bunu unutma sen kötü olanı seçmiş durumdasın . bu karmaşık bir sistem uzun sürebilir yıllarca din termonolijisinde anlatılan dişini kıskanma olayı burda satanizmin ortadan kaldırması bir gariplik yatmazmı sen kız arkadaşını neden bir toplu sexte başkalarıyla paylaşıyorsun bunu bir zat ceyhan ünüversitesinde yaşadıklarını hatta ertesi gün bunlardan hiç biri okula gelmememişti iğrençtiler ya azınlık kaybetmeye mahkumdur. haklı deyilmiyim?
haklısın ama ben şuana kadar kimseyi sevmediim o toplu sexteki kimseyi sevmedim ama iilerdii sen haklısın ama ben zaten kurtulmaya çalışıyorum diyorum beni üzme lütfen
haklısın ama ben şuana kadar kimseyi sevmediim o toplu sexteki kimseyi sevmedim ama iilerdii sen haklısın ama ben zaten kurtulmaya çalışıyorum diyorum beni üzme lütfen
[/b]
<span style="font-family:Comic Sans Ms">ONLy dEStEK</span>
Dini yargılamak için o akıl girdabına ulaşması gerekir insanın. O akıl girdabıdır ki zaten ona ulaşan Dini yargılamaktan vazgeçer... Kimse Kimsenin Dinini yargılama hakkına sahip değildir. Cinmisin nesin. sende bi süre bu forma yazma. 10 günlüğüne yasaklandın
__________________ Şimdi tam anlamıyla tüm zenciler için birleşme vaktidir