JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Fenomenler > Paranormal Varlıklar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama
Alt 17-04-2008, 20:05   #21

freddy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 19 freddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud offreddy has much to be proud of

Alıntı:
ya haklısn ama bak ben hayat hep monotn biraz heycan verici bşyler yaşamak isityorm korkmk isityorm oyüzden ya
ya lütfen kendinize gelin nasıl varlıklardan bahsettiğinin farkına var onlar senin oyuncak ayın değil senin monotonluğunu geçirmek için uğraşsınlar.ne zannediyorsunuz anlamıyrum!.
freddy isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links

Alt 17-04-2008, 20:10   #22

CleanSaw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 CleanSaw kısacası herkes için çok değerliCleanSaw kısacası herkes için çok değerliCleanSaw kısacası herkes için çok değerliCleanSaw kısacası herkes için çok değerli

Aciyorum ya basina geleceklerden BEN korkuyorum! Huzursuz olmaya basladim senin yuzunden!

Alt 17-04-2008, 22:03   #23

Bona Fides - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 Bona Fides kısacası herkes için çok değerliBona Fides kısacası herkes için çok değerliBona Fides kısacası herkes için çok değerli

Perde olayindan giris yapmak istiyorum.Perde,kablo,kapi falan fesmekan oynadi diye bu bi varligin orda oldugunu gostermez.Buna sen sebep olmus olabilirsin.Yanilsama degilse elbette..Bunun haricinde arkadaslara katiliyorum;gorduklerin zihninin sana oyunlari.Hayat cok monoton degisiklik istiyorsun aman da aman.Basin bir kez derde girerse birak hayatinda degisikligi hayat falan bile kalmayabilir ortada.Goze aliyor musun herhangi bir amac olmadan geri donusu olmayan bir yola girmeyi??

Madem korkmak istiyorsun o zaman neden "yardim edin lutfen" diye actin basligi?

Ha gelsinler diye yardim edelim istiyorsan orasi ayri ama sunu bil ki burada kimse de yardim etmez bilincsiz bir bireyin kendini yok yere tehlikeye atmasina.

Sana tavsiyem once bununla ilgili oku.Forumlarda yeterince bilgiyi bulursun bence.Insanlar nelere magruz kalmis okursun once bir.Aklini basina al derim ben...
Sponsored links

Alt 18-04-2008, 00:01   #24

zouoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 zouoz ne işi var bunun burada

bence senın kendı kafanda yarttığın bişeyy cin olduğunu düşünmüorumm ayrıca bence onları görmeyı bukadr çok isteme
zouoz isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Sponsor Bağlantılar
Alt 18-04-2008, 00:13   #25

Geceyuruyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 82 Geceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond repute

Gelenler gitsin diye bakar....Hayatında heyecan falan arıyosan bunpee jumping,snorkelling,rafting falan yap bence

Kuzenimin anlattığı....Aksam yatarken bir papağan gelmiş pencerisene ya goruyorum cidden falan bunun boğazına sarılmış boğmaya çalişmis kurtulması cok zor oldu...O anlattıgında gozlerine bakmam ne kadar korkmuş oldugunu anlamamı sağladı o yüzden bence sen Başka hobiler bul kendine...

Alt 18-04-2008, 00:35   #26
-YASAKLI-

Parapsikolog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 Parapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond reputeParapsikolog has a reputation beyond repute

herkeste bişeyler yaşamış gibi konuşur ya ona bozuluyorum işte olay basit psikolojik çareside belli zaten sen tutturmuşsun görünsünler diye ama bu ısrar ve yazım şekli bana yabancı gelmiyor pek onunda başına gelen olay aynıydı...
Parapsikolog isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links

Alt 18-04-2008, 02:19   #27

dreamer87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 dreamer87 henüz daha yolun başında

bu bir poltergeist olayı.. sanıldığı gibi ruhsal varlıklarla alakası yoktur, kişinin psişik güçlerinin korku, adrenalin veya psikolojik baskıyla açığa çıkmasıdır.. kendinizi ve düşüncelerini kontrol etmeyi öğrenmelisiniz.. halen yapamıyorsanız, inançlarınız doğrultusunda enerji desteği alın yani bildiğimiz dua vb.. deneyin..
dreamer87 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 18-04-2008, 21:33   #28
-YASAKLI-

shakira1988 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 shakira1988 ne işi var bunun burada
bugün öğlen oldu bu mutlaka okuyun

bugün yine öğle uykuma yatmştm herzmanki gibi tam dalmak üzereydm ne oldu biliyormusnz alnımla başımın başladğı yere birisi vurdu vurdu derken dokundu böyle resmen o anda gözlerm açldı resmen hisettm bunu yani ve başınıza hahfçe vrdktn snra o el temasını hala hisedersnz ya onu bile hisettm yani o gözlermn açık olduu anda bilemiyormya valla benm odamda bişey var ya kesn var yani artk emn oldm
shakira1988 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Sponsor Bağlantılar
Alt 18-04-2008, 21:57   #29

Karma gücü: 5 CleanSaw kısacası herkes için çok değerliCleanSaw kısacası herkes için çok değerliCleanSaw kısacası herkes için çok değerliCleanSaw kısacası herkes için çok değerli

simdi burda ben dahil herkes bunun olduguna gerek senin anlatimin gerekse senden once uye olup da dalga gecenleri de gordugumuzden inanamiyoruz.. ama gene de seni ciddiye alip diorum ki birak artik ugrasma... cunku ben burdan birinin kalkip da soyle basima kotu olay geldi kurtulmak icin ne yapmaliyim demesini istemiyorum.. bu beni ilgilendirir mi> hayir . ama gonlum razi olmaz.. o yuzden lutfen ozellikle bu konu hakkinda anlatma tarzina ve kurulan cumlelere dikkat edelim.. bu sadece cin deamon onlarla ilgili degil. birbirmize karsi da dikkatli dawranirsak ne normal ne de paranormal hayatta basimiza birsey gelmeyecegine inaniyorum.. sewgilerimle..
Sponsored links

Alt 18-04-2008, 22:02   #30
-YASAKLI-

shakira1988 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 shakira1988 ne işi var bunun burada

evet cleansaw anladğm kadryla sen çok iyi birisn gerçekten yani tanımdğn birisnin başına bişey glmesine gönlün razı olmuyor ben böyl einsanları çok severm çnkü bend eöyleym ben burda o wireles denen şahısa kızdım bana ettiği ithamlara bir bakarsan kızamkta ne kadar haklı olduğma inanabilrisn yani evet cin konusunda uğraşmayacağm birdaha başıma bela olmasın ama yanlz şunu merak ediyorm senin başından bu tür olaylar geçtimi geçtyse bana anlatmk istermsn? merak ediyorm gerçekten
shakira1988 isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 18-04-2008, 22:03   #31

biggang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 40 biggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond repute

ayri baslik acmasaydin keske , oteki tarafadan devam ederdin, Daha oncede soyledigimiz gibi suan yasadigin durumlar psikolojik.

Eger gercekten yasarsan anlarsin, ki sana tavsiyem bukadar cok gormek isteme o varliklari.

Alt 18-04-2008, 22:04   #32

daha once bu baslik altinda bahsettim bu benim son deneyimim oldu daha onceden de bikac bisi oldu ama beni inandiricak kadar degildi yazilanlardan geriye dogru gidersen gorebilirsin..
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 18-04-2008, 22:23   #33

Manje_Loa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 88 Manje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond reputeManje_Loa has a reputation beyond repute

Ben bi keresinde bi tıkırtıya uyanmıştım. Gözlerimi tam açacakken gözlerimi kapattı biri elleriyle. Elleri çok küçüktü. Bir kaç saniye ya sürdü ya sürmedi. Telaş ettikleri çıkarttıkları seslerden belliydi. Ellerini çeker çekmez gözümü açtım ama oda bomboştu.

Manje_Loa isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 18-04-2008, 23:03   #34

blackapfelsine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 blackapfelsine henüz daha yolun başında

Bunun delilik olduğunu düşünmüyorum..

Alt 19-04-2008, 20:47   #35

chupacabra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 chupacabra henüz daha yolun başında

maşşallah hemen cine öcüye bağlamışınız olayı..hiç söyle düşündünüzmü bilinç altında bir olayın etkisinde kalmıştır ve onun etkisini yaşıyodur..yapmayın arkadaşlar her gece gördüğümüz şeylere cinmi dicez
chupacabra isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links

Alt 19-04-2008, 20:51   #36

Geceyuruyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 82 Geceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond repute

İnsanlar gormek istediğini görüyor.....Bize ciddi 1-2 sey anlatın biz de ciddiye alalım burada belirli bir mantık cercevesi icinde konusuyoruz...Ama goruyoruz ki tam olarak oyle değilmiş ....

Sponsor Bağlantılar
Alt 20-04-2008, 17:24   #37

Nora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 Nora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond repute

İnsanlar düzgünce konuşmayı öğrenene konu temizlenene ve gereken uyarılar yapılana kadar konu kilitlenmiştir.. açılıp açılmaması devam edip etmemesi biraz da size bağlı buyurun bakalım... bu arada modlara yetki veren biziz... bi şikayeti olan varsa buyursun bize gelsin dinleriz görüşürüz..

Nora isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama