JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Fenomenler > Paranormal Varlıklar

Seçenekler Arama
Alt 22-07-2007, 05:06   #21

Şaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 17 Şaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud of

per,lerden birşey isterken yada çağırırken dikkat edin sakın emir niteliğinde sözcükler söylemeyin sonucu kötü oluyor
Sponsored links

Alt 22-07-2007, 10:07   #22

NightWolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 NightWolf dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışNightWolf dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Bu gün sabahın ışıklarında, kahvaltımı yaptıktan sonra perileri çağırmak için bir ağacın yanında olacağım. Sonuçlardan haberdar ederim sizi söz. Dayak yersem de en kısa zamanda nasıl bir his olduğunu anlatırım
--------------------
Valla denedim az önce. Herşeyi de dendiği gibi yaptım. Saat şu anda 09:11. Ben herhalde 8:30 gibi denemeye başlamışımdır bir ağacın yanında ama.... Olmadı!!

İkramımı da ağacın altına bıraktım, ağaca bakarak duamı da ettim olmadı. Hayal kırıklığına uğradım sanırsam. O kadar beklememe rağmen göremedim.

Acaba başka bir gereksinim varmı? Yoksa ikram ve dua neden yeterli olamadı?

Konu NightWolf tarafından (22-07-2007 Saat 10:07 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
NightWolf isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 22-07-2007, 12:49   #23

ainariel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 ainariel is just really niceainariel is just really niceainariel is just really niceainariel is just really nice

bu da conceptiondan fairy's dance.....bu şarkı sözünün bir kısmı aynı zamanda imzamı oluşturmakta güzel betimlenmiş paylaşmak istedim perilerden bahsederken...

Deep in the woods you can hear her
Singing songs so enticing
The prettiest tunes that you've ever heard
Taken you'll follow the way
Where the voices are guiding
Far from the path she's waiting for you
Alone by the mere she is dancing
In the wind her long hair's flicking
She's the most beautiful girl you've ever seen
Obsessed by desire you're blinded
When you're standing right before her
She's looking deep into your eyes as she says
Fall in my arms, let me be yours
I'll give you everything you're dreaming of
Come dance with me, say you'll be mine
We'll be in heaven till the end of time
Seduced you will fall in her arms
Tight you hold her next to you
There's nothing in this world that can stop you now
But suddenly you see reflections
Of her body in the water
Rotten and old with a cow's tail, she has fooled you
Realize she is an evil,
Wicked fairy who has trapped you
Caught in her net so helpless and lost
She's casting a spell on you
And you'll be among her big castle
You are turned into a cow, 'cause you did what she said
Fall in my arms...
Still we can hear her
Calling for us
Still she is singing
Her seducing tunes
Fall in my arms...

güzel parçadır severim

--------------------------------------------- ----------------------------------------------
ainariel isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 23-07-2007, 06:08   #24

NightWolf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 NightWolf dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışNightWolf dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Dance of Sugar-Plum Fairy adlı parça çok hoş. Acaba bu çağrı sırasında biz bu müziği de çalsak Periler dans ede ede gelirler mi
--------------------
Yok valla gelmiyo bu periler. Çağır çağır nereye kadar. İkram kalmadı yahu. Çiçek böcek ne bulduysam ikram ettim Gelmiyolar, yada geliyolar benden saklanıp bana görünmüyolar.

Konu NightWolf tarafından (23-07-2007 Saat 06:08 ) değiştirilmiştir.. Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
NightWolf isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 23-07-2007, 14:59   #25

Şaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 17 Şaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud of

sevgili nightwolf duayı okur okumaz sürpriiizz die çıkmalarını mı bekliyordun hayırdır
çağırabilmek için birkaç şey gerekir bunun dışında
birincisi inanç
ikincisi saf bir niyet
üçüncüsü ise olgunluk zamanla olur merak etme ki bu zor birşey yani perileri görmek

Alt 11-08-2007, 23:32   #26
ricali gayb
Guest

urum kardeş senin bu peri çağırma formülünü yaptım göl kenarında okudum gerçektende çok ışıldak gibiler dijital kameraya çıktı resimleri böyle küçükler kanatları var çok değişik kimisi yeşil kimisi kuş gibi resimleri internete vercektim ne zaman vercek olsam bi aksilik oluyo bilgisayar tıkanıyo galiba internete vermemi istemiyolar bi de ağacı çektim ağaçtada varmıştı daha perilerle ilgili kitapların varsa yayınlarsın
Sponsored links

Alt 13-08-2007, 03:46   #27
HAVVA ANA
Guest

ah ne güzel anlatmıssın arkadasım elinde yıldızlı sopası bi dokunusuyla hersey degişiyor mutluluk dagitıyorlar düşüncesi bile güzel

Alt 13-08-2007, 03:51   #28
-YASAKLI-

uhud dagi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 uhud dagi yakında ünlü olacak gibiuhud dagi yakında ünlü olacak gibi

Alıntı:
HAVVA ANA´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ah ne güzel anlatmıssın arkadasım elinde yıldızlı sopası bi dokunusuyla hersey degişiyor mutluluk dagitıyorlar düşüncesi bile güzel
--------------

havva ablacim lütfen urumhayat ve saman ilimine saygi duyalim...

nitekim meslektassiniz,,

ve saman=16 yasinda

bu cocuk tam ilim küpü
uhud dagi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 13-08-2007, 19:07   #29

Karma gücü: 4 prensesss henüz daha yolun başında

ppeki onlarla arkadas olsam arkadaslığımızı ben istediğim zaman da kesebilirmiyim yoksa onlara bağlı kalırmıyım
prensesss isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 13-08-2007, 20:42   #30
-YASAKLI-

Urumhamatahayil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Urumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud of

arkadaşlık gibi birşeyden bahsedemeyiz pek enerji calan varlıklar değil kimseye bağlanmazlar
Urumhamatahayil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 13-08-2007, 21:02   #31

tkmelancholy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 tkmelancholy kısacası herkes için çok değerlitkmelancholy kısacası herkes için çok değerlitkmelancholy kısacası herkes için çok değerlitkmelancholy kısacası herkes için çok değerli

özel bir ortam yaratılmalı mıdır peki? yani yeşil seviyorlarsa yeşil giysiler giymek, temiz olmak daha etkili olur mu? yakılması uygun görülen tütsüler var mıdır? daha ayrıntılı bilgi verilirse cok mutlu olcam var olduklarına hep inandım bu konuyu okuyunca çocukken kaybettiğim birşeyi bulmuş gibi sevindim

Alt 13-08-2007, 21:02   #32
mehmetemin102
Guest

başka çağırma metodları varmı?
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 13-08-2007, 21:26   #33
-YASAKLI-

Urumhamatahayil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Urumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud ofUrumhamatahayil has much to be proud of

değişik metodlar ver agaç tütsüleri yakılır genelde ama gerekte yok ağaçlara kumaşlar bağlamak vsvs
Urumhamatahayil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 14-08-2007, 16:27   #34

tkmelancholy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 tkmelancholy kısacası herkes için çok değerlitkmelancholy kısacası herkes için çok değerlitkmelancholy kısacası herkes için çok değerlitkmelancholy kısacası herkes için çok değerli

ve beceremedim evet... bunu yapmayı gercekten cok istiyorum ne yapmamı önerirsiniz oldukca zor bir iş olmalı ama mutlaka sonuca cıkıyordur. anlattılan sekilde devam mı etmeliyim yoksa daha etkili önerileriniz var mı?

Alt 18-11-2007, 16:18   #35
-YASAKLI-

Hudhud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Hudhud henüz daha yolun başında

Dogru, cinlerin iyi de kötüsü de vardir. Ama cok yalanci, dengesiz varliklar olduklari icin, iyisimi en iyisi hepsinden uzak durmak, ilgilenmemek lazim.
Hudhud isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 18-11-2007, 17:24   #36

inanna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 inanna yakında ünlü olacak gibiinanna yakında ünlü olacak gibi

Yazıyı okurken aklıma Pan'ın Labirenti adlı film geldi. İspanyada ki kanlı mücadele zamanlarında yaşayan küçük kızın olağanüstü hayal gücüyle yaşadıkları bayağı etkilemişti beni filmi izlerken.
Aslında dünya da bir nevi böyle zaten.
Hayal olması istenen gerçekler,
gerçek olması istenen hayaller
ve tam ortasında ikilem içinde kalan insanlar
inanna isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 19-11-2007, 00:43   #37

egonya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 14 egonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud of

Alıntı:
Rimmon´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Periler var arkadaşlar.Çok sevimli,çok güzel lakin biraz dengesiz olurlar.Kızdıkları zaman ne yapıcaklarını bilemezsiniz.Sevgilerini asla fark edemezsiniz.İnsanlara çok sevecen yaklaşmalarına rağmen akıllarından bin türlü şeytanlık geçer.Entrikalar oyunlar yalanlar dolanlar ohooo
Boşverin boşverin olmasın daha iyi
yalnıs biliyosun derım arkadasım yalanla dolanla iş lerı olmaz iyi olursan mukafatını alırsın ama insan oglu ona kotu davranır yalnıs yaparsa o zaman korkulur perıler hep iyi ve barıscıl olmuslardır......

Alt 19-11-2007, 00:51   #38
-YASAKLI-

Hudhud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Hudhud henüz daha yolun başında

rimmonun anlattiklari dogru. Biz, öylesiz
Hudhud isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 19-11-2007, 00:52   #39

dreamcatcher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 57 dreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond reputedreamcatcher has a reputation beyond repute

Alıntı:
egonya´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
yalnıs biliyosun derım arkadasım yalanla dolanla iş lerı olmaz iyi olursan mukafatını alırsın ama insan oglu ona kotu davranır yalnıs yaparsa o zaman korkulur perıler hep iyi ve barıscıl olmuslardır......
kesinlikle katılıyorum Egonya sana insanlar perilere karşı iyi oldukları müddetçe hep iyilik görmüşlerdir, öyle değil mi Egonyacım

There're those who believe your dreams
have great power...
And to remain safe, you must sleep beneath the dreamcatcher...

dreamcatcher isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 19-11-2007, 00:56   #40

egonya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 14 egonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud of

Alıntı:
blessed trinity´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
kesinlikle katılıyorum Egonya sana insanlar perilere karşı iyi oldukları müddetçe hep iyilik görmüşlerdir, öyle değil mi Egonyacım
kesınlıkle canım benımbi bilseler aslını

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama