JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Fenomenler > Paranormal Varlıklar

Seçenekler Arama
Alt 03-01-2007, 15:00   #21

Karma gücü: 5 BursAslan henüz daha yolun başında

karabasan uyandıktan sonra kabusun içinden çıkamamaktır...!
BursAslan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 03-01-2007, 15:20   #22

uAcansu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 uAcansu yakında ünlü olacak gibiuAcansu yakında ünlü olacak gibi

bursAslan tam olarak öyle değil bence karabasan uykuya dalarken uyku ve uyanıklık arasında kaldığın zamanlarda uykuya geçmeye başladıın da olur
uAcansu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 03-01-2007, 16:21   #23

hexagram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 hexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant future

Alıntı:
uAcansu´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bursAslan tam olarak öyle değil bence karabasan uykuya dalarken uyku ve uyanıklık arasında kaldığın zamanlarda uykuya geçmeye başladıın da olur
evet kısa ve doğru bir tanım
işte bu işe astral seyahat olarak bakınca da astral seyahatib başlangıcı diyebiliriz..
uykuya geçecekken uykuya daldığınızın farkına varıyorsunuz,hatta uyanıkken uyku görüyorsunuz gibi bişey..
hexagram isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 03-01-2007, 22:28   #24

sidarta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 sidarta kısacası herkes için çok değerlisidarta kısacası herkes için çok değerlisidarta kısacası herkes için çok değerli

astral seyahatte fiziksel bir dolaşım olmadığı için fiziki bir temas ya da zarar görme yoktur.ama aybı açıdan baktığımızda astral seyahatten geri dönemeyen yüzlerce örnek de mevcuttur.halen bilim adamları katatoik durumun bilinçdışı astral seyahatlere bağlanıp bağlanamayacağını tartışmakta.ve bu durumda benim karşılaştığım örneklemeler ve kaynaklarda karabasanın ayrı bir varlık olduğu ve tamamiyle fiziksel zarar verebileceğidir.ayrıca karabasan inancı olan insanlarda çok daha fazla görülmektedir.o denli ki bu oran imanı düşük olanlarda(bu iman herhangi bir dine ya da güce olabilir) sıfıra yakındır.

bilinç ve inanış her gücün başında yer alır...bunun herhangi bir dinle alakası yoktur.inançsızlık başkalarına göre yanlış olan bir varlığa inanmaktan daha korumasız bırakır ruhu.bu inançlar insanı herhangi bir dış gücün etkilerinden koruyabilir.çoğu zaman bu bilinçdışı uygulansada bu böyledir.bunu kontrol eden insanlar aslında bir kurtarıcıya sığındıklarını zannederlerken aslında onları koruyan kendi benliklerinde var ettikleri enerjidir.bu enerji tüm boyutlarda denktir.dikkat edin eşit değil sadece denktir.

kısaca sizin karabasanı yenme yetiniz keinlikle yoktur.sadece onunla geçireceğiniz anlardan kurtulabilirsiniz.

bir de sayın arkadaşların tarifleri ilginç geldi bana.herkes kendi kapılarını tutar ve kendi kapılarının ardındakileri kollar.içerdekiler insana güç verir ve bu güç ancak bireyselliğin dünyanın evrenselliğiyle kaynaştırılmasıyla
meydana gelecek olan saf bir parça olarak işe yarar.yani herkes bir parçadır birer evrensel parça...bu yüzden hiçbiri eşit değldir...

(bu siteye yeni geldim ve umarım iyi bilgilerle de karşılaşacağım...!)
sidarta isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 04-01-2007, 00:41   #25

sudem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 sudem kısacası herkes için çok değerlisudem kısacası herkes için çok değerlisudem kısacası herkes için çok değerli

bu karabasanda herkeze geliyorda bir banamı gelmiyor yaa..
insan merak ediyor ya,yorgunda yatıyorum yeri geliyor streslide oluyorum,hatta birara dalgamıda geçtim belki gelir diye yok ya olmuyor..korkuyorlar herhalde benden yada korkutamayaçaklarını biliyorlar ondan herhalde
sudem isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 04-01-2007, 00:50   #26

Karma gücü: 7 sidarta kısacası herkes için çok değerlisidarta kısacası herkes için çok değerlisidarta kısacası herkes için çok değerli

belki de geliyor daaa anlayana diye geri gidiyordur:P
Sponsored links

Alt 04-01-2007, 00:54   #27

Karma gücü: 10 sudem kısacası herkes için çok değerlisudem kısacası herkes için çok değerlisudem kısacası herkes için çok değerli

pskolajik olabilirmi diye düşünüyorum..olamazmı

Alt 04-01-2007, 00:57   #28

karabasan nedir sence:P

Sponsor Bağlantılar
Alt 04-01-2007, 01:03   #29

kabusları olamazmı?
Sponsored links

Alt 04-01-2007, 01:14   #30

sen kabus görmez misin peki

Alt 04-01-2007, 01:39   #31

sidarta anlatamıyorum sanırım düşüncelerimi arkadaşım..
gördüğü kabusu kendince karabasan diyor olamazmı..
dediğim gibi ben bu olayı hiç yaşamadım.

Alt 04-01-2007, 01:45   #32

olabilir tabii ki...ama şunu söylemek istiyorum ben de senin görmüyo olman varlığını ve gücünü değiştirmez karabasanın
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 05-01-2007, 17:34   #33

hexagram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 hexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant futurehexagram has a brilliant future

hoş muhabbet...
hexagram isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-01-2007, 00:39   #34

Wahsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 Wahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of light

içimden bi ses karabasanların hepsi birden bana cokecek dior bu gece bakalım ne olucak

Alt 29-01-2007, 01:38   #35

Karma gücü: 5 bilgiavcisi19 henüz daha yolun başında

karabasan hakkında çok çeşitli efsaneler vardır. başında bir miğfer yada şapka olduğu ve o şapkayı alan kişinin emrine girdiği falan söylenir.
geçenlerde bu işlerle uğraşan birisi karabasan hakkında şöyle bir açıklama yaptı ve benimde ilgimi çektiği için sizinle kısaca paylaşayım. anlattığına göre cinlerden bir grup taaaaa eskiden reisleri tarafından açlıkla cezalandırılmış. uzun süre aç bi ilaç bırakılan cinler yiyeceğin kıymetini çok iyi anlamışlar. ve ondan sonra yiyecek özellikle ekmeği israf eden insanlara musallat olmaya ve onları rahatsız etmeye başlamışlar. ama hiç bir zaman kimseyide öldürmemişler. çünkü öldürürlerse yine aynı cezay alacaklarına inanıyorlarmış. o adamın söylediğine göre bir evde birini karbasan basarsa o evde mutlaka ayak altında, veya kenarda köşede, veya çöpte ekmek yada kırıntısı olduğundan olurmuş.
bilgiavcisi19 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 29-01-2007, 01:45   #36
-YASAKLI-

Rimmon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Rimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud of

Tamam tezini geçerli kabul edelim.Peki neden sadece geceleri oluyor,yada uykuda oluyor??
İşin bilimsel açıklaması budur:
Beyinde ani bir uyanış gerçekleşiyor ancak bedenimizin kimyası o kadar kısa sürede beynin isteklerine tepki verebilecek kadar "uyanamıyor" beyin uyku halindeki kadar besinle idare etmek zorunda kalıyor bir süre sonra halüsinasyonlar başlıyor,ancak aynı zamanda vücudda yavaş yavaş uyanmaya başlıyor ve isteklerinize tepkiler vermeye başlıyor,beyin ihtiyacı olan oksijen ve besinin tamamını alabiliyor ve halüsinasyonlar duruyor,sonrasında heerşey normale dönüyor.....
Rimmon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 29-01-2007, 01:48   #37

Karma gücü: 5 bilgiavcisi19 henüz daha yolun başında

bu benim tezim değil. ben hiç karabasanda görmedim. sadece konuyla ilgilenen birinin anlattıkları bunlar. doğrulıuk payınıda bilmiyorum.
bilgiavcisi19 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-01-2007, 02:21   #38

Wahsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 Wahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of light

o miğferi alıcam görürsem ama bende hiç karabasanla yüzyüze karsılasamadım

Alt 29-01-2007, 02:26   #39

buskas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 buskas dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışbuskas dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Alıntı:
Wahsi´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
o miğferi alıcam görürsem ama bende hiç karabasanla yüzyüze karsılasamadım
Sende bir türlü karşılaşamadın bu varlıklarla @wahsi , o kadarda gelin diyorsun yinede gelmiyorlar.
buskas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-01-2007, 16:06   #40
-YASAKLI-

Rimmon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Rimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud ofRimmon has much to be proud of

Ne biçim iştir ya istiyosun gelmiyolar,kovuyosun gitmiyolar
Rimmon isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama