ölüme elbetteki inanılır bazılarımızda reekarnasyona inanır
pekii ellerinle toprağa gömdüğün insan 3 gün sonra kapını çalsa ve rüyana gelip kapıyı aç içeri geleceğim dese ne yapardınız.......
ben nemi yaptım : tabiki kapıyı açmadım
dipnot : rüyama gelip kapıyı aç dedi ama kapıyı çalarken rüyada çalmadı.....
daha ayrıntıya gerek varmı...yada tam olarak öğrenmek istediğiniz şey nedir sorun cevap vereyim...
bir insan ölüyor gömüyosunuz başında dua okuyorsunuz ve dönüyorsunuz aradan 3 gün geçiyor gece yarısı saat 02,00 da kapınız çalınmaya başlıyor ama bakıyorsunuzki apartmanın ışığı yanmıyor her yer karnalık ve o saatte cenaze evine kim gelir? ve bu olayı 2 gece üstüste yaşadım...vede doğru olduğuna yemin ederim çünkü rüyama gelip kapıyı çalıyorum açmıyosun diyen insan oydu...ayrıca arman esprini beğendim ama olay başına geldiği zaman emin ol o kadar esprili davranamıyorsun
belki kapıyı çalan o değildir ama bununda ruyanla denk gelmesi bile korkunç ayrıca ölmuş biri gelse kapı çalarmı insanlara bazen ruyaları gerçek gibi gelebilir belki sen kapı çalınma bölumunude ruyanda görmuşsundurde çok net hatırladığın için sana gerçek olmuş gibi geliyodur
uçansu ben rüyamdamı kaçtım odadan peki...basbaya yataktan kalktım ve başka birinin yanına kaçtım..ben rüya ile gerçekleri ayırt edemiyormuyum yani....ayrıca zaten dediğin gibi kapı çalmaz ölen kişi direk girer sonuçta o bir ruh...ama sen burdaki asıl amacı kavrayamamışsın kapıyı çalmadan içeri gelse ben nereden bileceğim kapının çaldığını ve onun içeri geldiğini...zaten oradaki amacı geldiğini belli etmek...rüyamla kapı çalması arasındaki o ilginç olay tesadüf bile olsaki ben tesadüf olduğuna inanmıyorum rüyama gelipte kapıyı aç demezdi değilmi..bu sözü bile tuhaf değilmidir..başkası kapıyı çalıyorda o insan benmi çaldım kapıyı diyor yani...ama sorun değil bu olaya benim ailem bile inanmamıştı rüyamı anlatana kadar tabi...ama kimsenin inanmasını beklemiyorum...çünkü başkalarının inanması istenseydi o evde çalan kapıyı zaten sadece ben duymazdım