JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Fenomenler > Paranormal Varlıklar

Seçenekler Arama
Alt 26-06-2008, 11:24   #1

Tengri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 Tengri yakında ünlü olacak gibiTengri yakında ünlü olacak gibi
Yardımcı Olabilirmisiniz ?

ßi Arkadasim anlattigina göre bir ölüyle konusuyor...

Ben 3 harfli olabilecegini düsündüm sizlere danismak istedim pek bi bilgim yok bu konuda...

Anlattigina göre!

İsmi aydan 16 yasinda trafik kazası gecirip ölmüs

Her gece arkadasimin ailesi uyuduktan sonra geliyomus yanına onu goremiyo fakat duyabiliyo(bedensiz varlıklar ? )

Hayatınıda cok etkiliyo bazen iyi bazen kötü...

Yardimci olmaya calisio arkadasima günün nasıl gecti falan soruyo sorununu anlatıncada cözüm yolu bulmaya calisiyo

Ve onunla konustugunu sadece 1 kişiye söylemesini istemiş

Bu 1 aydır varmıs arkadasımda

Bazen ona sormaya cekindigi sorular oluyomus fakat hemen tahmin ediomus bana sormak istedigin biseymi var diye...

Arkadaslar sizce bu nedir ? bilmiyorum bence beynin oynadıgı bir oyuna benzemiyor cünkü anladigima gore arkadasımla arkadas olmaya calisio aradaki bagi güclendirmeye calisio

cunku asagidaki yazi bunu dogruluyo gibi :S

"Bu dört ana tipin dışında bir de dolaylı veya zincirleme obsesyon tipleri vardır. Bunların en sık görüleni, tahakküm gücü etkili bir bedensiz varlığın dünyadaki bir insanla irtibat kurarak önce aralarındaki bağın iyice sağlamlaşması için bir mayalanma süresi geçirmesiyle başlar. Daha sonra bu insan, ardındaki bedensiz varlığın etkisiyle, çevresindeki kişiler üzerinde obsesif bir alan yaratmaya çalışır. Başardığı takdirde, zincirleme bir obsesyon ortaya çıkar. Böylece, 1. ve 2. ana tiplerin karışımı bir olayla karşılaşırız."

Yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliorum arkadaslar.

Tengri isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 26-06-2008, 11:29   #2

NighT_marE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 NighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to behold

Çok ilginç bir durum.Şizofreni gibi bir durum olabilir.Bence cevabı kendisininde bilmediği bir soru sorsun arkadaşın...Alacağı cevabı araştırsın doğruysa bedensiz bir varlık olabilir...Ama eğer cevap veremezse (kendiside cevabı bilmediği için) psikolojik bir rahatsızlıktır...Bunu bir deneyin...
NighT_marE isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 26-06-2008, 15:38   #3

Borderliner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 Borderliner kısacası herkes için çok değerliBorderliner kısacası herkes için çok değerliBorderliner kısacası herkes için çok değerliBorderliner kısacası herkes için çok değerli

Benzer şeyleri ben de yaşadım. Psikiyatristim psikoz teşhisi koydu. Antipsikotik grubundan ilaçlarla durumum normale döndü. Ama hala emin değilim yaşadıklarımın gerçekliği konusunda. İlaçlar bilinç seviyesini düşürüp kontakt kurmayı engelliyorda olabilir. Çünkü yaşadığım ruhsal irtibatların gerçeklikle örtüşmeyen yanları olduğu gibi gerçeklikle örtüşen yanlarıda var. Hala bu konuda ikircikliyim bir türlü emin olumıyorum. Kesin olan birşey varsa uygun ilaçların bir şekilde bu sorunu giderdiğidir...
Borderliner isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 26-06-2008, 15:48   #4

NighT_marE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 NighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to behold

Yeni zaten böyle bir durumda yaşananlr rahatsızlık değilde paranormal bile olsa en mantıklısı bir şekilde kurtulmaktır...Psikolojik yarım almak en mantıklısı...
NighT_marE isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 26-06-2008, 16:26   #5

Valakar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 Valakar dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışValakar dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışValakar dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Hemen obsesyon demek doğru olmaz. Arkadaşlarında yukarıda bahsettikleri üzere şizofreni yada psikoz gibi ruhsal ve zihinsel hastalıkta olabilir. nightmare'in önerisini denemesi çok iyi olur. Fakat yapılacak araştırmalar sonucu hastalık değil gerçek bir obsesyon çıkarsa merak etmeyin sitede işin erbabları bulunmakta. Sorunu halledebilirler. Ve size gelen bedensiz varlığın kimliği konusuna da inanmayın %100 yanlıştır. Bir de arkadaşın ona yardım konusunda bağlanmasın. Her başı sıkıştığında ona bir şeyler sormasın. Bu onun zaafı haline gelcektir. Zaaflarda ruhanileri çeker bildiğiniz üzere. Arkadaşın dua etse ve cevşen kullansa iyi eder.

Geçmiş olsun.
Valakar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 26-06-2008, 17:49   #6

justy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 justy dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışjusty dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

bilinmeyen herşeyi psikolojiye dayandırmak çok yanlış yaklaşım.

ille de eldeki kalıplardan birine uydurulacak diye kesip kırpmamıza gerek yok bir yaşanımı, bilmeyen bilmediği konuları bence tahmin ve eğitim üzerine konuşmasın.

bu hiç yüzme bilmeyen birinin yüzme eleştirisine benziyor
justy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 27-06-2008, 00:35   #7

Night mare söyledikLerin mantıklı...

yardımlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar hemen konuscam arkadasımla.

Alt 27-06-2008, 00:38   #8

eisenheim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 56 eisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond repute

NighT_MarE çok güzel bir yorum yapmış..

Ben büyük olasılıkla psikolojik rahatsızlık olduğunu düşünüyorum...

Sponsor Bağlantılar
Alt 27-06-2008, 11:06   #9

Arkadasım defol git urasma benle demiş

bunun bedelini ödeyeceksin cevabını vermiş...

psikozmu sizce arkadaslar :S

Alt 27-06-2008, 11:09   #10

eisenheim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 56 eisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond reputeeisenheim has a reputation beyond repute

Bir psikolog değilim. Teşhis koymam hiç doğru olmaz. Ama psikozdan ziyade şizofreni gibi duruyor. Bence bir uzmana başvurmalı...
eisenheim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama