09-03-2007, 01:39
|
#41 |
Karma gücü: 5  |
bır donem her gun ama her gun yasıyordum karabasan olayını...
hatta gece yataga gırdıgımde karabasanın olacagını hıssederdım yatagımın ayak ucunda bır karartı gorurdum ve olacagını anlardım ama uykuma yenık dusedım...
astalla baglantısı var mı tam bı fıkrım yok ama karabasan esnasında ruhun bedenden ayrıldıgı bır gercek bunu yasadım ama tam olarak astarlla ılgılı olmaz bence baska bır varlıgın etkısı oldugu kesın...
__________________ varlığının adını yaşamak... |
| |
09-03-2007, 01:42
|
#42 |
|
ıkı gun önce oldu...yorganla ustume sureklı vurdu gıbı hıssettım..hex e katılıyorum ama o an astral seyehat aklıma gelmıyor
bır sonrakınde karabasan degıl de astralı dusunmeye calısıcam
__________________ ZaMaNıN DıŞıNDa,MeKaNıN DıŞıNDa E.A.P |
| |
09-03-2007, 05:13
|
#43 | | Guest |
arkadaşlar bu konuda deneyimli biri olarah hiç denemeyin diorm | |
| |
09-03-2007, 13:41
|
#44 | | Guest |
eğer dediğin doğruysa ki bana çok matıklı geldi ins karabasan banada gelir yaw | |
| |
11-03-2007, 15:11
|
#45 |
|
dediğim doğru ama astral seyahatteyken varlıkla karşılaşabilmeniz de doğru 
yine de çok sevinmemek lazım... |
| |
11-03-2007, 16:00
|
#46 |
|
hexagram haklı sevinmemek lazım cunku ne olacagını kimse bilemez...ama bence yinede hersey beynimizde bitiyor... 
__________________ Arz Longa Vita Brevis..Tiyatrosuz Kalmayın..  |
| |
08-05-2007, 20:22
|
#47 | | -YASAKLI-
Karma gücü: 0  |
Karabasanlarla nerdeyse her gece sarmaş dolaşım, ve her karabasan geldiğinde astral seyahat e çıkmak için bir kapı olduğu hemen aklıma gelir. Lakin her seferinde karabasanın kollarına bıraksamda kendimi bir müddet sonra o bırakıyo beni. Sanırım Bende Sorun  |
| |
09-05-2007, 02:29
|
#48 | | Guest |
sevgiyle selam
Karabasan olayı nasıl acıklanır şöyle acıklamaya calışacağım size siz adem havanızı yaşadığınız icin havanızda sizi yaşadığı icin onunla olan bağınızdaki uzaklaşmalardan doğar bu olaylar gercek adem gercek havva bu dünyaya gelişlerinin sebeblerinden biri olan vahdeti vucuda kavuş madan önce kendilerini bulmaları uyanmaları ve şeytanın bağladığı zinciri kırmalrı gerekiyor bu kırma zamanında yada bulma zamanında havvanızı yada ademinizi arayışınızda uyanma görme ve hissetme ve de sevgi olaylarında celişkiler yaşarken yada uzaklaşırken yaşanılan şeydir.
Başka değişle mezardan yavaş yavaş cıkarken yaşadıklarınız oluyor kabir azabı cıkış azabı sadece bu karabasanla kalmıyor bu acılar başka şeylerde var ilerde anlatmaya calışacağım bunları eğer birşey olmazsa.
bURDA KAVUŞMAMANIZ VE ELİNDEKİ ZİNCİRDEN KURTULMAMANIZ İCİN ŞEYTAN etrafındaki ademleri ve havvaları kullanmaktadır bu kullanma size agırlık yüz karalığı gözlerde perde enerjinizin alınması can veriyorsunuz yani havvanız yada siz can veriyorsunuz.
bunu daha derin ve acık şekilde nalatabilirim ama bu seferlik bu kadar yeter diyelim yani havvanıza ademinize saldırılardır verilen yükler vs den oluşmaktadır.
Pisişik vampirler cinler vs den.şeytanın sözü ademleri ve havvaları uyanmamaları bütünleşmemeleri ve vahdeti vucut olmamalarıdır vahdeti vucut nedir vucudun ölümsüz olmasıdır.
Tarot kartlarında bile görebilirsiniz .Her yerde görülür eğer gören bir göz ve anlıyan bir akıl varsa.
buraya kadar şimdilik aslında bunları burada değilde benim actığım konuda yazacaktım ama hexagram başlattığı icin buraya yazmak gereğini duydum.
Svegiyle kalın. | |
| |
09-05-2007, 18:55
|
#49 |
|
ben bir saldırı yada yük olarka görmüyorum ama senin görüşün,saygı duyuyorum  |
| |
13-07-2007, 17:46
|
#50 |
|
Alıntı: Rimmon´isimli üyeden Alıntı
Tamam tezini geçerli kabul edelim.Peki neden sadece geceleri oluyor,yada uykuda oluyor??
İşin bilimsel açıklaması budur:
Beyinde ani bir uyanış gerçekleşiyor ancak bedenimizin kimyası o kadar kısa sürede beynin isteklerine tepki verebilecek kadar "uyanamıyor" beyin uyku halindeki kadar besinle idare etmek zorunda kalıyor bir süre sonra halüsinasyonlar başlıyor,ancak aynı zamanda vücudda yavaş yavaş uyanmaya başlıyor ve isteklerinize tepkiler vermeye başlıyor,beyin ihtiyacı olan oksijen ve besinin tamamını alabiliyor ve halüsinasyonlar duruyor,sonrasında heerşey normale dönüyor..... | Kesinlikle!Bilinçlisin fakat bedenini kontrol edemiyosun bi nevi felç durumu... abartılacak üstüne cindir,yok bilmem ne varlık denilecek kadar korkunç olabilir ancak en fazla 20 sn sürdüğü bilinmektedir,zaten siz "eyvah bana bişi oldu,üstümde bi ağırlık var" die tırsarken odaya yansıyan herhangi bir ışığı dev anası bilmem ne die yorumlamanız doğal Sık karşılaşanlar doktora başvursalar ii olur die düşünüyorum böle işte tşkler |
| |
16-08-2007, 23:21
|
#51 |
Karma gücü: 4  |
bilim bu durumu bi şekilde açıklıyorsa eğer başka ''varsayımlara'' ne gerek var diye düşünmeden edemiyorum...
__________________ Şu dünyayı Tanrı yarattıysa, onun yerinde olmak istemem doğrusu. Çünkü, dünyanın sefaleti yüreğimi parçalar.Yaratıcı bir ruh düşünülürse, yarattığı şeyi göstererek ona şöyle bağırmak hakkımızdır: "bunca mutsuzluğu ve bu üzüntüyü ortaya çıkarmak uğruna, hiçliğin sessizliğini ve kıpırdamazlığını bozmaya nasıl kalkıştın?" '' Arthur Schopenhauer'' |
| |
22-08-2007, 20:41
|
#52 |
Kara basan uyku felcidir, internette bulabilirsiniz. |
| |
23-08-2007, 16:42
|
#53 |
|
Ben karabasının sebebini anlatmadım,oluşunu anlattım...
Uyku felci vs. dediğin olayın astral ve fiziksel beden üzerindeki etkisini söyledim.
"Bilimsel açıklaması var" demeden önce yazıyı okursanız sevinirim,başlığa bakıp yorum yapmak çok kolay değil mi?! |
| |
23-08-2007, 23:47
|
#54 |
karabasana sadece uyku felci demek biraz olayı hafife almaktan başka birşey değilmiş gibi geliyor.karabasan insanlık tarihinin en eski olaylarından biridir.Günümüze sadece hikayeleri gelmektedir ama hiç kimse altında yatan gerçekleri tam anlamıyla bilmemektedir.Sadece bilinen onlarında bir grup cin tarafından yönetildikleri ve evde kalan insanlara uykuyla uyanıklık arasında bir yerde gelebildikleri konusundadır. |
| |
24-08-2007, 01:08
|
#55 |
|
Yazımı okumamışsınııız kahin  |
| |
24-08-2007, 17:56
|
#56 |
bişeyin geldiğine inanmıyorum ok saçma bence ama ne biliyim her gece uyuyunca astral seyahat yapmıyomuyuz zaten
__________________ only real love hayat bize verilen ve bir daha asla ele geçemeyecek bir şanstır sadece |
| |
24-08-2007, 18:02
|
#57 |
|
Yapıyoruz... |
| |
24-08-2007, 18:03
|
#58 |
|
katılıyorum yapıyoruz  |
| |
24-08-2007, 19:56
|
#59 |
kimse bu yüzden ben astral seyahat yapamıyorum demesin her gece zaten yapıyosun daha nesini beceremicen
__________________ only real love hayat bize verilen ve bir daha asla ele geçemeyecek bir şanstır sadece |
| |
24-08-2007, 19:59
|
#60 |
|
Kontrolü ele almayı ve astral seyahat yaptığının farkında olmayı becermek önemli |
| |