JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Fenomenler > Paranormal Varlıklar

Seçenekler Arama
Alt 06-08-2008, 02:24   #101

steven08123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 steven08123 dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışsteven08123 dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Alıntı:
MaSkE´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
doktor korkuyomm

aslında bu benimde başıma geldi ve ondan önce yine böyle konulara göz atmıştım aslında bundan korkmanın bu olayın başına gelmesinde etkisi olabilir
Beninimde çok başıma geldi,vicudumun kilitlendiği,konuşmak isteyip konuşamadığım,sesler duyduğum vs. ama dediğim gibi gerçekten karabasan diye bişey hem parapsikoloji de hem kendi deneyimlerimle hemde dini olarak reddedilen bişey ayrıca bu konuyu bir çok fenomenlede konuştum onlarında dedikleri benimkinden hiç farklı değil yani kesin olarak böyle bişey yok tamamen fiziksel bir durum
steven08123 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 06-08-2008, 14:33   #102

simya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 simya henüz daha yolun başında

Kesinlikle katılıyorum..Aynı şeyi kendim bir kaç gün önce keşfettim.Eskiden çok sık olurdu karabasan zanneder korkardım hep.Ama astral seyahat yapmayı öğrendikten sonra sadece bi aşama olduğunu fark ettim.
simya isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 06-08-2008, 15:47   #103

Karma gücü: 3 palio yakında ünlü olacak gibi

karabasn ve astral seyahat farklı seylerdır buna her acıdan emınım dıyebılırım.
emınım cunku ıkısınıde yasadım
karabasan olayında ınsan yatagında bır kutle gıbı kılıtlenıp kalır kıpırdamak zordur nefes alıp vermek cok guctur konusmak zaten ımkansızdır yanınızda bırı yatsa dahı onu uyandırmak ımkansız gıbı bırseydır. bunun sebebıne gelınce bır arkadas yazmıs ALLAH ın yarattıgı farklı bır mahlukattır dıye gece yatagında yemek yıyen arkadaslar varsa eger o gece geldıyse yatagınıza dokulen ekmek kırıntılarından dolayı geldıgı cok rahat anlasılabılır bı deneyın geldıgı zaman özellikle yatagınızı ve copu falan kontrol edın ekmek varmı dıye tabı bu benım kendı yasadıgım tecrubelerden dolayı olusan dusuncem herkesın dusuncesıne saygım var...
palio isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 06-08-2008, 19:22   #104

Karma gücü: 0 steven08123 dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışsteven08123 dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Alıntı:
palio´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
karabasn ve astral seyahat farklı seylerdır buna her acıdan emınım dıyebılırım.
emınım cunku ıkısınıde yasadım
karabasan olayında ınsan yatagında bır kutle gıbı kılıtlenıp kalır kıpırdamak zordur nefes alıp vermek cok guctur konusmak zaten ımkansızdır yanınızda bırı yatsa dahı onu uyandırmak ımkansız gıbı bırseydır. bunun sebebıne gelınce bır arkadas yazmıs ALLAH ın yarattıgı farklı bır mahlukattır dıye gece yatagında yemek yıyen arkadaslar varsa eger o gece geldıyse yatagınıza dokulen ekmek kırıntılarından dolayı geldıgı cok rahat anlasılabılır bı deneyın geldıgı zaman özellikle yatagınızı ve copu falan kontrol edın ekmek varmı dıye tabı bu benım kendı yasadıgım tecrubelerden dolayı olusan dusuncem herkesın dusuncesıne saygım var...
Saygı duyuyorum düşüncelerize fakat şunu belirteyim dediğiniz gibi birisi yazmış Allah'ın yarattığı farklı bir muhlukattır diye ama malesef bu doğru değil çünkü ilginçtir eğer Tanrı yaratmışsa neden 4 kutsal kitaptada bir satır bile bahsedilmiyor?Fakat dediğinizi bu gece yapıcam yatağımda yiyeceğim yemeğimi,hatta bilerek ekmek kırıntıları bırakıcam baş ucuma Fakat son olarak şunuda belirteyim eğer sizi mutlaka birşeyin rahatsız ettiğini düşünüyorsanız da bu karabasan değil cinlerdir

Sponsor Bağlantılar
Alt 07-08-2008, 15:29   #105

Karma gücü: 3 palio yakında ünlü olacak gibi

Alıntı:
steven08123´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Saygı duyuyorum düşüncelerize fakat şunu belirteyim dediğiniz gibi birisi yazmış Allah'ın yarattığı farklı bir muhlukattır diye ama malesef bu doğru değil çünkü ilginçtir eğer Tanrı yaratmışsa neden 4 kutsal kitaptada bir satır bile bahsedilmiyor?Fakat dediğinizi bu gece yapıcam yatağımda yiyeceğim yemeğimi,hatta bilerek ekmek kırıntıları bırakıcam baş ucuma Fakat son olarak şunuda belirteyim eğer sizi mutlaka birşeyin rahatsız ettiğini düşünüyorsanız da bu karabasan değil cinlerdir
Dusuncelerıne karsı saygım sonsuz kardesım genelleme yaparsak cin adı altında toplayabılır zaten yazdıgım gıbı tecrubelerıme ıstınaden yazdım o yazıyı ne zaman oyle bır olay basıma gelse sabah kalktıgımda ılk ıs yatagımı kontrol ederım ve hep gece tv ızlerken bırsey yedıgım aksamın gecesıne denk gelmıstır.tabı bu benım kendı tecrubem farklı goruslerde olabılır ama karabasan ve astral seyahat bırbırlerınden gercekten farklı seyler
palio isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 07-08-2008, 18:17   #106

hedep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 hedep yakında ünlü olacak gibi

başıma bir kez geldi pek hoş bir deneyim değildi uyku ile uyanıklık arasında kalma gibi bişeydi kasılmaların sebebi muhtemelen bilin altı ve üstünün çakışmasından dolayı, böyle durumlarda korkuya kapılmayıp(kolaymış gibi) kendinize uyanık olduğunuzu ikna etmeniz bunuda kalp atışlarınızı dinleyerek yada başka bir ses duymaya çalışarak sağlayabilirsiniz,
astral seyahat muhabbetine hiç kalkışmadım o konuda bir bilgim yok

Alt 07-08-2008, 19:38   #107

Şöyle bişey söyleyebiliriz;gece dışarıya su dökmek,evde gece manolya yakmak(cinlerin ilgisini çeken bir besindir) vs. cinleri size çeker gece yataktandan kalkıp evin içinde fazla dolaşmamanızı öneririm çünkü sizi rahatsız edebilirler halk tabiriyle musallat olurlar ya da en bilindiği(en çok rastladığım)geceleri siz yatarken sizi rahatsız edebilirler bunlar en başlı sebepler,fakat durum tamamen fizikide olabilir(ki çoğu böyledir)onun haricinde kötü amacı olmayıpta sadece insanlarla oynamayı seveen cinlerde vardır ne bilim elektriklerin gidip gelmesi,kapının siz açdığını zannettiğiniz halde kapalı olması veya tamtersi gibi bir çok örnek çoğaltılabilir sonuç olarak benim düşüncem;Karabasan diye bir varlık yoktur olay tamamen fizikir eğer mutlaka bir varlığın olduüğunu savunuyorsanızda o zaman sebep cinlerdir geçmişte benim de başıma geldiği için biliyorum bi de öneri yapayım fazla düşünmeyin bu tür şeyleri çünkü düşününce beyniniz otomatik olarak enerji yayıyor ve haliyle daha yakın oluyosunuz bende çok düşünürdüm merak ederdim bu tür konuları gittikçe çekmeye başladım 4.boyutun misafirlerini ve ilk başta da çok korkuyodum ama şimdi olay öyle olduki,başka bir dünyadan arkadaşlarım var

Alt 08-08-2008, 01:21   #108

guguk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 guguk yakında ünlü olacak gibi

Arkadaşlar ben karabasan olayı ile ilgili yasadıklarımı anlatmak istiyorum fikirlerinizi paylaşırsanız memnun olurum bundan yaklasık 8-10 sene önce oturdugumuz mahalleye hırsızlar dadanmıştı bir kere bizim evede girme girişiminde bulundular gece bir takırtı duyup cama doğru gittim perdeyi kaldırdım camın önünde bi adamla yüz yüze geldim o zamanlar 10-11 yaşlarındaydım ve o sahne benim yıllardır peşimi bırakmadı rüyamda gece uyandıgımı cama doğru gittigimi ve yüzünü tam olarak göremediğim bi adamı görüyorum ondan sonra ne sesim çıkıyo ne de hareket edebiliyorum bildiğiniz karbasan yani bu rüya en az 100 defa görmüşümdür kaç kere yatmadan önce kendimi şartlıyodum tekrar aynı rüyayı gördüğüm taktirde bağırmaya çalısmayacağım ve panik olmaycağım diye ama hiç basarılı olamadım bir keresinde yine benzer bir rüyada cama doğru gittim perdeyi araladım ve perdenin arasında kendimi gördüm hiç bir surat ifadesi olmadan bana bakıyordu ve çok netti hatta bi kaç gün aynaya bakmaya tırstım

Benim anlamadığım o olayı yaşadığımda çocuktum gece su içmek için bile kalkamazdım korkudan etkisine girmiş olmam çok normal ama su an 21 yasındayım ve halen aynı rüyayı görmeye devam ediyorum. bu hep böyle devammı edecek?
guguk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 08-08-2008, 01:35   #109

Bu durum bilinçaltında yer edinmiş ve normal olarak(rüyalarında)bir şekilde dışa yansıyo(ki öyle olması gerekiyo)eğer istersen tabii ki bu böyle devam etmez çok da kolay tedavi edilir hipnoz,ritmotrans,nlp gibi onlarca seçenek var
Sponsored links

Alt 21-11-2008, 20:55   #110

shila - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 shila ne işi var bunun burada

ben hiç astral seyahat denemedim ama 6 7 yıldır karabasanı yaşıyorum

karabasanı yaşıyorsam bunu kullanıp astral seyahatede çıkabilirmiyim
shila isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 02-12-2008, 16:25   #111

alternate_aya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 alternate_aya ne işi var bunun burada

karabasın astral seyehatin başlangıcıysa ozaman ben baya bi aşmışım kendimi

Seçenekler Arama