bazı arkadaşlar bu dünya ile ötki alem arasında sıkışmış bir ruh olarak yorumlamış.Böyle bir şey asla olamaz sen ölünce kabrine gideceksin artık orda ne ektiysen onu biçeceksin olay bu.Cinler insana fiziksel olarak etki edemiyorlar diye biliyorum.Senin gördüğün cin de olabilir.
bazı arkadaşlar bu dünya ile ötki alem arasında sıkışmış bir ruh olarak yorumlamış.Böyle bir şey asla olamaz sen ölünce kabrine gideceksin artık orda ne ektiysen onu biçeceksin olay bu
.Cinler insana fiziksel olarak etki edemiyorlar diye biliyorum.Senin gördüğün cin de olabilir.
Yalnız cinler eğlenmeyi seven varlıklar belki bundan dolayı bişeyler olmuş olabilir.Cinlerin insan kılığına girip bazı insanları keklediğinide biliyoruz
Arkadaşlar konuya yorum yapıp,tahminlerde bulunanlara teşekkür ediyorum,benimde şahsi görüşüm öte alemle bu dünya arasında kalan bir ruh olduğudur.
Saygılar...
bazı arkadaşlar bu dünya ile ötki alem arasında sıkışmış bir ruh olarak yorumlamış.Böyle bir şey asla olamaz sen ölünce kabrine gideceksin artık orda ne ektiysen onu biçeceksin olay bu.Cinler insana fiziksel olarak etki edemiyorlar diye biliyorum.Senin gördüğün cin de olabilir.
sana katılıyorum. .arkadaslar cogunuz bu dunya ıle obur dunya arasında sıkısmıs bı ruh dıyosunuz bunu rıca etsem acıklayabılırmısınız?bu ruh neden arada kalıo kalıosada nıe ınsanlara zarar vermeye calısıo ve nasıl oluoda ınsanlara gorunebılıo??bu arada paylasımın ıcın tesekkurler. .gordugunun bı cın olma ıhtımalı yuksek yada korkunuz nedenıyle ole bıseylerı gormus olabılrsınız. .
bencede bir ihtimal olarak cin hani bide derler ya ağaçların dibine oturmayın flan cinler wardır derler
ama bu olay ne manyak olmuş be allahtan zarar gelmemiş kimsee
o kadar olayı yaşadıktan sonra eminim ordakilerin kafalarında da bir ? oluşmusturr
birde şu olayıaçıklayın bu alemle dier alem arasında sıkışmış flan ağacın dibinde kestiriomuymuş bide bacakları öbür aleme ulaşmış heralde
bigfoot yeti
şaka bi yana tarif uysaydı yeti diyebilirdim
tarif oldukça farklı ve ruhani bir varlıga benziyor . görmeden düzgün olarak acıklama da oldukça zor ve teoriden öteye de gidemez tabi .
Vallahi açıkçası müslüman olanların "öte alemle burası arasında sıkışmış bir ruh" demeleri oldukça ilgi çekici.Zira islam inancında ruh gider beden çürür ve geri dönüşü olmayan bir olaydır bu.Basit bir cin demişsin bi defa "bir cin" bunu yapamazYani kertenkelelerin hareketlerindeki bozukluklar,ormanın insanlara karşı acımasızlaşması.Doğa ruhlarının kızdırılmasıyla ilgili bir olaydır bence.Özellikle saldırganlık görülmesi ve kertenkele figürü bana ateş elementindeki uyumsuzlukları,bozuklukları gösteriyor.Birileri sizin piknik yaptığınız yerde daha önce fena işler yapmış korkarım