JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Kültür - Sanat > Pano

Seçenekler Arama
Alt 19-04-2008, 12:17   #1

melancholia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 23 melancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant future
Rock'n Coke 2008 Neden İptal Edildi?

Gazetede dikkatimi çekti gerçekten doğru bir haber olduğunu düşündüm paylaşmak istedim...

Rock’n Coke neden iptal edildi

Rock’n Coke’çular özetle şunu söylediler: "Festivale katılacak grupların turne programları bizimkine uymadı.

" En komik açıklama ise gelecek seneye dair temenni faslında yaşandı. Ebru Bakkaloğlu, "Her yıl daha festival bitmeden bir sonraki senenin sanatçı görüşmeleri başlar. Rock’n Coke için önümüzdeki yılın çalışmalarına başladık. Amacımız festivali 2009’da çıtayı daha da yükselterek gerçekleştirmek."

Rock’n Coke’çular kusura bakmasın ama bu açıklamaların hiçbiri gerçekçi değil. Taraf gazetesinden Telesiyej’in de belirttiği gibi madem hazırlıklara bir yıl öncesinden başlıyorsunuz, grupların turne programlarının uymadığı son anda mı belli oluyor? Grupların da turne programları yok mu? Üstelik onların turne programları iki yıl öncesinden belli oluyor.

Bakkaloğlu’nun açıklamasındansa ben şunu anladım: Biz bir yıl boyunca uğraştık ama festivale getirecek üç-dört grup bulamadık.

Bulan buluyor! Bu yaz Türkiye’de Judas Priest, Massive Attack, Bon Jovi, Björk, Metallica, Lenny Kravitz konser verecek. Üstelik bu konserleri ayarlayan organizatörlerin arkasında Coco Cola gibi dünya devi bir marka da yok.

Rock’n Coke’çular "Metallica’yı, Björk’ü getiremedik. Bizim festival daha sönük kalırdı, o yüzden iptal ettik" dese bence daha mantıklı olurdu.

Bir de aklıma şu gelmiyor değil. Bu yıl ramazan eylül başı başlıyor. Çadır partileriyle de ünlü Rock’n Coke da eylül başında yapılıyor. Acaba yöneticiler, bu hassas durumu ve yükselen muhafazakár değerleri düşünmüş olabilir mi?

Mevlüt TEZEL
Hürriyet gazetesi - Kelebek Eki

Alıntıdır...!

Sponsor Bağlantılar
Alt 19-04-2008, 12:20   #2

CleanSaw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 CleanSaw kısacası herkes için çok değerliCleanSaw kısacası herkes için çok değerliCleanSaw kısacası herkes için çok değerliCleanSaw kısacası herkes için çok değerli

benim de aklima geldi bu sagol aciklamalarin icin KANKA!

Alt 19-04-2008, 12:44   #3

melancholia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 23 melancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant futuremelancholia has a brilliant future

ama mantıklı değil mi bir sürü sağlam grubu ağırlayan başka etkinlikler olduğu için rock'n coke bu sene ya büyük bir patlama yapmalıydı yada geri çekilip iptal etmeliydi. Onlar bu patlamayı yapamayacaklarını anladıkları için kısa yoldan iptal etmeyi seçtiler. Rok'n coke'tan nefret ederdim zaten iyi oldu

Alt 21-04-2008, 11:08   #4

KraKer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 KraKer yakında ünlü olacak gibiKraKer yakında ünlü olacak gibi

Eğer iyi grupların turne programlarıyla çakışmışsa ve sebep buysa aslında alınan karar mantıklı çünkü sırf yapmak için yapmamışlar tabi gerçek sebep buysa neyse artık seneye daha iyisini yaparlar..
KraKer isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 21-04-2008, 15:19   #5

boynuzsuzgeyikler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 53 boynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond reputeboynuzsuzgeyikler has a reputation beyond repute

bildiğim kadarıyla o festivalin yapıldığı yer 5 yıllığına kiralanmıştı ve sözleşme bitti. Ve yenileyemediler.dediğin gibi ramazan muhabbetine olabilir4.Baştakilere bakınca yabana atılamayacak bir sebep.Neyse biz de Massive Attack la idare ederiz

Hafiften çalan underground jazz ve benim dinlerken yudumladığım biramın yanında okuduğum kitap!!!
boynuzsuzgeyikler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 21-04-2008, 15:34   #6

Depressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 119 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute

zeytinli rock fest herzaman
Yazdığım efsânede on alti bâbım var benim!
Depressive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama