Şöyle bişey söyleyebiliriz;gece dışarıya su dökmek,evde gece manolya yakmak(cinlerin ilgisini çeken bir besindir) vs. cinleri size çeker gece yataktandan kalkıp evin içinde fazla dolaşmamanızı öneririm çünkü sizi rahatsız edebilirler halk tabiriyle musallat olurlar ya da en bilindiği(en çok rastladığım)geceleri siz yatarken sizi rahatsız edebilirler bunlar en başlı sebepler,fakat durum tamamen fizikide olabilir(ki çoğu böyledir)onun haricinde kötü amacı olmayıpta sadece insanlarla oynamayı seveen cinlerde vardır ne bilim elektriklerin gidip gelmesi,kapının siz açdığını zannettiğiniz halde kapalı olması veya tamtersi gibi bir çok örnek çoğaltılabilir sonuç olarak benim düşüncem;Karabasan diye bir varlık yoktur olay tamamen fizikir eğer mutlaka bir varlığın olduüğunu savunuyorsanızda o zaman sebep cinlerdir

geçmişte benim de başıma geldiği için biliyorum bi de öneri yapayım fazla düşünmeyin bu tür şeyleri çünkü düşününce beyniniz otomatik olarak enerji yayıyor ve haliyle daha yakın oluyosunuz bende çok düşünürdüm merak ederdim bu tür konuları gittikçe çekmeye başladım 4.boyutun misafirlerini

ve ilk başta da çok korkuyodum ama şimdi olay öyle olduki,başka bir dünyadan arkadaşlarım var