Alıntı:
coy444´isimli üyeden Alıntı
Teknikleri paylaşan arkadaşlara teşekkürler. Ben bayadır ilgileniyorum astral seyahatle ve denemelerimde oluyor. Burda anlatılanlarla hemen hemen aynı, ama şu ana kadar sonu hep derin uykuyla sonlandı. Hiç başaramadım çıkmayı.
Benim merak ettiğim çıktan sonrasıyla ilgili, diyelimki geliştirdiniz kendinizi ve istediğiniz kişinin yanına gidebiliyorsunuz. Gittiniz ve uyanıksa yanına gittiğiniz kişi yanında kalıp seyredebiliyor musunuz neler yaptığını? Bir nevi izinsiz gidiyorsunuz (izin alınabilir tabi) ve karşı taraf için rahatsız edici bir durum sanki. Yada gittiniz ve uyuyor, onun astral bedenini görebiliyor musunuz? İletişim kurabilir misiniz, varlığınızı hissettirebilir misiniz? Bunu gerçekten deneyimlemiş birileri varsa ve aydınlatabilirse herşey daha net olur çünkü bunu kendi kendime öğrenmem için daha çoooook uzun zaman var  |
ben de bunu yazıcaktım, arkadaş sormuş. benim eski kız arkadaşım çıktığını söylüyordu. bi gece msnde yazıştıktan sonra onu özlediğimi söyledim, keşke burda olsaydın demiştim. bilgisayarı kapatıp yatağıma uzandım, 5 dakika sonra (uykuya dalmadan) üzerimde bir ağırlık (beden) hissetim ve onun akabinde bir öpücük (venomuos kiss!) ve ben de öptüm o dudakları. gözlerimi açmadım malum büyü bozulmasın =)
bi o kadar ilginç, bi o kadar mükemmeldi. eski kız arkadaşım konsantre meselesi olduğunu söylemişti, ki artık işin piiri olduğu için onun için çok kolaymış. umarım ben de bunu başarırım yakında.
konudışı: kitaronun astral voyage isimli bi albümü var, onunla denemeyi de düşünüyorum. fikirlerinizi bekliyorum, herkese iyi yolculuklar.