Her zamanki iblistapar zamazingolarından duaları tersten okuyunca ellerine bir şey geçtiğini zannediyorlar.Saçma bir inanış.Ha ille hakaret etmek istiyorsan çiz yere çemberini çağır bir demon yeterince hakaret etmiş olursun.Sonuçta aynı kapıya çıkıyor.
saçmalığın ta kendisi...inandığım şeylerden korkarım inanmadıklarımdan değil...şeytan çağırma olayını bir tür hurafe olarak adlandırıyorum....Şeytanı özel olarak çağırmaya gerek yokki hem,o her an bizi şaşırtmak için tetikte ve yanımızda zaten
"her an yanımızda" demene takıldım...örneğin dünyada 20.000 insan aynı anda kötü şeyler yapabiliyor.belki daha fazla belki daha az her neyse...aynı anda o kadar insanın nasıl yanında olabilir?
ctunnel
dtunnel
vtunnel
hepsi oluo alfabenin tüm sessiz harfleriyle var haralde..??
--------------------
Alıntı:
frost´isimli üyeden Alıntı
"her an yanımızda" demene takıldım...örneğin dünyada 20.000 insan aynı anda kötü şeyler yapabiliyor.belki daha fazla belki daha az her neyse...aynı anda o kadar insanın nasıl yanında olabilir?
Teknik olarak şeytan değil onun İBLİS adını verdiğimiz özel sadık cinleri yanımızda (melekler gibi ama iblislerin kendi iradeleri var diye biliorm)
Konu x123x tarafından (30-08-2008 Saat 20:24 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
Youtube kapalı olduğu için siz videoyu göremezsiniz çünkü video youtube'da yapmanız gereken önce youtube'u serbest bırakmak kısaca anlatıym nasıl yapılacağınıda...vereceğim bu yöntemi uygulayın sonra sayfayı yenileyin...
Enter'a bastığınızda Birlikte Aç penceresi çıkacak. Pencereden Not Defterini seçiniz ve açılan Not Defteri penceresinin en alt satırına aşağıdaki satırları yazın...
arkadaşlar ben bu siteye yeni üyeyim ve kimseyide tanımıyorum bu sitede saat gecenin 2: 25i izledim ve yarısına kadar korktum yarıda kestim ama yinede vucudumda titreme oluyor ve etraf kırmızı oldu lütfen bunun açıklamasını bilgisi olan biri yapsın titreme aralıklarla oluyor vücudumda enerji hissediyorum ve gerçekten etraf kırmızı oldu ve halada kırmızı ve videoyu yarıda kestim nasıl oluyor bu lütfen yardım