az önce odamda yalnız dururlen daha önce hissetmediğim bir varlığı hissettim...insanın karşılaşabileceği varlıklar konusunda gerçekten bilgisi olan insanlardan yardım istiyorum...bu sadece beni izledi...iletişime geçmedi...
bana da olur sıksık bu durum sanırım gerçek anlamda cinler bunlar İletişim kurmak için doğru zamanı kolluyor yada sadece seni izliyor/inceliyor olabilir
belki farklı element gruplarının varlıklarıdır.Yani ateş grubunun elementalleri olan cinler değilde toprak grubunun elemantelleri olan gnomlar yada hava grubundan slyfler olabilir.Su grubu elemantelleri insanlara fazla yaklaşmazlar genelde.Halk arasında bütün elemantellere cin dendiği içino tabiri kullandım
şu an burda ...içimde bir hareket ve huzur veriyor...beyaz ...
fiziksel olarak belli olmak istemiyo gibi...yazıları yazrken beni izlediğini o kadar net hissediyorum ki size anlatamam..boynumda ve kulaklarımda var özellikle...beyaz hangi inanışta nasıl bir duygudur bilen varsa yazsın...bekliyo şu an...sanırım iletişimi istedilğilmi anlıyor...ama tamamiyle içimden hissediyorum...çok fakrlı bi güzü var..yardımedin arkadaşlar bilmediğimi biliyorum...bilen varsa yardımcı olsun
o anlattıkların ne aç biraz rimmon
--------------------
biri bişey söylesin konsantere olamıyorum
Konu sidarta tarafından (30-01-2007 Saat 01:15 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
Doğadaki 4 temel elementle ilgili bir sınıflandırma Beyaz olduğu için bnde hava grbuyla alakalı olduğu izlenimi yarattı(ama sadece bi tahmin bilgim yok o konudaSen yine de bi şansını dene bir tütsü yak odanın doğusuna koy ve havanın varlıklarına bir hediye olduğunu belirt o varlıkla iletişim kurmaya çalış.Tarafından hoş karşılana bir varlık olduğunu belirt ve dostça yaklaşmaya çalış ne diyeyim başka
zaten benimle
yalnız ve bana sanki güç veriyo
anlamıyorum
ilk kez bu kadar salak hissettim lkendimi..
sanki etrafımda bir hare oluşturuyo...bu arada doğudan gelmiş olamaz ben kuzey güney doğrultusundayım ööle olması gerekir diye düşünüyorum...kalkmamı istemiyo...sanırım...kalkmamlıyım...
ellerimdwe birikiyor enerji
nelki kullandığım içindir bilmiyorum ama ööle işte
şu an sırtımdan enseme doğru büyüyor...kendimi çok kuvvetli hisediyorum...arkadaşlar balşka şey söyleyecek yok mju
bu ciddi bi durum
--------------------
rimmon burdan yardım et...başka birisi var mı diye bekliyorum...msn pm falan çok dolaştıracak
beynim doluyor..sesler yine hassalaştı ayrıntılar var yine ama bu sefer farklı ...buğulu...
--------------------
bu kadar mı yardım edecek insan sayısı...saolun be arkadaşlar
Konu sidarta tarafından (30-01-2007 Saat 01:31 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi