JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Ölüm ve Ötesi

Seçenekler Arama
Alt 10-12-2006, 15:05   #41

vampir_kedi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 vampir_kedi henüz daha yolun başında

seni ayakta alkışlıyorum firdevs aynı fikirdeyim :d

Alt 28-08-2008, 19:36   #42

yesilsincap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 yesilsincap henüz daha yolun başında

Alıntı:
Eftalya´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bir müslüman olarak cevap veriyorum ki o saydığın dinlerden hangisinde EFTALYA diye kara kara düşünmeyin.

kıyametin bir adım gerisi değil,daha bir çok adım var.
mesela hz.isa peygamberin dünyaya inip savaşacağı ve bu savaşlarda bir çok müslümanın hatta ve hatta bütün inananların öleceğini,
ilk SUR da,O denizlerin bir lav olup dalgaları ile insanları saracağını,dağların ayaklanıp her canlıyı ayaklarının altına alacağı günü,
ikinci SUR da ölülerin uçuşan çekirgeler gibi mezarlarından çıkıp göğe yükselecekleri günü bir çoğumuz biliyoruz.

bunun içinde oldukça uzun bir süre var.

çünkü,
alametler senin saydığın kadarı değil,bu kadar basit se hiç değil.
öyle alametler varki,onlardan biri yeryüzünde vukuu bulsa inan bana burada bunları tartışacak ne cesaretin,nede vaktin olmazdı,belkide aklın almaz kafanı taşıyamazdın.

umarım anlamışsındır.
incir ağacı gibi gecelerini bile ibadet ile geçiirirdin.

Arkadasın dedıklerı dogru eksıklerınıde yazmaya calısayım bu bahsettıklerınden once dabbe var ondan sonra hz ıs ıle mehdı savasa gırıcek kafırler ve ınananlar bır safda toplanıp savasacak sonra 80 yıl peygamber efendımızın donemındekı gıbı mukemmel bır muslumanlık yasanıcak sonra yavas yavas cokuslere gecıcek ınsanlar bozulucak ve en son musluman nefesını azraıle teslım ettıgınde kıyamet kopucak tobe kapıları kapanıcak ve o andan sonrakı herkez kafır sayılıp allahın gazabını gorucek hıc bır musluman bu gazabı gormıyecek...
yesilsincap isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 31-08-2008, 11:57   #43
-YASAKLI-

NighT_marE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 NighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to beholdNighT_marE is a splendid one to behold

Bütün alametleri geçin, yer yüzünde (Eşşedüenlailaheilallahveeşşedüenn emuhammedenabdühuverresulü) diyen bir kişi dahi kalmadığında kıyamet kopcakatır...
NighT_marE isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 31-08-2008, 16:41   #44

seagirl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 seagirl ne işi var bunun burada

selam arkadaslar ben yeni üye oldum uzun süredir izliyordum bu siteyi
bu konudaki düsüncem ,kiyamet alametlerin basladigina inaniyorum ,whitepower cok güzel
toparlamis bütün dinlerdeki alametleri,yanliz biliyorsunuz alametlerin hepsi üstü örtülü verilmistir,en önemlisi bunlari günümüze uyarlamaktir ondan sonra ne olacagini anlayabiliriz
mesela ben günümüzle ilgili yorum yapmak istiyorum,bütün kehanetlerde iklim degisikligi ve dünyanin dengesinde degisiklik olacagi acikca söylenmistir. bu güne bakalim
dünyanin dengesinin degistigi ve degismeye devam edecegini bilim adamlari biz farketmesekte 10 yil önce söylediler bütün ülkeler olasiliklar üzerine A-B-C yaptilar su bir gercekki artik hersey degisecek,dusunsenize bu degisim devam ederse olasiliklari düsünelim ben yetersiz bilgimle sunlari düsünüyorum ;1)kuzey kutbu kayiyor kaymayada devam edecek hangi ülke kuzey kutbuna gelecek en yakin amerika görünüyor
2)kuzey kutbu eriyince altindan neler cikacak milyonlarca yil önceki üyüyan yasamlar hayat bulacak bunlar ne acaba?
3)kuzey kutbunda simdiden diger ülkeler yer alti servetleri icin yarisa basladilar.
4)amerika sizce sadece bitmek üzere olan petrol icinmi ortadoguya yerlesmeye calisiyor(afganistana girdi orada kaldi,irak'a girdi cikmaya niyeti yok,sirada iran var ve türkiyenin yarisi,ve son suriye)yaniliyorsunuz,amerika ortadoguya yerlesiyor cunki kita yok olacak
arkadaslar buyuk degisim basladi ve devam edecek bunlar ne olabilir biz bunlari tartisalim ve bizi neler bekliyor anlayalim
seagirl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 02-09-2008, 03:00   #45

EceLMeriC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 2 EceLMeriC yakında ünlü olacak gibi

ölelimde görelim , gerisi boş

Alt 02-09-2008, 11:49   #46

LuvSam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 LuvSam is just really niceLuvSam is just really niceLuvSam is just really niceLuvSam is just really nice

Günümüze kadar 4 element tufanı da yaşandı. Fikrimce, şimdi 5. elementle kopabilir kıyamet, yani spiritüel bir kıyamet olabilir diye düşünüyorum. Ayrıca "kıyamet" yenilik, değişme anlamına da geliyor. İlla "yıkım" anlamında olmak zorunda değil. Arapça değişik bir dil, ve bu kıyamet çoğunluğun zannettiği gibi olmayabilir
LuvSam isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Seçenekler Arama