Dünden önceki gün tarot falı bakmayı bıraktıktan 5-6 yıl sonra ilk kez karabasan diye tabir edilen olayı yine yaşadım..
Öncekilerin son zamanlarında artık kendimi bırakmış,geçmesini bekliyordum. Ama bu sefer ki farklıydı..
Genelde yatakta üstüme abanan bir ağırlık hissederdim. Bir arkadaşımla karabasan hakkında konuştuktan sonra oldu bu olay,etkilenmiş olabilirim.. Astral seyahat olduğundan bahsetmişti..
Neyse uzun zamandır babamla görüşmüyoruz 3-4 aydır ayrıyız.Sanırım onu özlediğim için böyle birşey yaşadım..
Evimiz 2 katlı,İlk önce annemin yanına gittim yatağında yatıyordu seslendim beni uyandırması için uyanmadı. Sonra aşağıya indim babam ordaydı ,beni duymuyordu, görmüyordu elini tuttum ve ben olduğumu anladı. uyandır beni demeye çalıştım ama duymuyordu ki..
Sonra süahiyi aldım, susamıştım. içme dedi ruhsun sen su içemezsin, 1 yudum içtim ama taşacaktı içimden sanki o bir yudum su..
Sonra midemde o dolulukla hızla yukarı yatağıma döndüm ve ruhumun bedenime girişini hissettim. Sonra anneme seslendim cevap geldi uyanmıştım ama hem midemdeki doluluk hissi hem de ruh girerkenki kalp atışllarımın bozulması devam ediyordu...
İlginç bir deneyim oldu,bilmiyorum ya tuhaf şeyler bunlar
--------------------
Alıntı:
Tutluoyak´isimli üyeden Alıntı
karabasan cin degildir başka bir varlıktır, ama insanı öldüremez, öyle bir gücü yok
dua ile uzak tutulabilir yada geldiginde daha erken gönderilebilri arkadaşın bir tanesi ateistler ne yapacak demiş ateist den biraz daha geç gider, belkide o anda ate de dua eder korkuyla  |
dalga geçen bir yorum..dua falan okumak geçirmiyor karabasanı. istersen hatim indir gitmiyor