Ben yaklasik 14 yildir bu tür paranormal kabul edilen islerle ugrasiyorum.. piyasadaki türkce ve eski türkce-osmanlica- kitaplarin hemen hemen hepsi elimden gecmistir hatta baska dillerdeki kitaplarida inceleme firsatim oldu.
Ben simdi bu forumun müdavimlerine soruyorum ve tabi kendimede ...
Kim hangi daveti yaparak cin, ruh,melek ya da bunun benzeri herhangi bir varligi görmüs ve irtibat kurmus (????)
Ben simdi bu forumun müdavimlerine soruyorum ve tabi kendimede ...
Kim hangi daveti yaparak cin, ruh,melek ya da bunun benzeri herhangi bir varligi görmüs ve irtibat kurmus (????)
nickmickyok bana da biraz öyle geldi ama...
__________________ Zaman Büyük Bir Öğretmendir... Ne Yazık ki Bütün Öğrencilerini Öldürür...
ben gereksiz gördüğüm için hiç denemedim.Düşük enerjili varlıklarla uğraşmak bazılarının hoşuna gidiyor,biraz da zevk meselesi sanırım
çağırmak yerine uzak durmayı yeğlerim
7 günlük bir uygulama yapmistim sadece rüya boyutunda bir takim seyler söz konusu oldu.. -belkide bilincaltim bana oyun oynamistir-
Ben paranormal durumlari inkar etmiyorum, tam tersine inanirim böyle olgulara ama soruyorum iste icimizde dogru bilgiyi dogru yerden kim almis.. böyle seyler icin cok özel yetenekler gerekmedigini biliyorum.. sadece dogru formulle sonuca gitmek gerek.. var mi dogru formullü arkadaslar?
Murtazlarin yaptigi bir uygulamayi duydum ama yarim bir information oldugu düsüncesindeyim..