JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Ölüm ve Ötesi

Seçenekler Arama
Alt 10-10-2006, 21:38   #1

gizemlikorsan19 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 gizemlikorsan19 henüz daha yolun başında
Her şey otobüs yolculuğunda ortaya çıktı....

arkadaşlar bu olay 93 senesined iskenderunda yaşanmış BİR OLAY.....
doğumdan bir gece önce nilgünün annesi o gece rüyasında cok fakir bir ailenin evine gittiğini ve orada kendisine bir bebeği(kız)uzatarak bu atık sizin bebeğiniz dediklerini görüyor.anne uyanınca aklında hiç çıkmayan bebeğin o masmavi gözleri oluyor.o gün öğleden sonra saat 16:00 da gözleri masmavi çok güzel bir bebek dünyaya getiriyor.aradan 6 yıl geçiyor..antakyada ki akrabalarının düğününe gitmek için nilgünü de yanlarına alarak adanadan yola cıkıyorlar.nilgünün hatay ve cevresinde bu ilk gidişi olmasına rağmen reyhanlıya yaklaşırlarken birden otobüste ayağa kalkıp:
--ben daha önce burda oturuyodum.çok fakirdik.babam bekçiydi anarşi olaylarında çatışmada öldü.ben okula başladığım gün babamın cenazesi kaldırılıyordu.kalabalıktan okul önlüğüm çamur olmuştu.köyün çeşmesindeönlüğümü yıkarken ayağım kaydı.başımı çeşmeye çarptım ve orada öldüm...dedi.
bunları anlattıktan sonra otobüsün içinde çığlık çığlığa ağlamaya başlayan nilgün ü zorla susturuyorlar.ama annesinin kafasında3 yıldırcevapsız kalan soruda aydınlaınmış oluyor.çünkü nilgün 3 yaşından beri nerede bir okul öğrencisi görse hemen koşup öğrencinin önlüğünü silmek istiyoru...
olayın bir başka garip yanıda nilgün ün ensesinin hemen üstünde doğuştan bir yara izi taşımasıydı....
(bazı araştırmacılar reyhanlıya uğrayıp kayıtlardan 1971 tarihinde çatışmada ölen bekçiyi tespit ediyorlar...)
Ekli Resimler
Dosya tipi: jpg av_709_1_.jpg (2,3 KB (Kilobyte), 96x kez indirilmiştir)

Sponsor Bağlantılar
Alt 10-10-2006, 21:50   #2

mescalin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 mescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond reputemescalin has a reputation beyond repute

çok ilginçmiş gerçekten.. reenkarnasyon dışında bir açıklama düşünemiyorum buna benzer olaylara.. paylaşım için teşekkürler..

Alt 10-10-2006, 21:56   #3

DoLoreSS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 DoLoreSS henüz daha yolun başında

aslında böle bişey olması imkansız doğrumu acaba

Alt 10-10-2006, 22:24   #4

nihtwish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 nihtwish is just really nicenihtwish is just really nicenihtwish is just really nicenihtwish is just really nice

anlattıgın olay reenkarnasyon dedıklerı sey olmalı ama ben boyle bısey olduguna ınanmıyorum halaa

Sponsor Bağlantılar
Alt 10-10-2006, 23:08   #5
-YASAKLI-

ihlamurcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 ihlamurcu yakında ünlü olacak gibi

Reenkarnasyon diye bişey yoktur. Inanmıyorum ben, mutlaka mantıklı bir açıklaması vardır bu olayın.
ihlamurcu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 10-10-2006, 23:10   #6

Nora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 Nora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond repute

Bu tip olaylar için yapılan başka bir açıklama yok mu reenkarnasyon dışında??

Nora isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 10-10-2006, 23:15   #7

doors - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 7 doors dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışdoors dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Ya Nora keske bu soruyu sormasaydın Bu konunun sonuda cinlerle bitmesin

Cadılar İyileştirirler..........
doors isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 10-10-2006, 23:18   #8

Karma gücü: 50 Nora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond repute

Deeeerhal geri aldım sorumu

Sponsor Bağlantılar
Alt 10-10-2006, 23:26   #9
Elit Üye

Ametist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 Ametist kısacası herkes için çok değerliAmetist kısacası herkes için çok değerliAmetist kısacası herkes için çok değerli

reenkarnasyona ben de inanmıyorum
böyle olaylar çok yaşanıyor biri bunlarla ilgili bi açıklama yapmalı mantıklı bişeyler söylemeli
Ametist isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 10-10-2006, 23:56   #10

Bazı telepati olayları var bağ kurduğu kişi gibi davranan dilini konuşan vs. vs. O tip birşey olabilir mi acaba diye düşündüm ama bir kişinin yaşıyor olması gerekiyor. İkinci si aslında çokta olabileceğini düşündüğüm ihtimal verdiğim bişi değil açıkçası öle aklıma geldi Bir takım varlıklar dışında da konuya başka bir açıklama getiren fikir öne süren henüz olmadı

Seçenekler Arama