JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Fenomenler > Paranormal Varlıklar

Seçenekler Arama
Alt 14-09-2008, 18:23   #21

aziret - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 aziret yakında ünlü olacak gibi

sakın 3 harfliler ile dalga geçmeyin ve onların olmadığını düşünmeyin olmaya bilirler ama onların olduğunu düşünmek birazda olsa kendi kafanızdan sizin deli olmadığınız hissini yok eder ve yatarken kafanızdan güzel yerler geçirin uykuya dalana kadar bu şekilde devam edin.Diğer arkadaşların dediklerinide yapın hiç bir işede yaramasada sonuçda 3 harflileri sizden uzak tuttuğunuza dair bilinç altına mesaj yollarsınız ve rahat olursunuz.
aziret isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 14-09-2008, 18:36   #22

alev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 27 alev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond reputealev has a reputation beyond repute

vallah arkadaşlar ben cinlerinde şeytanında var olduğuna inanıyorum çünkü bana bunu ispatladılar ama onlarla dalga geçiyorum ve kaçkere iletişime geçtim ama sanırım bana küsmişlerde gelmiyolarrr
alev isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 26-09-2008, 16:40   #23

yesilsincap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 yesilsincap henüz daha yolun başında

Bayadır yazmıyordum NE dıım ben rahatım suan en azından opup kacmıyor artık buda bsy dıyebılırz dımı ondan rahatım daha relax ve daha ılımlı dusunuyorum ondan belkıde eskısı kadar cekınmıyorum gecen ruyamda agzını yarmaya calısıyordum o yaratıgın belkı bunun verdıgı bır guvendır oda olabılır bılmıyourm
yesilsincap isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 03-10-2008, 20:18   #24

ketamin_54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 ketamin_54 ne işi var bunun burada

cınler ınsanlarla oynamaktan hoşnut olurlar onlara bulaşmamak ıcın bazı kurallar wardır dogada nasılsa buda böle sen abdestsız cenabet dolasıosan allahtan uzak yasıosan onlar senınle ugrasır genelde korkanlara gelır derler bunun sebebı korkan kısının bılgısız oldugudur söle dusun senden korkan bırıne daha cok ugrasırsın artık bunu oyun halıne getırırsın ustune gıttıkce korktugunu hısseder ve zewk alırsın onlarda nefıslerıyle yasarlar yasadıgınn korku onlara haz verır onların yaklaştıgını warlıgını hıssettıgın anda elındekı sawas aletlerını kullan bunlarda kuranya yazılıo dua lar okuyup bılgı edınecegın dualardır bazı seylerı hafıfe alma kufur etmen kawga etmen onlara ıslemez senden bın kat gucludur ve hızlıdır ben yıllardır cınle yasıyan bı dayıyla aynı ortamı paylaşıorum ben kucukken öncelerı sallamamıstı sımdı ıse cınden cocukları war onunla ewli ve kuran okundugunda yada dua edıldıgınde kaçıcak yer arıo bıze söledıgı cınlerınona yaptıkları ıskencelerden bıktıgı yalwarıo cogu zaman o haylıce ıclerıne karısmıs artık yapılıcak bısı yok onun ıcın carpılmasıda bır kuyuya dusmus kucukken orda meydana gelmıs gıtgıde ıclerıne karısmıs zate konusmaz cekıngen bırıymıs korkusundan kımseye sölememıs bazı seylerı ve kurallara hıcde uyan bırı degılmıs bende onlarla cogu kez karsılaştım bazen yanıma gelırler ama ben korkmuyorum sebebıde kuralları bılıorum bırde sunu sölemek ıstıorum cogunuz batıl dıe adlandırrsınız belkıde cınlerın kötulerı pıs ortamlarda dolanır nasılkı ınsanların ıcınde wardır pıs yerlerde olmayı sewerler onlarda bızım gıbılerdır cocukları karıları wardır ıyısı kötusu muslumanı musluman olmayanı gece gezerken gezdıgınz yerlere buyuzden dıkkat edınız saatıne denk gelr mekanlarına basarsınız kızarlar ugrasırlar besmelesız ıs yapmayınız onlar neıfıslerıyle yasar besmelesız yedıgınız her lokmayı onlarda nefıslerıyle yerler yemek yedınz sofrayı yemek bıtımınde fazla bekletmeyınız melekler dort bır yndan yemek sofrasını beklerler tutarlar uzunca zaman bekletmek ıyı degıldır seytanlar cınler bundan haz alırlar basınıza gelen her kötu seyde la hawle cekın cunku onlar kötu söz ve kufur ıcın kulagınıza vesvese verır sızı gunaha sokarlar ısınız hep ters gıder yasınsıncap arkadasım sanada tawsıyem onları dusunme ugrasma ve belı kurallara dıkkat et yeter eger bu ıs gercekten kötuye gıdıosa ısı bılen bırılerıyle görus lakın bu ısler tek basına çözulmez yasadıgın pıskolojıde yasamın boyunca sana zarar verır umarım allah yar ve yardımcın olur guzel arkadasım
ketamin_54 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 03-10-2008, 21:16   #25
-YASAKLI-

NighT_marE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 NighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to behold

Valla bi ara benimde olmuştu hla konularım duruyo bu bölümdeZamanla geçti
NighT_marE isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 04-10-2008, 11:56   #26

JeliPhoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 JeliPhoN is just really niceJeliPhoN is just really niceJeliPhoN is just really niceJeliPhoN is just really nice

Boşuna Yıtrmıom Kendimi Büyüden İnden Cinden Uzak Durun Die Sonrada Kbahatli Oluoruz Görün İŞte Millet Uğraşmış Güzelmi Olmuş Hiç Bulaşmyın Derim Bilin Ama Uygulamayın Derdi Bi Hocam Nede Doğru Söylemiş

Alt 04-10-2008, 14:00   #27

Karma gücü: 1 panizzi555 yakında ünlü olacak gibi

konuyla ılgılımı bılmıyorum amagenel olarak soruyorum bu soruyu dostum ıcın degıl tacız edılerek bırlıkte olmak gene cocuk olması ve kurtulamamam nedenı olabılırmı?ben sunu bılıyorum anlasma ımzalayan kısılerı oldugunu yanı evlenerek cocuk sahıbı olduklarını bılıyorum.ama bunu ısteyerek yapıyolar.ama tacız konusu bıraz degısık.bılıncaltında ona cıkıpta hayır demek buna bıcok ınsan hayır dıyemez bence..
panizzi555 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 11-10-2008, 13:24   #28

yesilsincap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 yesilsincap henüz daha yolun başında

Falla arkadaşlar bu olaylar olalı çok oldu artık ınanın tınlamıyorum zamanında yaptıgım bır salaklık 1 senemı yememe neden oldu neyse allaha şükür suan gayet ıyıyım gelsede gelmesede tınlamıyorum hyatımda koklu degısımler oldu herseyı duzene skdum ve gayet mutluyum ama bu ıslere merak saran arkadaslara cok buyuk sekılde rıca edıyorum hıc bulasmayın yanı rıske etmeye degmez bence bu forumdakı herkezede tesekkur ederım bılgılerını ve tecrubelerını paylasdıgı ıcın bu konuyu kapatıyorum artık daha bısey yazmaya yada konusulmaya gerek oldugunu dusunmuyorum hepınıze cok ıı gunler cok ıı zamanlar dılıyorum ve forumdan tamamıyle cıkıyorum artık bole seylerın konusuldugu bır ortamda bıle durmak gereksız gelıyor bosuna aklıma getırıp bıdaha rahatsız olmakdansa tamamıyle kafamdan sılmeye calısıyorum hepınıze tesekkur ederım saygılar
yesilsincap isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 11-10-2008, 20:37   #29

Secret_Sun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 23 Secret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond reputeSecret_Sun has a reputation beyond repute

ketamin_54 arkadaşımız.. sana bir soru.. acaba müslümanlar haricinde diğer herkes bu cinlerden mi muzdarip??. yani ne alakası var.. Allaha'a inanmamakla.. gusül abdesti almamakla... falan filan..evet bir konuya katılıyorum.. herşeyi tetikleyen korkudan başkası değil...
bilmiyorum buna benzer bir olay yaşadım.. ama fazla uzun soluklu olmadı... üzerime abandığı zaman sıkıca yakaladım.. çığlıklar attıkça ben daha sıkı sarıldım... hatta değişti çok acaip birşeye dönüştü... kuyruk falan da belirdi.. ve kuruğuyla boğazıma yapıştı... ama yine de bırakmadım... sonunda ''şimdi ben seni bırakıyorum.. bundan sonra beni bir daha rahatsız etme'' dedim.. bir daha da hiç sorun yaşamadım...
Secret_Sun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 11-10-2008, 21:18   #30
-YASAKLI-

vahiybekleyenkedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 vahiybekleyenkedi dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışvahiybekleyenkedi dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

düşünmüyorum demişsin . ama düşünüyosun . çözüm istiyosanda sende farkındasın çözümün . düşünme . mesela forumlara yazma .
vahiybekleyenkedi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 12-10-2008, 00:40   #31

emir869 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 emir869 yakında ünlü olacak gibi

Ben de bir arkadaşımla çağırmıştım ama ne gelen oldu ne giden. Gelmemesine rağmen arkadaş baya tırsmıştı, yalnız yatamamıştı. Bir de gelse ne olurdu kimbilir .Üstelik biz çağıracağımız şeyin kötü olacağını bilerek çağırıyorduk belki de ondan gelmedi bir şey . Baktılar ki bunların kendisi şeytan olmuş biz gitsek ne yazar . Çünkü o zamanlar içimde dünyaya karşı büyük bir öfke ve intikam hırsı vardı. Hala da tam geçmedi ya neyse
emir869 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 12-10-2008, 00:50   #32

pirlepeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 pirlepeli ne işi var bunun burada

ayetelkursi le kendini sabah akşan daireiçşine al abdessiz gezmemeye çalış koruyu ve hırz ayetlerini yaz taşı namei muhammedde olsun
pirlepeli isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama