JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Fenomenler > Paranormal Varlıklar

Seçenekler Arama
Alt 14-05-2008, 11:47   #41
-YASAKLI-

Lugh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Lugh henüz daha yolun başında

Her zamanki iblistapar zamazingolarından duaları tersten okuyunca ellerine bir şey geçtiğini zannediyorlar.Saçma bir inanış.Ha ille hakaret etmek istiyorsan çiz yere çemberini çağır bir demon yeterince hakaret etmiş olursun.Sonuçta aynı kapıya çıkıyor.
Lugh isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 14-05-2008, 12:45   #42

frost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 frost henüz daha yolun başında

Alıntı:
mysteriouslady´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
saçmalığın ta kendisi...inandığım şeylerden korkarım inanmadıklarımdan değil...şeytan çağırma olayını bir tür hurafe olarak adlandırıyorum....Şeytanı özel olarak çağırmaya gerek yokki hem,o her an bizi şaşırtmak için tetikte ve yanımızda zaten
"her an yanımızda" demene takıldım...örneğin dünyada 20.000 insan aynı anda kötü şeyler yapabiliyor.belki daha fazla belki daha az her neyse...aynı anda o kadar insanın nasıl yanında olabilir?
frost isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 13-06-2008, 21:55   #43

lucyfer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 lucyfer ne işi var bunun burada

video açılmıo arkadaslar linki bana gönderirimisiniz
lucyfer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 15-06-2008, 02:15   #44

Karma gücü: 4 dannyoffer henüz daha yolun başında

Arkadaslar emeğinize sağlık ama videoda bı sorun var sanırım acılmıyor eger linki varsa tekrardan gonderirseniz sevınırım..Gercekten cok merak ettim
dannyoffer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 15-06-2008, 13:43   #45

cheriour - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 12 cheriour is a splendid one to beholdcheriour is a splendid one to beholdcheriour is a splendid one to beholdcheriour is a splendid one to beholdcheriour is a splendid one to beholdcheriour is a splendid one to beholdcheriour is a splendid one to behold

ya bende cok merak ttim ama acılmıyo ... youtubedndı kaliba :S nesse yenilerseniz bizde bi izlerz : şimdiden teskkr ederm
cheriour isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-08-2008, 17:35   #46

yesilsincap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 yesilsincap henüz daha yolun başında

video acılmıyor malesef
yesilsincap isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 29-08-2008, 17:37   #47

astralruh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 51 astralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond reputeastralruh has a reputation beyond repute

bende de:/
astralruh isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 30-08-2008, 18:12   #48

SilentEvil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 SilentEvil ne işi var bunun burada

konuyu ctunnel.com üzerinden açın açılacaktır...
SilentEvil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 30-08-2008, 20:17   #49

Maverick - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 56 Maverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond repute

Sanırım youtube linki bu şekildeydi videonun

youtube.com'dan sonra

/watch?v=EvpygYcuyFg yazıyorsunuz tam adresi verince link olarak algılıyor site

-Ahh! İstanbul, hiç kimse kayan bir yıldıza aşık olmadı senin kadar-
Maverick isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 30-08-2008, 20:24   #50

x123x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 x123x kısacası herkes için çok değerlix123x kısacası herkes için çok değerlix123x kısacası herkes için çok değerli

büssürü tünel var kardeş

ctunnel
dtunnel
vtunnel
hepsi oluo alfabenin tüm sessiz harfleriyle var haralde..??
--------------------
Alıntı:
frost´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
"her an yanımızda" demene takıldım...örneğin dünyada 20.000 insan aynı anda kötü şeyler yapabiliyor.belki daha fazla belki daha az her neyse...aynı anda o kadar insanın nasıl yanında olabilir?

Teknik olarak şeytan değil onun İBLİS adını verdiğimiz özel sadık cinleri yanımızda (melekler gibi ama iblislerin kendi iradeleri var diye biliorm)

Konu x123x tarafından (30-08-2008 Saat 20:24 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
x123x isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 30-08-2008, 20:40   #51

Karma gücü: 56 Maverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond reputeMaverick has a reputation beyond repute

Cinler değil düşmüş melekler

Alt 30-08-2008, 22:21   #52

deron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 deron henüz daha yolun başında

ya neden yok video

Sponsor Bağlantılar
Alt 31-08-2008, 01:37   #53

whiteladys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 whiteladys is just really nicewhiteladys is just really nicewhiteladys is just really nicewhiteladys is just really nicewhiteladys is just really nice

ben videoyu göremiyorum nedenki
whiteladys isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 31-08-2008, 02:14   #54

Yagami - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 Yagami yakında ünlü olacak gibi

Alıntı:
whiteladys´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben videoyu göremiyorum nedenki
Youtube kapalı olduğu için siz videoyu göremezsiniz çünkü video youtube'da yapmanız gereken önce youtube'u serbest bırakmak kısaca anlatıym nasıl yapılacağınıda...vereceğim bu yöntemi uygulayın sonra sayfayı yenileyin...

Başlat / Çalıştır sonrada bunu"C:\WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts " kopyalayıp yapıştırın ve Enter'a basın...

Enter'a bastığınızda Birlikte Aç penceresi çıkacak. Pencereden Not Defterini seçiniz ve açılan Not Defteri penceresinin en alt satırına aşağıdaki satırları yazın...

208.117.236.70 youtube.com
208.117.236.70 www.youtube.com

Şeytanla dans edersen şeytan değismez; seni değistirir...
Yagami isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 31-08-2008, 02:56   #55

Arkadaşlar önceki mesajımda linki verdim size http://unblockyoutube.org sitesine girin linki yapıştırın izleyin direk

Sponsored links

Alt 01-09-2008, 01:11   #56

whiteladys - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 whiteladys is just really nicewhiteladys is just really nicewhiteladys is just really nicewhiteladys is just really nicewhiteladys is just really nice

cok tesekkürler arkadaslar
--------------------
cok tırstımmmm

Konu whiteladys tarafından (01-09-2008 Saat 01:11 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
whiteladys isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 06-09-2008, 15:30   #57

astralGIRGIR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 astralGIRGIR is a glorious beacon of lightastralGIRGIR is a glorious beacon of lightastralGIRGIR is a glorious beacon of lightastralGIRGIR is a glorious beacon of lightastralGIRGIR is a glorious beacon of light

ugraşmayın şeytanla cinle D
astralGIRGIR isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 06-09-2008, 21:40   #58

MayheM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 MayheM ne işi var bunun burada

zuahahhahahahahhahahahha : yaw kptum sız bunalrla ancak sıtedekı coluk cocugu korkutur kandırırsınız:!.. kly gelsın !..

Alt 06-09-2008, 23:17   #59

Sanırım mesajdaki açıklamayı görmedin büyük üstad konuyu sadece videoyu izleyerek değerlendirme derim

Alt 20-09-2008, 03:28   #60

GuiltyDemon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 GuiltyDemon is just really niceGuiltyDemon is just really niceGuiltyDemon is just really niceGuiltyDemon is just really nice

arkadaşlar ben bu siteye yeni üyeyim ve kimseyide tanımıyorum bu sitede saat gecenin 2: 25i izledim ve yarısına kadar korktum yarıda kestim ama yinede vucudumda titreme oluyor ve etraf kırmızı oldu lütfen bunun açıklamasını bilgisi olan biri yapsın titreme aralıklarla oluyor vücudumda enerji hissediyorum ve gerçekten etraf kırmızı oldu ve halada kırmızı ve videoyu yarıda kestim nasıl oluyor bu lütfen yardım
GuiltyDemon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama