| Mektup Büyüsü (ruhunuzdan bir mektup..)
Herkese merhaba
kelendria'nın "ÖLEN YAKINLARLA İLETİŞİME GEÇMEK NASIL OLURDU?" yazısından sonra bunu yazma gereği hissettim..büyü olarak geçer bu uygulama .. önceki yazı ile birazda olsa bağlantılı olduğu için ölüm ve ötesi kategorisinde yazmayı uygun gördüm
Çoğu zaman bize yakın biri ölürse ona yeterince sevgimizi belli edemediğimizi hissederiz .Dileklerimizi teşekkürlerimizi pişmanlıklarımızı hatta özürlerimizi bu insana yeterince dile getirmediğimizin farkına varırız.Bu büyü kaybettiğimiz insanlar ile irtibat kurmamızı sağlayacak..Bilirsiniz kişiye sevgimizi ve sadakatimizi yeterince göstermediysek bu duygu bize kader borcu olarak kalacaktır..Ruh mektubu yazarken bu borçları ödeyebiliriz..
MALZEMELER
-Sekiz tane mum (ya hepsi beyaz yada beyaz,gümüş ve lacivert karışımı.bu renkler ruh renkleridir)
-En sevdiğiniz renkli bir kağıt ve kalem
-boya parıltılı pudra,sim vb..
-ateşte yanmayan tepsi veya kap
Kaybettiğiniz kişiye ne söylemek istediğinizi çokn iyi düşünün.Bir sıra 8 mumu sırayla yakın.En sevdiğiniz renkteki kağıdı alın ve ona mektup şeklinde söylemek istediklerinizi yazın.
Bu büyüyü yaparken yalnız olmanız gerekir.Bu mesajla kalbinizi dökün.Dilediğiniz kadar yazdıklarınızı yada bir söz öbeğini tekrarlayabilirsiniz.Kendinizi çok duygusal hissedebilirsiniz ve belki de,, bu mektubu yazarken ağlayabilirsiniz.Yazmak için zaman ayırın ve kağıdı dekore ettikten sonra (süslerle simlerle vb..) imzalayın.Bitirdiğinizde onu,ateşe dayanaklı yanmayan bir tepside yada kapta yakın.Küllerini toprağa serpiştirin veya nehire atın,rüzgar onları alsın götürsün..Mesajınızın adresi bulacağından emin olabilirsiniz..
Ben bunu şahsen denemedim belki gerçeklik payı bile yoktur ama bir insanı psikolojik olarak olumlu bir şekilde etkileyeceği gerçek.. |