JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Fenomenler > Paranormal Resim ve Videolar

Seçenekler Arama
Alt 04-04-2007, 10:03   #1

Dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 Dolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to behold
Red face Atatürk'ün gölgesi

ATATÜRK KAYALARI: Gomec Belediyesinin amblemi de olan Ataturk kayaları, Gomec-Ayvalik karayolunda seyredenlerin hemen dikkatini ceker. Gomec ilcesinin arka kisminda yer alan yuksek daglarin uzerine dikkatlice baktiginizda karsisinda Ataturk'un profilini gorursunuz.Sasilacak derecede duzgun hatlarla Ataturk'u sert bagrinda barindiran bu kayalari gormek icin, bu yoldan gecenler genellikle durup hayranlikla bu manzarayi seyreder. Gomec Belediyesi hemen yanibasindaki daglarda profili gorulen Ulu Onder Ataturk'u bayragindaki amblemle birlestirmistir. Gomec, Türkiye'de bayraginda Ataturk olan tek belediyedir.

Ne yangınlarda yandım ben
Korkma buna da dayanırım.
Dolunay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 04-04-2007, 11:12   #2

cruelty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 67 cruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond reputecruelty has a reputation beyond repute

güzel paylaşım saol

cruelty isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 04-04-2007, 11:54   #3

Wahsi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 Wahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of lightWahsi is a glorious beacon of light

Gölgesi yeter

Alt 04-04-2007, 13:50   #4
arman
Guest

aslinda banada benziyor profilden yakistiracak birini aramislar ve bence en dogru secimi yapmislar o daglar kadar buyuk insani....

Sponsor Bağlantılar
Alt 04-04-2007, 15:19   #5

CuRs3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 CuRs3 yakında ünlü olacak gibi

yane sonucta bu bir heykeltrasin isi degil
dogal bir guzellik
bu ulkenin gelmis gecmis en guzel insaniyla bagdaslastirilmistir...

isallah tutupta bunuda bozmaya calismazlar

Luzumsuz Yere Formu Kirleten Azili Ikili
Barış İçinde Olduğu : Katotonik
Artık sitedeki yeni kankası nickmickyok
onun canını sıkan gazabıma uğrar
dermişim :P
CuRs3 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 04-04-2007, 15:53   #6

whitepower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 13 whitepower is just really nicewhitepower is just really nicewhitepower is just really nicewhitepower is just really nicewhitepower is just really nice

Eline sağlık dolunay güzel olmuş..
Kimi vardır rüzgarın ağaç dalında çıkardığı sesle irkilir,Kimi de vardır ki dünya yıkılsa farketmez neler olduğunu etrafında...Sen ağaç dalındaki rüzgar olursun eleştirirken,ben veya bi başkası patlayan bomba olur ayaklarının dibinde!!Sen benim doğruları dile getirmemdeki üslubumu çirkin bulursun bi başkası sırf sert cevaplarım var diye benim üslubumu beyenmeyen senin üslubunu çirkin bulur ...Şimdi ister tebrik et beni...İstersen kır kalemimi!!!

Ego primum tollo,nominor quoniam leo!!

whitepower isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 04-04-2007, 16:41   #7

Dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 Dolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to beholdDolunay is a splendid one to behold

Alıntı:
arman´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
aslinda banada benziyor profilden yakistiracak birini aramislar ve bence en dogru secimi yapmislar o daglar kadar buyuk insani....
Sen profilden Atatürk'emi benziyosun? Ayrıca Atatürk tüm dünyada bilinen bir önder o açıdan ona benzetilmesi normal.Elle yapılan bişey de değil en üstteki resim de görüyorsunuz dağın şeklini uzaktan.Resmen Atatürk işte nesini çevirebilirler ki CuRs3.Ben bayağı önce haberlerde görmüştüm bunu bugün de maillerimin arasındaydı sizlerle de paylaşmak istedim.Saolun.
Ne yangınlarda yandım ben
Korkma buna da dayanırım.
Dolunay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 04-04-2007, 16:53   #8

boggyhillocks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 boggyhillocks kısacası herkes için çok değerliboggyhillocks kısacası herkes için çok değerliboggyhillocks kısacası herkes için çok değerli

daha bu kayalara Atatürk kayaları denmezken ordan her yaz geçtiğimizi hatırlıyorum, küçüktüm ama arabamızı köşeye çekip fotoraflarını çektiğimizi hatırlıorum..

Sponsor Bağlantılar
Alt 04-04-2007, 19:57   #9
arman
Guest

Alıntı:
Dolunay´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Sen profilden Atatürk'emi benziyosun? Ayrıca Atatürk tüm dünyada bilinen bir önder o açıdan ona benzetilmesi normal.Elle yapılan bişey de değil en üstteki resim de görüyorsunuz dağın şeklini uzaktan.Resmen Atatürk işte nesini çevirebilirler ki CuRs3.Ben bayağı önce haberlerde görmüştüm bunu bugün de maillerimin arasındaydı sizlerle de paylaşmak istedim.Saolun.
cevap vermiyecegim sadece benim mesajimi tekrar oku ve kendi mesajina birdaha bak resmen Ataturk demek bu arada sen profilden Ataturk e mi benziyorsun lafini saka olarak aliyorum ciddi olamazsin heralde bu sozu soylerken
Sponsored links

Alt 04-04-2007, 20:38   #10

sensizim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 sensizim dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışsensizim dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışsensizim dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

saol paylaşımın için dolunay gercekten cok güzel..

Alt 04-04-2007, 22:32   #11

MALCOLMX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 43 MALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond reputeMALCOLMX has a reputation beyond repute

güzel paylaşım saol...

Çam da Bizim Kozalak ta...

MALCOLMX isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 08-04-2007, 01:00   #12

heaven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 heaven henüz daha yolun başında

güzel paylaşım arkdaşım saol...
heaven isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 09-04-2007, 20:15   #13

darketernity - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 darketernity henüz daha yolun başında

şok edici bi güzelikte...paylaşım için saol
darketernity isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 13-04-2007, 20:24   #14

PRINCESS OF DARKNESS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 PRINCESS OF DARKNESS yakında ünlü olacak gibiPRINCESS OF DARKNESS yakında ünlü olacak gibi

paylaşım için saol çok güzel...buarada konu dışı ama konu atatürk olunca söylemeden geçemicem arkadaşlar 14 nisanda ankarada olalım tepkisiz kalmayalım...

Alt 22-04-2007, 20:02   #15

BLoodGod - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 BLoodGod yakında ünlü olacak gibiBLoodGod yakında ünlü olacak gibi

Bu vatanın taşı toprağı bile Atasını unutmamış biz mi unutacağız!

"Ben şarap içiyorum, doğrudur, Aklı olan da beni haklı bulur, içeceğimi biliyordu Tanrı, içmezsem Tanrı yanılmış olur..."

Ömer Hayyam
BLoodGod isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 22-04-2007, 20:32   #16
-YASAKLI-

caslanova - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 caslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to beholdcaslanova is a splendid one to behold

VAlla ya katılıyorum toprak bile onabenzemek için uğraşmış biz de biraz onun gibi düşünmeye uğraşsak cahil insan kalmaz ülkemizde...
caslanova isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 13-05-2007, 18:08   #17
Eos

Eos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 18 Eos has much to be proud ofEos has much to be proud ofEos has much to be proud ofEos has much to be proud ofEos has much to be proud ofEos has much to be proud ofEos has much to be proud ofEos has much to be proud ofEos has much to be proud ofEos has much to be proud of

Her yerde M.Kemal'in izi var çok güzel bir paylaşım teşekkürler.
İkisi arasındaki farkı anlayabilmem için de akıl ver.

Hak Bellediğin Yola Yalnız Gideceksin (Enver Paşa)
Eos isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 13-05-2007, 19:31   #18

amnesia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 161 amnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond reputeamnesia has a reputation beyond repute

tşk ler....

ZaMaNıN DıŞıNDa,MeKaNıN DıŞıNDa
E.A.P
amnesia isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 13-05-2007, 22:39   #19

xxxxxxxxxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 xxxxxxxxxx henüz daha yolun başında

Yüce insan,Tek adam..
xxxxxxxxxx isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 21-05-2007, 17:17   #20

beelze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 14 beelze is a splendid one to beholdbeelze is a splendid one to beholdbeelze is a splendid one to beholdbeelze is a splendid one to beholdbeelze is a splendid one to beholdbeelze is a splendid one to beholdbeelze is a splendid one to beholdbeelze is a splendid one to behold

hııı burayı biliyorum sadece yılda bi sefer oluyo bence müthiş paylaşım için çok saol
beelze isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama