| Rock'n Coke 2008 Neden İptal Edildi?
Gazetede dikkatimi çekti gerçekten doğru bir haber olduğunu düşündüm paylaşmak istedim... Rock’n Coke neden iptal edildi Rock’n Coke’çular özetle şunu söylediler: "Festivale katılacak grupların turne programları bizimkine uymadı.
" En komik açıklama ise gelecek seneye dair temenni faslında yaşandı. Ebru Bakkaloğlu, "Her yıl daha festival bitmeden bir sonraki senenin sanatçı görüşmeleri başlar. Rock’n Coke için önümüzdeki yılın çalışmalarına başladık. Amacımız festivali 2009’da çıtayı daha da yükselterek gerçekleştirmek."
Rock’n Coke’çular kusura bakmasın ama bu açıklamaların hiçbiri gerçekçi değil. Taraf gazetesinden Telesiyej’in de belirttiği gibi madem hazırlıklara bir yıl öncesinden başlıyorsunuz, grupların turne programlarının uymadığı son anda mı belli oluyor? Grupların da turne programları yok mu? Üstelik onların turne programları iki yıl öncesinden belli oluyor.
Bakkaloğlu’nun açıklamasındansa ben şunu anladım: Biz bir yıl boyunca uğraştık ama festivale getirecek üç-dört grup bulamadık.
Bulan buluyor! Bu yaz Türkiye’de Judas Priest, Massive Attack, Bon Jovi, Björk, Metallica, Lenny Kravitz konser verecek. Üstelik bu konserleri ayarlayan organizatörlerin arkasında Coco Cola gibi dünya devi bir marka da yok.
Rock’n Coke’çular "Metallica’yı, Björk’ü getiremedik. Bizim festival daha sönük kalırdı, o yüzden iptal ettik" dese bence daha mantıklı olurdu.
Bir de aklıma şu gelmiyor değil. Bu yıl ramazan eylül başı başlıyor. Çadır partileriyle de ünlü Rock’n Coke da eylül başında yapılıyor. Acaba yöneticiler, bu hassas durumu ve yükselen muhafazakár değerleri düşünmüş olabilir mi? Mevlüt TEZEL Hürriyet gazetesi - Kelebek Eki Alıntıdır...!
__________________ With tears of uncrowned Queen... |