende oluşturduğu psikoloji ister istemez bu tür şeyler düşünerek "kendi kendine" yaratmana sebep olur.
Hadi diyelim başka bir varlık bu... -hiç sanmam tabii, işi gücü yok seninle uğraşacak - obsesyon olma ihtimali yüksek. Eğer ruhsal olarak çökmüş hissediyorsan kendini bununla ilgilidir, başka da bir şey değildir. Korkacak bir şey yok.. Düşünme yeter...
Lavaine isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 16-02-2008, 17:47   #10
-YASAKLI-

cl4rk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 cl4rk dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışcl4rk dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışcl4rk dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

bilmiyoruma ama nefesleri sıcak oluyormuş?
cl4rk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 16-02-2008, 18:36   #11

mellina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 mellina henüz daha yolun başında

nefesleri falan sıcak olmaz ve o tür varlıklar aynada falan görüşmez ancak sana görünmek istediklerinde sen görebilirsin.ben buna benzer olaylar yaşadım.sana tek diyeceğim korkmaman sen korktukça onlar senin korkundan güç alırlar ve seni rahatsız etmeye devam ederler.benim bu tür olaylar yaşadığımda ettiğim bir dua var arapça falan diil.onlardan korkma zarar veremezler ve hiç bir varlık tanrının varlığından üstün diildir tanrıya güven ve dua et.
mellina isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 16-02-2008, 19:26   #12

eski - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 eski yakında ünlü olacak gibieski yakında ünlü olacak gibi

walla ınanırsan bırseye nefesınıde hıssedersın kendısınıde görursun....bende cok yasadım böyle seyler ama korkmadan donup arkama bakabıldım sonuçç hiçbirsey yok psıkoljık de olabılırr bunlar ben bunları cok kotu bır donemımde yasamıstım durduk yere cıktı dedım ya korktugun yone doğru dön bır bak birşey gormıceksın banada cin falan gıbı seyler söylendı ama ınanmak ıstemedım ınanmadım...inanmaktan gecıyor ınandıkca korkuyorsun korktukcada işin içinden cıkamaz hale gelıyorsun şimdi gayet iyiyimmm bu tur seyler bırdaha asla olmadı bana
eski isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 16-02-2008, 19:44   #13

boynuzsuzgeyikler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 53 boynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond repute

ben de ilk görme deneyimimden önce bu tür bişey yaşamıştım korkum geçene kadar sadece karaltı ve nefes vardı korkum geçince kendilerini gösterdiler sana da bu olmuş olabilir ya da tamamen bu konularla ilgileniyorsan pisikolojik de olabilir

Hafiften çalan underground jazz ve benim dinlerken yudumladığım biramın yanında okuduğum kitap!!!
boynuzsuzgeyikler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 16-02-2008, 20:49   #14

Bona Fides - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 Bona Fides kısacası herkes için çok değerliBona Fides kısacası herkes için çok değerliBona Fides kısacası herkes için çok değerli

Oyledir ya da degildir diyemeyecegim ama sunu biliyorum ki bir takim varliklarin enerjileri bu takim hislere yol acabilir.Ornegin;demonlarin varligini serin bir esinti olarak algilayabilirsiniz.Ayni olayi ben de yasadim gecmiste kendi inisiyasyonumdan kisa bir sure sonra.Psikolojik olmadigindan ve herhangi somut bir dis etkenden kaynaklanmadigindan da emindim.Bu da bir baska bakis acisi..
Sponsored links

Seçenekler Arama