JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Ölüm ve Ötesi

Seçenekler Arama
Alt 28-09-2006, 11:30   #1

Karma gücü: 5 first henüz daha yolun başında

Merhaba arkadaşlar,

bu siteyi bulduğuma gerçekten çok sevindim.beni anlayabilecek birileri vardır burada sanırım .anneme yıllar sonra anlattığımda hadi len der gibi bakmıştı bana

ilkokul 3 . sınıftaydım.ailece lüna parka gitmiştik akşam 8 de.ve dönme dolaba binmeye karar verdik.sıramızı bekliyorduk.dönme dolap sırayla boş olan kabin geldiğinde duruyor ve sıradakini alıyordu.sıra bize geldiğinde boş olan yaklaştı ve bende binmek içindemirlere tutundum hemen.ama durmadı malesef.dönmeye devam etti ve ben durdu duracak diye bırakmadım.derken başladık yükselmeye annem ayaklarımdan tuttu ama benim çekip dönme dolabın altına almaktan korktuğu için bırakmak zorunda kaldı.ben kenetlenmiştim resmen.ve 90 derecelik dilimi çıkmıştım.herşey çığlık atıyordu ve durdurdular sonunda dönme dolabı.aşağı baktım çok yüksekti gerçekten çok korkuyordum.ve birinindemirlere tırmandığını gördüm.kahraman amca geliyordu

ve bir anda kendimi yerde buldum.kalabalıktan uzaktım.ve kendime yerden bakıyordum.evet ben yere düşmemiştim.bedenim halen oradaydı ama ruhum bedenimden çıkmış yerden kendime bakıyordum.huzurluydum o an. hiç korkmuyordum.bir endişem yoktu sadece bakıyordum.o an dikkatimi çeken birşeyde bedenimden daha büyük olmamdı.daha uzundum.amca bedenime kadar tırmandı ve beni oradan indirmişti.herkes eğlenceyi bırakmış beni izliyordu orda.beni yere indirdiğinde bir anda bedenime döndüm.çocuğun ödü patlamıştır bir su için dedi bir teyze ordan.suyu içerken o yaşadığım şeyleri düşündüm.herkes bana birşeyler soruyordu. eve gidene kadar konuşamamıştım.

yıllarca kimseye söylememiştim.bu olayın ruhun bedenden çıkma olayı olduğunuda bilmiyordum zaten.anneme söylediğimde pek inanmadı sanırım.canı sağolsun.

bunun dışında 1-2 kez kendimi tepeden anlık olarak gördüm.bu konuda yaşadığım başka bir deneyimim yok malesef.
first isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 28-09-2006, 12:59   #2
Eftalya
Guest

daha sonra bu olayın ruhun bedenden çıkma olayı olduğunu nasıl anladın.
böyle bir olay varmıydı da benim haberim yok.

Alt 28-09-2006, 15:30   #3

Nora - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 50 Nora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond reputeNora has a reputation beyond repute

Bu olay anlık şoklarda meydana gelebiliyor. Özellikle kaza geçiren insanlarda çok yaşandığını biliyorum. Sitedeki parapsikoloji sözlüğünde bununla ilgili bir açıklama var diye anımsıyorum....

Nora isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 30-09-2006, 09:18   #4

evet nora açıklamış biraz teşekkürler.

bu tür olaylar şok ,kaza anlarında ameliyat esnasında yaşanabiliyor.yaşadığım olayın ruhun bedenden çıkma olayı olduğunu öğrenmem bununla ilgili bir kitabı okumamla oldu.onlarda devamıda vardı tabi.ben sadece kendimi seyrettim ve bedenime geri döndüm. bazı ameliyat yaşayanlarda da ameliyat anını tepeden seyredenler oluyor.ve ardından bedenine geri dönüyor ve tüm ameliyatı ayrıntılarıyla anlatıyorlar.

daha sık yaşananlar ise ( okuduklarıma göre ) ruh bedenden çıktıktan sonra belli bir süre sonra yukarı yükseliyor ışığa doğru.orada melekler kendisini karşılıyor.( fazlasıiçin araştırma yapabilirsiniz burada nokta ).

bu son yazdığım sadece okuduklarım.yaşadığıma şahit olabilirim ben.ama onlarda neden olmasın ki.ruh bedenden çıktıysa yukarıya da yükselebilir bir ışığa doğru. mantıklı geliyor

sevgiler

Sponsor Bağlantılar
Alt 30-09-2006, 10:00   #5
Eftalya
Guest

<div class='quotetop'>ALINTI(first @ 30 09 2006, 09:18 ) [snapback]14811[/snapback]</div>
Alıntı:
daha sık yaşananlar ise ( okuduklarıma göre ) ruh bedenden çıktıktan sonra belli bir süre sonra yukarı yükseliyor ışığa doğru.orada melekler kendisini karşılıyor.
[/b]
bu ne şimdi,ben böyle bir şey yaşasam oracıkta ölürüm zaten ruhumda bir daha asla geri dönmez.

arkadaşım first,
sanmaki kişiliğinle ilgili bir sorunum var seni tanımam etmem bile,ama yazdıklarını aklım almıyor.
NORA nın ve senin anlattıklarının bir kısmı doğru olabilir.buna imkan veriyorum mantığım aldı.

ama şu yukarıda yazdığın asla olanaksız gibi geliyor.melekleri görmek ve tekrar aynı bedene geri dönmek yani dünyaya asla söz konusu değil.bunu nerede okudun kitap ismi ve yazar verirsen araştırabilirim.

yoksa mantığımın almadığı bir çok konu var bunların hepsini araştırmaya kalsam ömrüm yetmez.

Alt 30-09-2006, 19:55   #6

bunları anlatan bir kitabı bu forumda yazarı ile beraber söylemişlerdi.benim aklımda kalmıyor o tür şeyler.çok sayıda kitap okurum ama yazar vb şeyler aklımda kalmaz hiç

o bahsedilen kitaptaki olaların hepsi hatay ilinde gerçekleşiyor bir bayan yazarımız yazmıştı onu. forumda bir reenkarnasyon başlıklı yazıda bu kitap hakkında bilgi verilmişti.araştırıp bulursam söylerim size linki.

ayrıca bazı şeyleri aklın almaması elbette normal. çünkü bunlar normal görünmeyen olaylar alıntı yaparak gösterdiğiniz cümlelerimi benim yaşamadığımı sadece okuduğumu yazdığımı belirttim ayrıca.meleklerle karşılaşmadım ben de.yukarıda yükselmedim.kitabın adını hatırlarsam yada bulursam yazarım.

ayrıca elbete kişiliğimle ilgili bir sorunun olmaması gerekir henüz beni tanımıyorsun kardeşim.

sevgiler

Alt 02-10-2006, 09:54   #7

duygu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 duygu yakında ünlü olacak gibi

Bahsettiğin şey Sınır Ötesi yayınlarının Yaşanmış Esrarengiz Olaylar adlı kitabı olabilir mi?
Ordan ben yazıyordum da.Ama sanırım bisüre daha yazamayacağım..Ordan yazmaya Tekrar döneceğim ama..

Alt 21-10-2006, 15:53   #8

melek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 melek henüz daha yolun başında

bu tür olaylar yaşanılıyor..annem tanıdığı bi çocuktan bu tür bişey yaşadığını öğrenmiş.çocuk trafik kazası geçirmiş ve ruhu bedeninden ayrılıp çok yumuşak olduğunu söylediği merdiven şeklindeki bulutlara çıkmış ve kendisini arabanın takla atışını izlemiş.doktorlar kurtuluşunuz bi mücize demişler ama çocuk Allah beni korudu demiş.
melek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 22-10-2006, 11:01   #9

<div class='quotetop'>ALINTI(duygu @ 2 10 2006, 09:54 ) [snapback]15385[/snapback]</div>
Alıntı:
Bahsettiğin şey Sınır Ötesi yayınlarının Yaşanmış Esrarengiz Olaylar adlı kitabı olabilir mi?
Ordan ben yazıyordum da.Ama sanırım bisüre daha yazamayacağım..Ordan yazmaya Tekrar döneceğim ama..
[/b]
evet sanırım o kitaptı.kitaptaki konular , haberci rüyalar,ruhun bedenden çıkması,reenkarnasyon gibi konulardı.
kitap hakkında daha ayrıntılı bilgi verirsen arkadaşlar edinebilirler sanırım.

Alt 22-10-2006, 13:43   #10

bolsoru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 bolsoru dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışbolsoru dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışbolsoru dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Çok enterasan ve açıklanamayan bi durum olmuş bende arasıra kendimi cefasızca dışarıdan görürüm fakat rüyamda uyandıktan sonra ise ney hatırlıyamam ve rüyadan bi amaç çıkarmaya çalışırım fakat soru işaretleri içinde unutur giderim
bolsoru isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama