selam arkadaslar ben yeni üye oldum uzun süredir izliyordum bu siteyi
bu konudaki düsüncem ,kiyamet alametlerin basladigina inaniyorum ,whitepower cok güzel
toparlamis bütün dinlerdeki alametleri,yanliz biliyorsunuz alametlerin hepsi üstü örtülü verilmistir,en önemlisi bunlari günümüze uyarlamaktir ondan sonra ne olacagini anlayabiliriz
mesela ben günümüzle ilgili yorum yapmak istiyorum,bütün kehanetlerde iklim degisikligi ve dünyanin dengesinde degisiklik olacagi acikca söylenmistir. bu güne bakalim
dünyanin dengesinin degistigi ve degismeye devam edecegini bilim adamlari biz farketmesekte 10 yil önce söylediler bütün ülkeler olasiliklar üzerine A-B-C yaptilar su bir gercekki artik hersey degisecek,dusunsenize bu degisim devam ederse olasiliklari düsünelim ben yetersiz bilgimle sunlari düsünüyorum ;1)kuzey kutbu kayiyor kaymayada devam edecek hangi ülke kuzey kutbuna gelecek en yakin amerika görünüyor
2)kuzey kutbu eriyince altindan neler cikacak milyonlarca yil önceki üyüyan yasamlar hayat bulacak bunlar ne acaba?
3)kuzey kutbunda simdiden diger ülkeler yer alti servetleri icin yarisa basladilar.
4)amerika sizce sadece bitmek üzere olan petrol icinmi ortadoguya yerlesmeye calisiyor(afganistana girdi orada kaldi,irak'a girdi cikmaya niyeti yok,sirada iran var ve türkiyenin yarisi,ve son suriye)yaniliyorsunuz,amerika ortadoguya yerlesiyor cunki kita yok olacak
arkadaslar buyuk degisim basladi ve devam edecek bunlar ne olabilir biz bunlari tartisalim ve bizi neler bekliyor anlayalim |