arkadaşlar ben bu siteye yeni üyeyim ve kimseyide tanımıyorum bu sitede saat gecenin 2: 25i izledim ve yarısına kadar korktum yarıda kestim ama yinede vucudumda titreme oluyor ve etraf kırmızı oldu lütfen bunun açıklamasını bilgisi olan biri yapsın titreme aralıklarla oluyor vücudumda enerji hissediyorum ve gerçekten etraf kırmızı oldu ve halada kırmızı ve videoyu yarıda kestim nasıl oluyor bu lütfen yardım
fazla korkmanın vücutta yarattığı bir etki bu, endişelenmenize gerek yok
Ya inanın öyle değil şimdi yeni kendime geliyorum kolay korkan biri değilim ve belki alakasız bir şey ama son mesajı yazdıktan sonra bilgisayar kendiliğinden kapandı ve bağlantı gidip bir daha gelmedi
Bu sadece bir cadılar bayramı şakası yani gerçek bir davet değil aslında O yüzden endişelenmen gereksiz,rahatla biraz ve gerçek olmadığına kendini inandırmaya çalış.
__________________ -Ona aklıma gelen sözleri söylüyorum.İsmim onun ağzından bir müzik gibi,karanlık bir tanrıya edilen bir dua gibi dökülüyor-
-Ahh! İstanbul, hiç kimse kayan bir yıldıza aşık olmadı senin kadar-
Linki göremiyorum izleyen arkadaşlar nasıl izledi acaba ?
-------------------- Pardon önceki mesajlarda açıklaması verilmiş zaten izledim. Ben mi dikkatimi veremedim acaba pek korkutucu gelmedi
Konu serenadaschizophrana tarafından (20-09-2008 Saat 15:39 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
2 Şubat Candlemass (şeytanın yeryüzüne indiği gün olarak kabul edilir... )
benden size bir ritüelin sözleri o halde....
''Ie n'ey rien qui ne soit a toy, Omatire En ton nom Seigneur cette tienne servante
s'oingt et dois estre quelque iour Diable et maling Esprit comme toy, Venez, O Antecassor. Venez, venez O Diable, Venev Prince et Pere, venez, Dieu''
2 Şubat Candlemass (şeytanın yeryüzüne indiği gün olarak kabul edilir... )
benden size bir ritüelin sözleri o halde....
''Ie n'ey rien qui ne soit a toy, Omatire En ton nom Seigneur cette tienne servante
s'oingt et dois estre quelque iour Diable et maling Esprit comme toy, Venez, O Antecassor. Venez, venez O Diable, Venev Prince et Pere, venez, Dieu''
Ne demek isteniyor peki bu ritüelde ?
mesajımı düzeltme gereksinimi duydum..biraz bilgi vereyim... bu bir yakarış... aslında ritüeldeki sözlerin bir bölümü diyebilirim... onun hizmetinde olduğunu belirtip ondan herhangi bir konu için yardım almak için... kısacası çağırmak için kullanılıyor...
biraz acelem vardı o yüzden detaylı yazamadım... özürdilerim...
Konu Secret_Sun tarafından (21-09-2008 Saat 22:12 ) değiştirilmiştir..
ya arkadaslar seytan cin bu zamana kadr hangı ınsan oğluna yararlı olmus benım anlamadıgım bu neden onlarla olmak ıstıyrsunuz eger guzel bısı olsaydı rabbım buna ızın verırdı bı sınır konmussa muhakkak bısı wardır neden bız ınsanoğlu bısılerı durtmeye calısıoruz gelecegı yaradandan baska kımse bılemecegıne göre cınler seytanlar bıze gecmısı sölese ne sölemese ne komıktırkı bu warlıklar bıze köle olamayacaklarına göre neden hala onlarla ugrasmak ? onların ewrende war oluş sebebı bızlerı kufre zınaya ve bırcok gunaha dawet etmelerı ıcın zaten bulunmaktalar sewgılıler sewgılısı hz muhammed(sav)ın ıblısle konusmalarını okuyunuz bızlerı oyalamak gunaha sewketmek ıcın cabalarını görunuz bırakın su seytan cın ıslerını büyüye bılmemneye sıgınmak yerıne kurana yönelın onun ıcınde hersey mumkun hersey acık ve net allaha sıgının rabbım hepımızı koruyacaktır
"her an yanımızda" demene takıldım...örneğin dünyada 20.000 insan aynı anda kötü şeyler yapabiliyor.belki daha fazla belki daha az her neyse...aynı anda o kadar insanın nasıl yanında olabilir?
Şeytandan sadece bir tane mi olduğunu düşünüyorsun?
Arkadaşlar vieoyu saat 8 buçukta izledim evde kardşeim vardı ve karanlıkta izledim,yattığım yerde notebook vardı kucağımda arkamdan çatır çutur sesler duymaya başladım ve ağlayacağım neredeyse bunu izleyince resmen perdeden yataktan yayağın altındaki resim çantasından tak tuk çatır çutur sesler geldi çok tırsıorum yhaaa
--------------------
Ya arkadaşlar yataktan kalkmayı düşündüğüm zaman o çıtırtı daha da güçlü oluyor ve kardeşime bağırmak aklıma geldi bağıracaktım yine çok güçlü çıtırtı duydum ya gerçekten doğru bunlar ben de inanmazdım böle şeylere ama doğru ya çok korkuyorum yhaa ne yapacağım yhaa ben gece uyuyamam bu korkuyla yha inanmıorum nasıl böle birşey olur yhaa çok korkuyorumm :'( :'(
Konu GR2323 tarafından (13-10-2008 Saat 21:29 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi