hmm ilğinç bi olay ama bu gibi durumlarda korkumuzu yenip olayın üstüne gitmek daha mantikli karşındaki her neyse senn ondan korkmadığını farkettiğinde sennle uğraşmaz belkide
__________________ ben beni kaybediyorum ben beni arıyorum...
kendin den ve ailen den gördüklerin hissettiklerin için emin değilsen bir kedi al ve davranışlarını gözle ve karanlığın senin olsun paylaşma yok olur giderler.
bunu bir arkadaşıma sordum karabasan olabilirmiş diye söyledi benimde başıma 6. sınıfa giderken gelmişti bursadaki halamın kızını bavulunu toplamış gecenin 3ünde bize gelmiş ve bana anneni çaır dedi bende uyku sersemi mantık yüyürtemedim ve uyandırdım teker baş ucuma baktğımda halamın kızı orada yoktu
direk bi psikoloğa görün derim... gecenin 2-3'ü bilinçaltının seninle oyuncak gibi oynamasına en uygun saatlerdir(eğer uykuluysan)... ama yok illa paranormal bi varlığa yoracağım diyorsan vardır elbet sitede yardım edebilecek arkadaşlar....
...katılıyorum bilinçaltımız o saatlerde hiç olmadığı kadar fazla çalışırmış bir kitapta okumuştum ancak birde bilinçaltıyla bazı olayların gerçekleştirilebileceğinden bahsediliyordu yani kesin bir şey söyleyemem yine de geçmiş olsun
gecelerı karanlık senın uzerıne gelıyormu
korkuyormusun bu ne bılıyormusun
için hiç ürbertimi ned ir bu sızce arkadaşlar soruyorum bılen varmı
acaba
herkese iyi geceler
Gördüğün siluet astral boyutta gezen herhangi bir insan olabilir. Birdaha deneyimlediğinde korkma, konuşmaya çalış ya da tekrar dokunmaya. Eğer herhangi bir şey olmuyorsa muhtemelen halisünasyondur.
Işığın bol olsun
__________________ Melekler uçabilirler; çünkü onlar hayatı hafife alırlar...
yani 2 şık var 1.si bazı arklarında dediği gibi güçlü bi hap kullanıyosun ama düşünüyorum ben en ağır hapları kullandım en fazla baş dönmesi uyku yaptı. bu kadar detaylı şeyler gerçekten ya çok önemli psikolojik bi raatsızlığın olduğunu gösteriyo yada gerçekten o an dadanmışlar... ben cin olduğuna inandım açıkçası ama doktora gözükmektede fayda var