| Ruhların etkileri posesyon
evet hastaların çoğunda, ve gözlemlerimde bir gerçeklik tezini ortaya koymama yardımcı oldu....tuvalette saldırıya uğramışların belirtilerinden bir kaçı
1=erkekte cinsel organın kendi kendine hareket edip kasılması ,bu şahısta fahişe ve çapkın cin, ve ruhların musallatına uğradığın bir delilidir,burda kişi'de istem dışı gelişen mastürbasyonlar'la ortaya çıkar......
2=kadında ise istem dışı kasılma vb olayların oluşması ,ve vücudunda mor lekelerin oluşmasına benzer mühürler bulunması .......kadınlarda bazan astral saldırı olarakta görülür ....bu tür olaylar ağırlıkta tuvalet ve banyoda meydana gelir ...........
3= cinsel bağlanmışların ilişki esnasında "sanki bir bez parçası gibi olduklarını ve bir türlü birleştirmeyi başaramadığını açıklamıştır'lar.......... biri ile tanışmıştım" 2 yıl bağlı olmasına ramen hiç bir hoca açamamıştı onu ,ve evlerinde alakalı muskalardan bir kaçını bana göstermişti....
4=astralda birden kendini bulma ,ve saldırıya uğrama ,genelde bilinmeyen ruhlar tarafından oluyor ,ve sebebibi sorulduğunda cin ya aşık olmuş yada nefret ile ona musallatta, dışardan müdahaleye tepki olarak" o şahsiyeti bilerek rehin almasından kaynaklanmasıdır...........
5=biri ile tanışmıştım" sıcağı sıcağına olayın içinde idim ,3 cin çocuğu katelepsi etmişti ,netice sonunda makarnanın sıcak suyunu cinlerin çocuklarından" birinin üstüne döküldüğü anlamış olduk ........
6=şeytan çarpması inanın hayatımda böyle bişi görmedim ,bir gencin bedenine şeytan girmişti,ve kuran okunmasına ramen kendini peygamber ilan eden bu varlık ,3 günün sonunda aşırı inat yüzünden kaçmak zorunda kalmıştı...........
7=mide bulantısı" genelde su tabiatlı cinlerin midede oturması ile olur,cin su tabiatından oluşu ve hastaya aşırı su içmeye yöneltmesinden kaynaklanır,sebebsiz kusmalar karın şişkinliği bunlardan bazı örneklerdir.......
8=cin bedende omasına ramen , anlaşılır bir gelişme olmaması ve hastanın bile" anlamadığı hareketleri yapmaya yöneltilmesi cindendir ,bu tür kişilere çok rastladım örnek=terbiyeli biri olmasına ramen "biliçsizce etmediği küfürleri saymak ,bağımlı olmamasına ramen bazı alışkanlıkları yaparken istem dışı davranması ,ve pişmanlıkla sonuçlanması not=sebeb türü ne olursa olsun unuttulmaması gereken bişi var" doktor vs işlemlerden sonra bu tür yolarra baş vurulması gerekir..
bunları " hayatım'da yaşadığım bazı örneklerdi .......çok örnek verebilirmi ama yazı konumunu bu kadarı ile sınırlandırmayı uygun buldum..... |