JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Astroloji ve Fal > Fal

Seçenekler Arama
Alt 15-09-2006, 18:16   #21
triton
Guest

kimse benim hayatımı okumadı okuyamaz çünkü hepsi düzmece çoğu insanın hayatıda aynıdır zaten
Sponsored links

Alt 15-09-2006, 18:20   #22

DoLoreSS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 DoLoreSS henüz daha yolun başında

sana şimdi ne desem boş triton bi gün olurda başına gelirse anlarsın

Alt 15-09-2006, 18:24   #23
Elit Üye

cancanan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 cancanan yakında ünlü olacak gibicancanan yakında ünlü olacak gibi

<div class='quotetop'>ALINTI(triton @ 15 09 2006, 17:07 ) [snapback]12139[/snapback]</div>
Alıntı:
eer fala inanmassan korkmassın ya saçma şeylee inanma ya
[/b]
Sanırım inanman için başına bazı olayların gelmesi gerek. Sana bir iki tanesini anlatayım istersen.

Annem fal kapatmış bakmamı istiyordu. O sıralar yurtdışında olduğumdan buradaki olayları hiç bilmiyorum bu arada. falı açtığımda pek anlaşılmaz şeyler vardı ve kim için kapattığını sordum. eve , bizler için olduğunu söylüyordu ama ben ısrarla bizle ilgili birşey yok . kim için onu söyle dediğimde artık dayanamayıp arkadaşı için kapattığını biraz rahatsız olduğunu söyledi.o an telveler yine değişti sanki sanki tek söylediğim. onun hayatı yok burada ve biraz değil çok hasta 15-20 ancak dayanır. dedim. ben 3 gün sonra tekrar yurtdışına çıktım ve ay sonuna doğru o kişinin vefat ettiğini öğrendim.

bir diğeri : arkadaşlarımdan birinin 1 sene içerisinde zamanlarını vererek isteme , söz nişan ve düğününün nasıl olacağıydı. hepsi aynı şekilde oldu. komşumuz çocuk istiyordu ve hamile olduğundan şüpheliydi . ona hamile olmadığını 3 ay sonra tekrar test yaptırmasını ve hiç kızının değil 2 erkak çocuğunun olacağını söyledim. söylediğim tarihte hamile idi ve 2 erkek çocuğu var. kız çocuğuda hiç olmadı.

diğer bir arkadaşın yeğenine fincanı açamadan baktım. o zamanlar liseye gidiyordu. tıp veya ilaçla ilgili güzel bir işi olacağıydı ve o kişi şuan marmara tıp 5. sınıfta okuyor.

bunlar sadece küçük örnekler. bunun gibi yüzlercesi var.

Alt 15-09-2006, 18:28   #24
triton
Guest

hikaye sadece gerçek deil

Sponsor Bağlantılar
Alt 15-09-2006, 18:30   #25
Elit Üye

Karma gücü: 8 cancanan yakında ünlü olacak gibicancanan yakında ünlü olacak gibi

<div class='quotetop'>ALINTI(DoLoreSS @ 15 09 2006, 16:50 ) [snapback]12116[/snapback]</div>
Alıntı:
cancanan ben kahve falını küçümsemedim sadece eğer öle bi yeteneği varsa karşındaki kişinin yüzüne bakarakta söleyebilir dedim kahve falına bende baktırıyorum ama doğru düzgün bakanı daha bulamadım bi o komşu vardı o da artık bakmıyo o yeteneği yüzünden ailesi çocukları kocası evi hepsini elinden aldılar
[/b]
yanlış anladın. küçümsediğini söylemedim. bazı insanlar evet yüzüne de bakıp söyleyebilir. ben o fincana dokunduğumda tüm enerji bana geçiyor. veee eğer karşımdaki kişinin bir rahatsızlığı varsa aynı bölgede ağrılar hissediyorum. bir çok kişi kardeşimde dahil vücudunun kontrol ettirmesi gereken yeri söylediğimde bilmediği bir rahatsızlığı ile karşılaşmışlardı.

Alt 15-09-2006, 18:31   #26
Elit Üye

<div class='quotetop'>ALINTI(triton @ 15 09 2006, 17:28 ) [snapback]12165[/snapback]</div>
Alıntı:
hikaye sadece gerçek deil
[/b]
bence saygı duyman gerekiyor. bunlar hikaye değil bizzat başımdan geçenler..

Alt 15-09-2006, 18:36   #27
triton
Guest

ok gerçek diyelimm ama saygılıymda ayrıca fakat inanmak zorr

Alt 15-09-2006, 18:36   #28

Nora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 Nora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond repute

<div class='quotetop'>ALINTI</div>
Alıntı:
hikaye sadece gerçek deil[/b]
Senin fal hakkındaki fikrini öğrenmiş bulunuyoruz. Başkalarının düşüncesi ve inancına saygı göstermelisin. Bu tip olaylar yaşamamış ve şahit olmamış olabilirsin.Bu onların olmayacağı anlamına gelmiyor..

Nora isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 15-09-2006, 18:41   #29
triton
Guest

ben saygılıym yakimse yanlış anlamaısn
Sponsored links

Alt 15-09-2006, 18:47   #30

DoLoreSS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 DoLoreSS henüz daha yolun başında

saygı duyuyorum yalan olduğunuda sanmıyorum çünkü böle bi yalan söleyipte eline ne geçebilir ki

Alt 16-09-2006, 15:19   #31
Elit Üye

<div class='quotetop'>ALINTI(DoLoreSS @ 15 09 2006, 17:47 ) [snapback]12186[/snapback]</div>
Alıntı:
saygı duyuyorum yalan olduğunuda sanmıyorum çünkü böle bi yalan söleyipte eline ne geçebilir ki
[/b]
kesinlikle katılıyorum. bazı insanlar işin ticaretinte ve genelde insanların duymak istediklerini söyledikleri için gerçekten anlayanlarda yanlış anlaşılıyor.
Bir gün bi kafede arkadaşlarla otururken, arkadaşın tanıdığı biri geldi. fal felan derken ona da bakmamı rica etti. daha fincanı açar açmaz alnımın ortasına şiddetli bir ağrı saplandı. Alnında ki problem seni çok rahatsız ediyor ihmal etme dedim. başından geçen kazayı ve alın tarafındaki çatlaktan bahsetti bize. bunlar dediğim gibi sadece çok az örnekler. ben o kişiye yalan söylesem ne kazanacam. zaten ondan sonra 1-2 defa karşılaştık o kadar.

Alt 09-11-2007, 18:20   #32

inanna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 inanna yakında ünlü olacak gibiinanna yakında ünlü olacak gibi

o bazı insanlardan biride benim kardeş olur
bazen öyle bi gelirler ki bizimkine harbi bi insanın kıçındaki donunun rengini söylemediği kalır (ah canımm benim yaa )
yada ayıp olmasın diye görürde söylemez mi o telveden bilemiyorum..
inanna isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 29-11-2007, 22:04   #33

fibula - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 fibula henüz daha yolun başında

NoRa,baktırdığın kişi büyük ihtimalle cinlerle fal bakıyodur.çünkü geçmişini sayıyor sana,ama gelecekten bişey söyleyemiyor,söylesede olmuyor büyük ihtimalle.bende böyle birine baktırdım geçmişimi sıraladı bana,resmen düşüncelerimi okuyodu,fal bakarken bazen aynı anda aynı şeyleri söylüyoduk.sonra adam "buna telapati deniyor biliyosun dimi?senle ilk karşılaştığımızdada aynısı oldu farketmişsindir"dedisanki düşüncelerle konuşuyoduk, bana bütün bildiklerini öğretmek istediğini söyledi tarot,kahve,su vs.. tabi tırstım biraz, şimdilik düşünme aşamasındayım
fibula isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 29-11-2007, 22:34   #34

Nora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 Nora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond repute

Geçmişimi biliyorum gelecekten haber almasam da olur... hala fal baktırmıyorum. Artık neyle bakıyorduysa başkasına baksın

Nora isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 30-11-2007, 00:31   #35
-YASAKLI-

sefamerve - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 sefamerve yakında ünlü olacak gibisefamerve yakında ünlü olacak gibi

kahve falı sakıncalı sebebine gelince sekilleri benzeterek söyledigimiz her seyi özelliklede olumsuzlukların seytan tasdikler ve olusur bunu cıktı zannediyoruz oysa seytan imanımızı almak için oyun oynuyor
sefamerve isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 30-11-2007, 13:05   #36

coldhellangel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 109 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

tamamen hislere dayalı bence çokta kendimizi kaptırmamk kazım

Sponsor Bağlantılar
Alt 01-12-2007, 15:29   #37

Şaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 17 Şaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud ofŞaman has much to be proud of

fal kişiye göre değişir mesela çok sevdiğim bir arkadaşım var tarota harika bakıyor kahve falına da bakıyor ama sevmediği içi almadığı için onda pek iyi değil çünkü kişinin en iyi bakacağı fal kendisine en yakın gelendir

Alt 01-12-2007, 18:35   #38

cehennemsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 cehennemsel henüz daha yolun başında

evet gerçekten bakıp görenler var ama sallayanlarda var mesela ben çok iyi fal bakarım ama sallıyorum tabiki de ama bazen çıkıyo cinleri olduğunu iddia eden ve bu saye de gördüğünü söyleyen bir takım insanlar var inanıp inanmamak kişinin kendisine kalmış bişey ve ben hem inanıyorum hem de inanmıyorum..
cehennemsel isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 07-07-2008, 13:15   #39

enisulcelis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 enisulcelis ne işi var bunun burada

ben sık sık baktırırım,bilen de var sallayan daama bir tanesi 3 sene önce çok korkutmuştu,kargaşa var evinizde dedi,o akşam çok şiddetli bi kavga koptu evde.öbür söylediği bana büyü yapıldığıydı,evde ararsam bulabilirmişim ama bulamadım,umarım etkisi devam etmiyodur.
enisulcelis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 12-07-2008, 01:11   #40

TYKHE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 TYKHE ne işi var bunun burada

arasan herkes sıkmış bişi tutmuş ))))
TYKHE isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama