Metallica beklenen açıklamayı resmi web sitesinde sonunda açıkladı. 27 Temmuz 2008 Pazar günü Ali Sami Yen Stadyumunda yapılacağı kesinleşti.
-- 7/27/2008 Istanbul, Turkey Ali Sami Yen Stadium --
Bilet Fiyatlarından bir duyum aldım. Kesinliği şuan için tartışılır tabikide. Ama aldığım duyum şu şekilde.... 1.Kategori: 350,00 YTL SAHNE ÖNÜ
2.Kategori: 150,00 YTL VIP
3.Kategori: 85,00 YTL SAHA İÇİ
4.Kategori: 90,00 YTL NUM./KAPALI TRB.
5.Kategori: 75,00 YTL NUM./KAPALI TRB.
6.Kategori: 50,00 YTL YENİ AÇIK TRB
Kesin olacak olan bilet fiyatları 14 Nisanda elime geçecek 15 Nisanda satışa sunulacaktır...
__________________ With tears of uncrowned Queen...
Karma gücü: 119
ordayım. sahne önünü yarı yarıya alabilirsem sahne önü. yok alamazsam sahne içinde beklerim herkesi
__________________ Dinleyen her zerreye bir hitabım var benim
Kâinat isminde hiçten bir kitabım var benim.
Ya hitabımdan okusun ya kitabımdan beni,
Yazdığım efsânede on alti bâbım var benim!
sahne önü çok yüksek fiyatı yaa 350 ytl maaşımın yarısından çok neyse konserde bende yer alıcam daha hangi bölümde alacağım belli değilde vip düşünüyorum bende beklerim (:
bende orada olacam ama daha nereden alacağıma karar vermedim tek bildiğim sahne önü beni aşar zaten testament ve judas priest içinde biletlerimi almam gerekli ..
evet bu kadar çok konser varken bu sahne önü fiyatı çok yüksek geldi bana da bi ihtimal şey düşünüyorum ön satış biletlerini belki indirimli yaparlar fiyat daha sonra 350 ye kadar çıkar.
--------------------
Biletix teki açıklamaya göre VIP Tükenmiş bulunmakta. Sahne önü yaklaşık 50 adet kalmış Saha içi de Şu sıralarda Tükenmektedir. Numaralı trb ise yarısından çoğu satılmış. Alamayanların vay haline
Konu melancholia tarafından (20-04-2008 Saat 11:01 ) değiştirilmiştir..
Sebep: Ardarda Atılan Mesajlar Birleştirildi
Karma gücü: 119
sahne önünde bulabilriz umarım birbirimizi gelen varsa..
__________________ Dinleyen her zerreye bir hitabım var benim
Kâinat isminde hiçten bir kitabım var benim.
Ya hitabımdan okusun ya kitabımdan beni,
Yazdığım efsânede on alti bâbım var benim!