Zeytinli Rock Fest bu sene 14-15-16-17 Agustos gunlerinde Dalyan Sahili Zeytinli/ EDREMİT te
Organizasyon Bilgi;
ROCK TATİLİ!
Finaller bitince ve yaz güneşini iyice hissettirince tatil planları uygulanmaya başlar. Ancak bu planlar çoğu zaman ya yetersiz olur ya da evdeki hesap çarşıya uymaz.
Poem Organizasyon olarak biz, özellikle rock müzik sevenlere alternatif ve çok ucuz bir tatil imkanı sunuyoruz. Zeytinli Rock Festivali bizsiz olmaz diyorsanız, gelin kamp alanında siz de yerinizi alın.Bu kamp alanında ister kendi çadırınızla, isterseniz festival alanından sağlayacağınız çadırla konaklayabilirsiniz.
Rock Tatili 'ne Hazırız ... 24saat x4gün= 96 Saat Müzik , Plaj , Eğlence Su sporları, plaj voleybolu, oyun alanları ve daha bir çok gündüz aktivitesi festivale katılan tüm misafirlere eğlenceli saatler yaşatacak. Güneşin, Zeytinli' ye özgü hafif bir rüzgarla etkisini hissettirdiği anda bölgenin en güzel kumuna sahip plajından berrak Ege sularına girilebilecek. Kamp alanındaki dostluklar sabahlara kadar sürecek bir sohbet ortamını açacak. Festival alanımız gerek altyapısı gerek çarşı-pazarı ile bu yılda büyük bir tatil köyü gibi olacak. Festival alanı içerisinde yiyecek-içecekten sağlık hizmetinden , hediyelik eşyadan plaj malzemelerine kadar ihtiyacı duyulacak bir çok şey çarşı- pazar bölümünde yer alacak. Özel bir şekilde güvenliği sağlanacak alanda her sene olduğu gibi yine müzik ve eğlencenin dışında hiçbir şey yaşanmayacak.
PROGRAMZEYTİNLİ ROCK FEST 2008 LINE UP 1. ALEV 2. BADEM 3. CATAFALQUE 4. DİNAR BANDOSU 5. FALSE IN TRUTH 6. GÖKÇE 7. HAYKO CEPKİN 8. İHTİYAÇ MOLASI 9. MAKİNE 10.MARSİS 11.MOĞOLLAR 12.NEV 13.OGÜN SANLISOY 14.PENTAGRAM 15.SOUL SACRIFICE 16.YÜKSEK SADAKAT
"LINE UP 'A EKLENENLER
1. NITRO 2. ZARDANADAM 3.TİBET AĞIRTAN ile ROCK'N ROLL " 4. EHL-i KEYF
5. KURBAN
gittikce dahada sabırsızlanmaya baslıyorum
Konu serenadaschizophrana tarafından (19-06-2008 Saat 12:05 ) değiştirilmiştir..
ufak çaplı bi gnoxis buluşması olur belki ama yine de bu şekilde algılamamak gerek...gnoxis'in toplanma laneti var bu güne kadar gerçekleşmedi o yüzden çaktırmadan toplanmak gerek yoksa yine olmaz
geçen sene bende katıldım festiwale hatta ondan önceki senede katıldım. bi aksilik çıkmazsa bu senede gidicem işallah. geçen sene biz istanbuldan bi otobüs kaldırmıştık yaklaşık 80 kişi gitmiştik istanbul kafilesi bizdendi yani belki o otobüsle gelen arkadaşlar olmuştur. otobüs bileti içinde gidiş dönüş 50 lira wermiştik. bilette 10 du sanrm kombine baya uygundu yani. içerde şikayet edebileceğiniz tek şey yemek olablir.onu da zeytinliye yakın yerler olan sarı kız we akçaydan temin edebilirsniz. çok eğlenceli bi festiwal kesinlikle tawsiye ederim çadırını alan gelmeli=)
Zeytinli organizasyonunda geçen sene görev almıştım Barışarocktan bi organizatör arkadaşla, bu sene yine ordayız ama önce barışarock eğer gnoxisten gelen olursa ağırlamaya hazırız, fazla yüklenmeyin ama