JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Fenomenler > Paranormal Varlıklar

Seçenekler Arama
Alt 12-04-2007, 17:08   #21

hexagram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 hexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant future

Doğru bilgi ve kan bağıyla aktarımlardan söz edilmiş ama benim soruma hala cevap yok.
Bir işe girişiyorsanız,bir amacınız olmalı.Amaç belirlemeden hiçbirşey olmaz.Tekrarlıyorum:
Kara büyü dışında ruhlarla irtibatın niçin gerekli olduğunu söylemek isteyen var mı?
Ve irtibata geçmeden de elde etmek istediğiniz şeyi gerçekleştiremez misiniz(yani amacınız neyse onu)?
Ben irtibattan değil,güçlü bir kalkan oluşturmaktan yanayım.Çünkü bir medyum değilim,eğer medyum olacağım diyorsanız da internetten olunacak birşey sayılmaz.Eğer ruhlarla doğuştan bir bağınız yoksa,işiniz zordur.Tabi medyumluk yapacaksanız bile korunmaya ve araya bir sınır koymaya her zaman ihtiyacınız olacak,özellikle medyumlukta önemlidir.
hexagram isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 12-04-2007, 17:33   #22
-YASAKLI-

Urumhamatahayil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Urumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud of

Alıntı:
hexagram´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Doğru bilgi ve kan bağıyla aktarımlardan söz edilmiş ama benim soruma hala cevap yok.
Bir işe girişiyorsanız,bir amacınız olmalı.Amaç belirlemeden hiçbirşey olmaz.Tekrarlıyorum:
Kara büyü dışında ruhlarla irtibatın niçin gerekli olduğunu söylemek isteyen var mı?
Ve irtibata geçmeden de elde etmek istediğiniz şeyi gerçekleştiremez misiniz(yani amacınız neyse onu)?
Ben irtibattan değil,güçlü bir kalkan oluşturmaktan yanayım.Çünkü bir medyum değilim,eğer medyum olacağım diyorsanız da internetten olunacak birşey sayılmaz.Eğer ruhlarla doğuştan bir bağınız yoksa,işiniz zordur.Tabi medyumluk yapacaksanız bile korunmaya ve araya bir sınır koymaya her zaman ihtiyacınız olacak,özellikle medyumlukta önemlidir.
merak da yeterli bişey aslında sebep için

ama birde şu var onlarda iletişime gecmek istiyor olabilir yani benimki öyle oldu ben tercih etmedim amacları bana yardım etmektii
Urumhamatahayil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 12-04-2007, 17:37   #23

Karma gücü: 0 hexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant future

zaten onlar iletişime geçmek istiyorlarsa senin yaşadığın gibi onlar bir yolunu bulacaktır.
ama biz onları bulmak istiyorsak bir nedenimiz olmalı ve bence merak yeterli bir sebep değil,çünkü sonuçları biliyorsun ki kötü olabilir.
Sponsored links

Alt 12-04-2007, 17:46   #24
-YASAKLI-

Karma gücü: 0 Urumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud of

evet sonuç kötü olabiliyor ama merak kadar güçlü bir dürtümü var

Sponsor Bağlantılar
Alt 12-04-2007, 17:53   #25

Hallacin7makalesi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 Hallacin7makalesi henüz daha yolun başında

Ben bilinmeyenin ancak dogru ve de systematik olarak arastirilip yorumlanmasi gerektigini düsünüyorum.. Ve hic bir zaman birilerinin mesleki yetenekleri, mesleki beceri ve basarilarini karakter olarak kabul edemiyorum..
Kisilerin ciftci, sanatci, isci, biliminsani, parapsikologie uzmani olmasi "vayy bee ne yüce insanlar" dememize gerekce degildir.. yani benim icin iyi bir mathematikci kendini bu alanda gelistirmis biri olmaktan öteye gecmez..
yani hic bir bilgi yoktur ki Dogru ve kararli arastirmayla kendi gercegini insana sunmasin.. insan hangi karaktere sahip olursa olsun bu böyledir.. Bilgi degerli bir tas gibidir.. onu kim bulursa bulsun -iyi ya da kötü- onun mali haline gelmez mi?
Hallacin7makalesi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 12-04-2007, 18:05   #26

whitepower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 whitepower is just really nicewhitepower is just really nicewhitepower is just really nicewhitepower is just really nicewhitepower is just really nice

Waay be ne yüce insanlar diyen kim???
Kimi vardır rüzgarın ağaç dalında çıkardığı sesle irkilir,Kimi de vardır ki dünya yıkılsa farketmez neler olduğunu etrafında...Sen ağaç dalındaki rüzgar olursun eleştirirken,ben veya bi başkası patlayan bomba olur ayaklarının dibinde!!Sen benim doğruları dile getirmemdeki üslubumu çirkin bulursun bi başkası sırf sert cevaplarım var diye benim üslubumu beyenmeyen senin üslubunu çirkin bulur ...Şimdi ister tebrik et beni...İstersen kır kalemimi!!!

Ego primum tollo,nominor quoniam leo!!

whitepower isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 12-04-2007, 18:09   #27

ruhlar..

Alıntı:
zaten onlar iletişime geçmek istiyorlarsa senin yaşadığın gibi onlar bir yolunu bulacaktır.
ama biz onları bulmak istiyorsak bir nedenimiz olmalı ve bence merak yeterli bir sebep değil,çünkü sonuçları biliyorsun ki kötü olabilir.
Hexagram bir ara cevirisini tamamlayabilirsem burda bazi bölümlerini tartisabilecegimizi düsündügüm türkcesi "ruhlarin ucusu" olan kitabtan faydalanabiliriz.. yakinda -son kisim reklamlar gibi oldu ha -

Alt 12-04-2007, 18:11   #28

bilgi olarak paylaşmak iyi olur tabi ama benim demek istediğim senin şahsi amacın

Sponsor Bağlantılar
Alt 12-04-2007, 18:17   #29

?

Alıntı:
bilgi olarak paylaşmak iyi olur tabi ama benim demek istediğim senin şahsi amacın
Ooo ne demek istedigini anlayamadim ?
"burda bu basligi acmakla ne istedin" mi demek istiyorsan ?
Sponsored links

Alt 12-04-2007, 18:21   #30

hayır şunu soruyorum:
"Kara büyü dışında ruhlarla irtibatın niçin gerekli olduğunu söylemek isteyen var mı?
Ve irtibata geçmeden de elde etmek istediğiniz şeyi gerçekleştiremez misiniz(yani amacınız neyse onu)?"

Alt 12-04-2007, 18:42   #31

shadeo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 29 shadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond reputeshadeo has a reputation beyond repute

birçok çagırma yöntemi var veya himaye altına alma yöntemi var ama öyle her önüne gelenin bunu başarması biraz imkansız görünüyor
ilk önce çok ama çok ii bilgisi olması gerekiyor
ikincisi tecvidin ne demek oldugunu bilmesi gerekiyor çünkü eğer harfler gırtlaktan doğru şekilde çıkması gerekiyor yoksa anlam degisir
bunları tamamen yapabilen her kişi o dediginiz varlıklarla veya daha fazlasıyla irtibat kurabilir veya majide de başarılı olabilir

TABİ BU BENCEEEE!!
shadeo isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 12-04-2007, 18:45   #32

doğru bilgi yada doğru yöntem ne olursa olsun,her zaman kendi güvenliğinizi düşünün.Kendinizi güvence altına alın,ruhsal olarak korunabildikten sonra çağırmaya kalkışın.
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 12-04-2007, 19:07   #33

denisss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 denisss henüz daha yolun başında

bende paranormal olaylar yaşadım...yani tam olarak ne olduğunu bilmiyorum...bazı anlattığım insanlar karabasan dır diye geçiştirdiler...neyse ruh çağırma konusundada bence iş doğru bilgiyle olmaz,yetmez....yaaa yetenek gerekir konsantre olmak gerekir yok al eline hepsini oku belki ruh gelir bi ara saçma....en önemlisi insadaki enerji...yani bence hissetmek inanmam konsantre olmak en önemlisi...
denisss isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 12-04-2007, 20:08   #34
YUH

YUH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 YUH yakında ünlü olacak gibiYUH yakında ünlü olacak gibi

Alıntı:
hayır şunu soruyorum:
"Kara büyü dışında ruhlarla irtibatın niçin gerekli olduğunu söylemek isteyen var mı?
Ve irtibata geçmeden de elde etmek istediğiniz şeyi gerçekleştiremez misiniz(yani amacınız neyse onu)?"
mesela ben babannemi tekrar son bi defa görmek istiyorum amacım bu ama kimsenin bu bilgileri paylaşmadığını bildiğim için (çünkü herşeyin kötüye kullanılacağı zihniyeti yerleşmiş çoğu beyinde ) böyle bi talebim olmadı kimseden amaç herzaman kötü olmak zorunda diil

Alt 12-04-2007, 20:15   #35
-YASAKLI-

ama cin le ruh cok farklı
Sponsored links

Alt 12-04-2007, 20:22   #36
YUH

YUH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 YUH yakında ünlü olacak gibiYUH yakında ünlü olacak gibi

soruda ruhu kara büyü dışında ne için çağrabilirsin ki tarzında bişey sorulmuş onu cevapladım yoksa biliyorum yani cinle ruhun farklı olduğunu kademe kademe gitmek gerektiğinide biliyorum elemantel çağırma yolları verilmezken ruh çağırma yollarının hiç verilmeyeceğinide çok iyi biliyorum bide hex cevap tarzım biraz kaba kaçtıysa kusura bakma çaresizlikten gelen bi kızgınlıktı

Sponsor Bağlantılar
Alt 12-04-2007, 20:25   #37
-YASAKLI-

o seni görmek istiyorsa ve görebilecek durumdaysa sana gelir

Alt 12-04-2007, 20:25   #38

hayır kaba kaçmadı,bend e soruyu daha genel bir anlamda sorsaydım daha iyi oalcaktı sanırım

"Kendi enerjimiz dışındaki başka bir bedensiz(fiziki bedensiz) varlığı çağırırsak kara büyü dışında ne işimize yarar?"

diye sorsam daha iyi sanırım
hem ruh,hem cin,hepsi...
Sponsored links

Alt 12-04-2007, 21:12   #39

sirius - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 sirius is just really nicesirius is just really nicesirius is just really nicesirius is just really nicesirius is just really nice

YUH bende senin gibi babaannemi görmek istiyordum. Önce Allah'a dua ettim sonra babaanneme içten seslendim. (Babaannemi hiç görmedim ben doğmadan önce ölmüş.) ve rüyama girdi. Yani onu gördüm. hocam güzel bir söz söylemişti; ya araştırarak öğrenirsin yada inanarak deneyimlersin. Bazen araştırarak ulaşırız bazen deneyimleyerek. Sonuçta urumunda dediği gibi ruh çok karmaşık ve bilinmeyen bir konu. Bu yüzdeen kesinlikle ruh çağıralamaz gibi düşünceleri de doğru bulmuyorum. Bu sırada bu arkadaş baya bir okumuş belli ama zaten rehberlerimiz bize rüyalarda yada günlük hayatta sembollerle veya farklı psişik yönlerle bize bilgileri verirler. Onun bahsettiği uygulamalar daha ileri gidenler için sanırım. Yani hadim çağırma vb. Bu da önemli bir karar. Hayatta denge çok önemlidir. Ve tamamen maneviyata girmek biraz tehlikelidir. Denge her zaman iyidir. Bu dengeyi bozmak (fazla materyalist fazla maneviyat) kişi için pek iyi değildir. Çünkü tekrar dengeyi tutturamayabilir. Her iki ucu da görmek mümkün. Bu yüzden yüksek varlıklarla iletişime geçmek dikkat ister. Zaten düşük varlıklarla iletişme geçmeyi doğru bulmuyorum.

Hexagram;
çünkü bazı yüksek varlıklar bazı sırlar veya bilgiler verebilirler. Ama yüksek varlık çağıracam diye düşük varlık çağırıp obsesyona uğrama ihtimali var. Bazıları da bu varlıkların kişiye getirdikleri güçlerden hoşlanırlar (şifa vb.) Aslında onlarda obsesyon içerisindedirler.
sirius isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 12-04-2007, 22:52   #40

şifa için yüksek enerjili varlığa ihtiyaç yok.
bazı özel bilgileri almak için de
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama
Arama: