| Her şey otobüs yolculuğunda ortaya çıktı....
arkadaşlar bu olay 93 senesined iskenderunda yaşanmış BİR OLAY.....
doğumdan bir gece önce nilgünün annesi o gece rüyasında cok fakir bir ailenin evine gittiğini ve orada kendisine bir bebeği(kız)uzatarak bu atık sizin bebeğiniz dediklerini görüyor.anne uyanınca aklında hiç çıkmayan bebeğin o masmavi gözleri oluyor.o gün öğleden sonra saat 16:00 da gözleri masmavi çok güzel bir bebek dünyaya getiriyor.aradan 6 yıl geçiyor..antakyada ki akrabalarının düğününe gitmek için nilgünü de yanlarına alarak adanadan yola cıkıyorlar.nilgünün hatay ve cevresinde bu ilk gidişi olmasına rağmen reyhanlıya yaklaşırlarken birden otobüste ayağa kalkıp:
--ben daha önce burda oturuyodum.çok fakirdik.babam bekçiydi anarşi olaylarında çatışmada öldü.ben okula başladığım gün babamın cenazesi kaldırılıyordu.kalabalıktan okul önlüğüm çamur olmuştu.köyün çeşmesindeönlüğümü yıkarken ayağım kaydı.başımı çeşmeye çarptım ve orada öldüm...dedi.
bunları anlattıktan sonra otobüsün içinde çığlık çığlığa ağlamaya başlayan nilgün ü zorla susturuyorlar.ama annesinin kafasında3 yıldırcevapsız kalan soruda aydınlaınmış oluyor.çünkü nilgün 3 yaşından beri nerede bir okul öğrencisi görse hemen koşup öğrencinin önlüğünü silmek istiyoru...
olayın bir başka garip yanıda nilgün ün ensesinin hemen üstünde doğuştan bir yara izi taşımasıydı....
(bazı araştırmacılar reyhanlıya uğrayıp kayıtlardan 1971 tarihinde çatışmada ölen bekçiyi tespit ediyorlar...)
__________________ denize karsı bir bankta oturmustu yalnızlık.cagırsa gelirmiydi peşinden.onu en cok seven.sevgi emekti hani gelmeliydi.affetmeliydi |