25-05-2007, 22:53
|
#1 | | -YASAKLI-
| Ouija tahtası
Ouija, doğaüstü varlıklarla iletişim kurmaya yaradığı iddia edilen bir metafizik gerecin adı. İsmi Fransızca oui (evet) ve Almanca ja (evet) kelimelerinden gelir. Ouija, üzerinde bir dilin tüm harflerinin yazılı olduğu bir düzlemden, harflerin ve işaretlerin belirtilmesini sağlayan saat benzeri sarkaçlı döner bir cisimden oluşur (ek olarak rakamlar, evet, hayır, hoşçakal vb. sözcükler de bulunur). Sadece harfler, rakamlar ve sarkaçtan oluşan materyallerden ibaret Ouija'lar da vardır.
Ouija'nın geçmişi hakkında birçok söylenti vardır. Ancak bu iddaların pek çoğunu desketekleyen kanıtlar bulunmamıştır. Bilinen en eski Ouija tablaları i.s. 1200 ve 540 yıllarına dayanırlar.
Günümüzde kullanılan Ouija, M. Planchette adlı bir Fransız ruhbilimcisi tarafından 1853'te tasarlandı. Satışına ise 1886 yılında başladı. Bu araç bildiğimiz gibi insanların ruhlardan haber almak için kullandıkları üzerinde harfler ve işaretler bulunan bir tahtadır. Ouija tahtası gibi aletleri kullanırken , berrak ve karalı bir niyet oluşturun. O tahta ile geçireceğiniz zamanı kutsayın , ışığı çağırın, Evren'deki sevecen ve bilge herşeyi davet edin , ve size sadece en yüksek öğretmen rehberlerin gelmesini isteyin. Ve almak istediğiniz bilgi konusunda kesin ve sarih olun. Çekim yasası gereği , siz kendinize dikkatinizi verdiğiniz şeyi çekersizniz. Eğer sizi ruhen yükselten , daha yüksek bir yol için eğiten şeyi ararsanız , o zaman Ouija tahtası ile geçireceğiniz ödüllendirici celselerden keyif alabilirsiniz. Bir zekanın gayri-fiziksel olması onu bilge ya da yararlı kılmaz! Astral dünya bildiğiniz şekliyle zamanın ötesindedir, ve dolayısıyla, oradaki varlıklar geleceğe ilişkin bilgileri elde edebilirler. O katta çok yüksek varlıklar da vardır, bunlar ya oraya odaklanmış olanlara rehber ve öğretmen olarak hizmet eden varlıklar, ya da Dünya'daki tüm fiziksel yaşamlarını tamamlamış olup da, kendi ruh grububnun hala enkarne halde bulunan üyelerine hizmet etmek için astral katta kalmak için kalmış olan ruhlardır. Eğer bu tahtanın başına berrak bir niyet olmadan oturursanız , o zaman berrak olmayan şeyi çekersiniz. Aynı şekilde eğer tahtanın başına korkularla oturursanız , o zamn büyük olasılıkla sizi korkutacak varlıkları çekersiniz. Sizin egemen bir varlık olduğunuzu , ve sözünüzün yasa olduğunu hatırlayın. Birçokları Ouija'yı bir oyun olarak görür; kesinlikle öyle değildir. Siz onu iyi bilgi almak ve gelişmek için kullanabilirsiniz. Tüm gerçek bilgelik kendi içinizden gelir.Size böyle araçları gelişmeye yönelik berrak bir niyetle kullanmanızı tavsiye etmeme karşın, aslında, size kendi içinize yönelip rehberliğinizi orada aramanızı tavsiye ederim. Belki Ouija tahtası sizin için bir atlama-taşı olabilir; bu sizin kararınıza bağlıdır.
bakınız: http://www.gnoxis.com/forum/quija-tahtasi-t5015.html http://www.gnoxis.com/forum/ouija-tahtasi-t8197.html http://www.gnoxis.com/forum/online-o...asi-t1907.html |
| |
26-05-2007, 00:28
|
#2 |
Karma gücü: 4  |
süpper olmuş hocam peki bu tahtayı kullanarak çektiğimiz varlıkların musallat olma ihtimalleri var mı?yaani sonuç olarak herşey niyetin kararlılığına mı bakıyor içimizi aydın tutarak iyi niyetli bir cin çağırsak örneğin kötü niyetli bir cinin gelip musallat olma ihtimali var mı? |
| |
26-05-2007, 11:56
|
#3 |
harika olmuş ellerine sağlık.
__________________ ''HER NEFİS ÖLÜMÜ TADACAKTIR,, |
| |
26-05-2007, 16:50
|
#4 | | Guest |
Alıntı: transandantal´isimli üyeden Alıntı
süpper olmuş hocam peki bu tahtayı kullanarak çektiğimiz varlıkların musallat olma ihtimalleri var mı?yaani sonuç olarak herşey niyetin kararlılığına mı bakıyor içimizi aydın tutarak iyi niyetli bir cin çağırsak örneğin kötü niyetli bir cinin gelip musallat olma ihtimali var mı? | benim yeğenlerim arkadaş gurubuyla bunu her hafta uygularmış bi gün deneme amaçlı gittim sakat işler yapıyosunuz diye dalgada geçtim sonra çağırmaya başlamadan bunlar okuma yaptım daireye falan aldım neyse başarılı olamadılar sırf denemek için 3 kere katıldım onlara ben gittiğimde başaramadılar ne zaman gitmesem oluyodu gelen şey ayetlerden rahatsız olduğuna göre pek iyi bişey değildi heralde ama bugüne kadarda onların başına hiç kötü ve olağanüstü bişey gelmedi .. | |
| |
26-05-2007, 17:49
|
#5 | | Guest |
Star67 aslında olmuştur ama değişik birşekilde olmuştur.
Sevgiyle kal. | |
| |
26-05-2007, 20:18
|
#6 |
hmmm daha detaylı bilgi lazım  doğru yolda kullanılırsa çok faydası olabiliceğini düşünüyorum ben çünkü |
| |
26-05-2007, 20:47
|
#7 |
Karma gücü: 5  |
vav cokkorkunç gorunuyo bu ya...
__________________ BOŞVER KANKA BİR ÜÇLÜ SARALIM KOL GİBİ GİRSİN BİZDE YOL ALALIM |
| |
27-05-2007, 14:44
|
#8 | | Guest |
Alıntı: transandantal´isimli üyeden Alıntı
süpper olmuş hocam peki bu tahtayı kullanarak çektiğimiz varlıkların musallat olma ihtimalleri var mı?yaani sonuç olarak herşey niyetin kararlılığına mı bakıyor içimizi aydın tutarak iyi niyetli bir cin çağırsak örneğin kötü niyetli bir cinin gelip musallat olma ihtimali var mı? | İllâki..
Sadece niyete bakmaz bu iş.Sen sonuçta bir boyut kapısı açıyorsun ve ordan herkes girebilir..
ÖYle olmasaydı,Hadim davetlerinde başarısızlık oranı 0% olurdu dimi?
Çünkü Biz hadim daveti yaparken diğer alemle aramızda kocaman bir kapı açarız o kapıdan içeri Hadimden Önce Sufli Cinler,İfritler,Şeytanlar...Artık ne gelirse girer ve size görünür Musallat olur sonuçlarına katlanırsınız..
Çok saçma şeyler bence bunlar..  | |
| |
27-05-2007, 22:52
|
#9 |
tamam şimdi soruma kesin ve net bir cevap aldım ama yine de denenmesi gereken birşey olduğunu düşünüyorum ben  |
| |
28-05-2007, 01:46
|
#10 | | -YASAKLI-
|
ayet okuma yapılıyor aslında türkiyede yapılan uygulamada fincan içine 3 kevser bir fatiha okunuyor herkeze gelmeye bilir ama deneyin bence şaşırtıcı olabiliyor |
| |
28-05-2007, 14:22
|
#11 | | Guest |
Urum sen cin çağırdınmı hiç? | |
| |
02-06-2007, 14:47
|
#12 |
| insan kendineden emin olmadan adım bile atmamalı
Alıntı: samo´isimli üyeden Alıntı
İllâki..
Sadece niyete bakmaz bu iş.Sen sonuçta bir boyut kapısı açıyorsun ve ordan herkes girebilir..
ÖYle olmasaydı,Hadim davetlerinde başarısızlık oranı 0% olurdu dimi?
Çünkü Biz hadim daveti yaparken diğer alemle aramızda kocaman bir kapı açarız o kapıdan içeri Hadimden Önce Sufli Cinler,İfritler,Şeytanlar...Artık ne gelirse girer ve size görünür Musallat olur sonuçlarına katlanırsınız..
Çok saçma şeyler bence bunlar..  | hani saçmalığına inanmıyorum ama tedbirli olunması gerekildiğine inanıyorum.evet zamanın ehliinde bizde arkadaş gurubuyla çağırdık ve geldı sonra alışkanlık oldu bensanırım az arsızım dogruyu bulana kadar mucadele etmekte.velhasıl geldi ama gitmedi  cok zor zamanlar gecırdım ama cok zor yıllarımı aldı kurtulmak ama bunu sayasınde hemkendımı kesfettım hem cok arastırma yaptıgım için bunlardan kurtulayım dıye cok sey ögrendım.bazen hala yanımda olduklarını dusunuyorum ama korkmuyorum.hergece ayetel kürsi ile etrafımı cevrelemek adetım oldu.yada gece yataga gırdıgımde dualarala uykuya dalmak.bence bilinçsiz yapılmamalı ve insan kendıe guvenmıyorsa hiç yapmamalı en azından bu konuyla alakalı bırı olmalı yanında.cunku dışarıdan kendi sesini duyup gitmemek için sabretmek çok zor olabiliyor.saygılarımla
sevgiyle kalın
__________________ tuttum y@k@l@dım k€ndimi g€tirdim gözl€rine s€rdim |
| |
02-06-2007, 15:45
|
#13 |
Karma gücü: 6  |
konu için çok çok çok teşekkür ederim hele resimler için daha fasla resimler çok işime yarıcak çok teşekkürler
__________________ |
| |
02-06-2007, 18:57
|
#14 |
|
abi sağolasın paylaşım için hemen düzeneği kurup ekibi toplayıp deniyorum
__________________ |
| |
09-07-2007, 16:42
|
#15 |
|
belki ne alaka diyeceksiniz Internet gezinirken bir banner dikkatimi cekti, Cin Tedarik Edilir, Alinir, Satilir, Kiralanir???? Birde telefon numarasi vardi alan kodu 0216 ile baslayan
banneri hemen tikladim ama siteye girmem mumkun olmadi nedense....
__________________ Like a river flows surely to the sea, Darling so it goes
Some things are meant to be, Take my hand, take my whole life too |
| |
09-07-2007, 17:04
|
#16 |
arkadaşımmmmm çoook güzel olmuş yazı ve araştırma... işe yarar birşey hiç olmazsa laf salatası değil  |
| |
09-07-2007, 17:46
|
#17 | | -YASAKLI-
|
özelden sitenin adını verebilirsen sevinirim
birtane satayım ben onlara   |
| |
09-07-2007, 17:57
|
#18 |