kafam bi nktaya takıldı mazur görün
Hallacin7Makalesi 13 yaş biraz erken deilmi bu işler içn tabi gördüklerimden yola cıkarak bunu soluorm :S
Ben 13 yasindayken daha bir coklarinin simdi bile yapamadigi cam platform üzerinde davetler yapiyordum arkadaslarimla..
-tabi bunlar eglencelik durumlardi benim icin- Cinlerin bizimle eglenmesiydi de diyebiliriz.
Daha o yasta ciddi acilimlara girecek kadar degildim.
Konu Hallacin7makalesi tarafından (13-04-2007 Saat 14:01 ) değiştirilmiştir..
kafam bi nktaya takıldı mazur görün
Hallacin7Makalesi 13 yaş biraz erken deilmi bu işler içn tabi gördüklerimden yola cıkarak bunu soluorm :S
aslında erken değil 6-7 yaş daha uygun aslında onların bilinçleri daha acık görmeleri daha kolay özelikle bir çok davette mavi gözlü kız çocuğu kullanılır
pozitif bilime inananlar evrenın matematıksel formuller uzerıne oluştuğunu söylerler..ama cın matematıgı diye bısey duymadım..yıne once konuya ben atladım ama emınım bılgın vardır bu konuda ve paylaşmak ıstersın dıye dusunuyorum
--------------------
cin matematiği yerine vefk desen olmazmıydı
Konu fortuneteller tarafından (14-04-2007 Saat 18:38 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
bu bir cesit hesaplama yöntemi -vefkler gibi degil- dogru anda dogru sözleri söylüyorsun.. belli bir devirsel deger elde edince bazi kapilar aciliyor.. tabi bu dedigim durum alt asamalar icin gecerli Ruhun 3. asamasindan sonra buna gerek kalmiyor ve 4. asamada fizik ortamina ve fizik ötesine karsi tam bir egemenlik söz konusu oluyor..
degil.. iki yöntemle elde ediliyor,
1. yöntemde bedensel terbiye esas tutuluyor ki bununla sadece ruhun ikinci asamasina gelinir.. fakat bu benim icin dogru bir yöntem degil.. cünkü sonunda elde ettigin sey herhangi bir fayda saglamiyor..
sadece fizik ötesini biraz anlayabiliyorsun.. murtazlar ya da budist rahipler genelde bunu uygularlar..
2. yöntemki bununla insan ruhun besinci derecesine yetisebiliyor..
"SEVGi" diyebiliriz türkce olarak buna karsilik gelen isim bu olmali..