JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Ölüm ve Ötesi

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama
Alt 08-08-2008, 16:09   #1

Diantus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 Diantus is just really niceDiantus is just really niceDiantus is just really niceDiantus is just really nice
Dünya tarihinde kayıtlara geçmiş en ilginç ölüm

Dünyada, kayıtlara geçmiş en ilginç gerçekleşen ölüm; çok ilginç üstelik yakın tarihten.
1996 yılı. Bizde olduğu gibi Yunanistan da yaz döneminde orman yangınlarıyla boğuşuyordu. Yunanistan itfaiye ekibi büyük bir yangını söndürmüş ama oldukça geniş bir alanı da kurtaramamışlardı. Yangın sonrasi uzmanlar,yanan alanda araştırma yaparken, gördükleri karşısında küçük dillerini yutarlar. Görünen, denizden bir kaç kilometre uzakta ve yüksekte olmasına karşın yanmış bir balıkadamdır. Snorkeli ve zıpkını da elindedir üstelik. Sen, balık avlamak için denize dal ... Sonra bir yangın söndürme helikopteri gelip seni çeksin ve yangının üzerine bıraksın..

alıntıdır daha önce verildiyse özür dilerim..
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 08-08-2008, 16:23   #2

garip  - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 garip  ne işi var bunun burada

ölümün insanı nerede ve ne şekilde bulacağı gayb bir konudur...kişi ne yaparsa yapsın ölümden kaçamaz...ölüm insanı çok saçma gelecek bir şekilde bile bulur... insanların düşünmesi gereken en önemli konu nasıl öleceğimdir...
garip  isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Alt 08-08-2008, 16:29   #3

phobosORbia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 76 phobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond repute

Alıntı:
garip ´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ölümün insanı nerede ve ne şekilde bulacağı gayb bir konudur...kişi ne yaparsa yapsın ölümden kaçamaz...ölüm insanı çok saçma gelecek bir şekilde bile bulur... insanların düşünmesi gereken en önemli konu nasıl öleceğimdir...
Hayır.. Bana kalırsa insanların düşünmesi gereken en önemli konu nasıl yaşayacaklarıdır, nasıl insan kalacakları... Senin de dediğin gibi arkadaşım ,ölüm bir şekilde bizi bulacak şeklinin cisminin ne önemi var onun da tadını alacaksın zamanı gelince ancak şu anda yaşıyorsun, nasıl öleceğinin ne önemi var 'Nasıl yaşıyorum_?'un cevabını veremedikten sonra....

Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim paylaşımı için, ancak bu konu yanlış hatırlamıyorsam forumda mevcut tabi bende yanılıyor olabilirim

Biliyorum, haylaz bir çocuktur kalbim, laf dinlemez…Özlüyorum desem… Neyi_???? Özlemiyorum desem…Yalan…

Ben, ben olmayı beceremedim…
phobosORbia isimli Üye şuanda  online konumundadır  
Sponsored links

Alt 08-08-2008, 16:32   #4

Karma gücü: 4 Diantus is just really niceDiantus is just really niceDiantus is just really niceDiantus is just really nice

daha yeni olduğum için,forumdaki konuların tamamına göz atamadım..önceden verilmiş olabilir,bilmiyorum..
Diantus isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Sponsor Bağlantılar
Alt 08-08-2008, 16:34   #5

Karma gücü: 76 phobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond reputephobosORbia has a reputation beyond repute

Arama motorunu kullanarak bakabilirsin bir dahakilerde, bütün forumu taramak zorunda değilsin

Alt 08-08-2008, 16:40   #6

garip  - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 garip  ne işi var bunun burada

Alıntı:
phobosORbia´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster

Hayır.. Bana kalırsa insanların düşünmesi gereken en önemli konu nasıl yaşayacaklarıdır, nasıl insan kalacakları... Senin de dediğin gibi arkadaşım ,ölüm bir şekilde bizi bulacak şeklinin cisminin ne önemi var onun da tadını alacaksın zamanı gelince ancak şu anda yaşıyorsun, nasıl öleceğinin ne önemi var 'Nasıl yaşıyorum_?'un cevabını veremedikten sonra....

Konuyu açan arkadaşa teşekkür ederim paylaşımı için, ancak bu konu yanlış hatırlamıyorsam forumda mevcut tabi bende yanılıyor olabilirim

insanların nasıl yaşayacağım diye bir düşünceye sahip olmadıklarını bildiğim için dedim...yoksa senin dediğin gibi nasıl yaşayacağım diye düşünmeleri gerekmektedir... düşünmemesi gereken onca şeyi düşündükten sonra insanoğlu nasıl yaşayacağım diye hatta nasıl öleceğim diye düşünmeye pek zamanları kalmıyor... insan olmaya özenen insan var mı bu da tartışılır... nasıl daha fazla hayvani olabilirimin hesabını yapıyor herkez... ucuz adam öldürmeler, kendinden küçükleri ezmeye çalışmalar...çıkarı için en yakın dostunu satmalar...liseli kızlarımıza sarkıntılık yapmaya çalışmalar... daha birçok benzeri olay...
garip  isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links

Alt 08-08-2008, 16:41   #7

Geceyuruyen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 81 Geceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond reputeGeceyuruyen has a reputation beyond repute

Daha önce verilmiştir.Ahanda burda
Kayıtlara geçmiş çok ilginç bir ölüm!!!

Alt 08-08-2008, 16:41   #8

Alıntı:
phobosORbia´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Arama motorunu kullanarak bakabilirsin bir dahakilerde, bütün forumu taramak zorunda değilsin
tmm,bundan sonra öyle yapmaya çalışırım
Diantus isimli Üye şimdilik offline konumundadır  

Sponsor Bağlantılar
Alt 08-08-2008, 16:46   #9

Alıntı:
Alıntı:
insanların nasıl yaşayacağım diye bir düşünceye sahip olmadıklarını bildiğim için dedim...yoksa senin dediğin gibi nasıl yaşayacağım diye düşünmeleri gerekmektedir... düşünmemesi gereken onca şeyi düşündükten sonra insanoğlu nasıl yaşayacağım diye hatta nasıl öleceğim diye düşünmeye pek zamanları kalmıyor... insan olmaya özenen insan var mı bu da tartışılır... nasıl daha fazla hayvani olabilirimin hesabını yapıyor herkez... ucuz adam öldürmeler, kendinden küçükleri ezmeye çalışmalar...çıkarı için en yakın dostunu satmalar...liseli kızlarımıza sarkıntılık yapmaya çalışmalar... daha birçok benzeri olay...
O düşünceye sahip değiller diye biz de sahip oldukları düşünceler doğrultusunda mı konuşmalıyız.. İnsanların düşünüşlerinin çerçevesini boşver, o çerçeveyi genişletmeye yaramayacaksa konusmak faydasız olur nasılsa böyle düşünecekler diğerini anlayamazlar ya da benimseyemezler diyerek onların doğrultusunda yapılan felsefeler kuru sıkı olur düşüncesindeyim.. Söylediklerimi sakın yanlış anlama arkadaşım sana ithafen değil genel bir düşüncedir aktardığım
Sponsored links

Alt 19-08-2008, 14:54   #10

caveler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 caveler henüz daha yolun başında

Komiğime gitti :d
caveler isimli Üye şimdilik offline konumundadır  
Sponsored links

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama