JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Kültür - Sanat > Pano

Seçenekler Arama
Alt 18-04-2008, 13:52   #1

pagan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 25 pagan has a reputation beyond reputepagan has a reputation beyond reputepagan has a reputation beyond reputepagan has a reputation beyond reputepagan has a reputation beyond reputepagan has a reputation beyond reputepagan has a reputation beyond reputepagan has a reputation beyond reputepagan has a reputation beyond reputepagan has a reputation beyond reputepagan has a reputation beyond repute
Hürock fest 2008

FESTİVALİMİZE SAHİP ÇIKALIM
Türkiye`nin en büyük üniversite müzik festivallerinden HÜROCK FEST 2008 in iptalini kınıyoruz arkadaşlar. İptalin ardından bu festivali yapma uğruna büyük yüklerin altına giren bu ekibe ve festivale destek verelim.Konser günü bütün Ankaralı ve Ankara çevresindeki arkadaşların konser alanına gelmesi dileğiyle...

yer:ANADOLU GÖSTERİ KONGRE MERKEZİ ÜST OTOPARK bahçelievler ankara

SAHNE ALICAK GRUPLAR
26 Nisan 2008 Cumartesi

Anathema
TNK
Tuşe
Nükleer Başlıklı Kız
Ruj
hayaleTTren

27 Nisan 2008 Pazar

Haggard
Dreamtone
Knightmare
Wykked Wytch
Semargl
Djinn Stylo

ÖNSATIŞ:
Günlük : 20 YTL Kombine :25 YTL

BİLET SATIŞ NOKTALARI:

Dost Kitabevi (Kızılay, Çayyolu), Diaposan (Tunalı Hilmi), Sanatolia Sahnesi (Ankamall) Hayri Plak (Kızılay), Bilim ve Sanat Kitabevi (Kızılay), Rock Store (Kızılay), Hacettepe Üniversitesi City Center Abone Merkezi (Beytepe), Hacettepe Üniversitesi BeyCafe Tekel (Beytepe), ODTÜ Arkadaş Kitabevi, TOBB ETU Bilet Satış Noktası, Başkent Üniversitesi Rock Kültür Topluluğu Odası, Bilkent Üniversitesi Bilet Satış Noktası
pagan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 18-04-2008, 16:34   #2

boogee - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 212 boogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond repute

haggard ahh ah ankarada olsam kacırmazdım bunu e artık gidinde bizim icin bi videoya cekin

** TJOBD **
boogee isimli Üye şuanda  online konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 18-04-2008, 16:36   #3

Depressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 119 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute

haggaaaaaaaaaaardddddddddd aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa liseli kızlar gibi oldu
Yazdığım efsânede on alti bâbım var benim!
Depressive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 18-04-2008, 17:22   #4

Karma gücü: 212 boogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond reputeboogee has a reputation beyond repute

Alıntı:
Depressive´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
haggaaaaaaaaaaardddddddddd aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa liseli kızlar gibi oldu
dep biz yine gidelim zeytinlideki festivalimize vazgec bu haggard sevdasından

** TJOBD **

Sponsor Bağlantılar
Alt 18-04-2008, 17:58   #5

Depressive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 119 Depressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond reputeDepressive has a reputation beyond repute

ben gecen sene ordaydım biliyosun.. sen varmıydın nişye haber vermedin adi
Yazdığım efsânede on alti bâbım var benim!
Depressive isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 19-04-2008, 02:16   #6
-YASAKLI-

birunsatan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 birunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond reputebirunsatan has a reputation beyond repute

anaaa haggard..... ankara da değilim ki ben.....
birunsatan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 19-04-2008, 02:53   #7

Alıntı:
Depressive´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ben gecen sene ordaydım biliyosun.. sen varmıydın nişye haber vermedin adi

e gelcem dedim ya 2. gunu gelebildim ben ama ne telin vardı ozamanlar ne biseyin bu senekinde gorusuruz

** TJOBD **
Sponsored links

Seçenekler Arama