JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Ölüm ve Ötesi

Seçenekler Arama
Alt 09-03-2008, 19:13   #1

biggang - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 39 biggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond repute
Thumbs down Olume Yakin Deneyimler

Bilim Adamlar : Olume Yakin Deneyimler Gercek ve Kanitimiz var.

Yazan : Danny Penman

Jeanette Atkinson oldugu ve cennetin kosesine gittigi zaman sasirtici bir bicimde rahatti,

Yakin bir zamanda olmek istemiyorum, cunku halen dagI daha yapacak cok seyim var ama Olumden Korkmuyorum diyor.

“Insanlar olurken agri ve aci cektiklerini gorur ama bu olumle esit degildir. Ayni degildir. Olum Hayatin Devamidir..”

Jeanette, Eastbourne'lu a 43-yasinda eski hemsirelik ogrencisi. 1979'da olume yakin deneyim yasamis,
O zaman henuz 18 yasindaymis, Kan pihtilasmasindan dolayi ayagi7 ayri yerdern kirilmis, ve ana damarlaradan vucuduna kan gitmesi engellenmism vucudu oksijensiz kalmis..

Doktorlar onun oleceginden eminmis,Olmus de, ama sonra hikayeyi anlatmak icin geri donmus.

“Ilk farkettigim dunyanun degisitiyiydi diyor Jeanette, . “isik daha yumsak fakat daha belirgindi, birden bire tum acilar kesildi, Tum gorebildigim bedenimin gogus kismimdan asagisi idi. Sonra saatin aksam 9 oldugunu farkettim diyor.

“Daga sonra kendmibakar buldum tavandan sadece bir kac metre uzakta idi. Daha sonra hatirlagim artk sokak lambalarindaki tozlari temizlemelerinin zamanin geldigi idi"

Daha sonra kogus da bir gezintiye ciktim. hemsirlerin bulundugu koordora gittim, ne yaptiklarina bakmak icin.

Bir tanesi bloknota bir seyler yaziyordu.

Daha sonra Jeanette baska bir yolculuga basladi, bir cok kisinin daha onceden bellirtigi yolculuga. Uzun, karanlik uzeri isikla kapli bir tunele cekildim, her sey hayelmeyel , bu tunel turbuson gibi.

“Tum istedigim, asagidaki guzel isiklara ulasmakti. Umutsuzca orada olmak istiyordum.Daha sonra biri bana seslendigini duydum, hadi sapsal seni aptal, inek, Daha senin zamanin gelmedi

“Daha sonra vucuduma dondum, halen her sey dumanli, sonra gozum saate takildi ve saat aksam 9:20 idi . Bir kac gun sonra kendime geldigimde etrafimin bir cok cihazala cevrili oldugunu gordum, ve kendimi kotu hissetim, Bir sure sonra o duydugun sesin ben 3 yasindayken olen anneannem oldugunu anladim..

Sponsor Bağlantılar
Alt 09-03-2008, 20:53   #2

coldhellangel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 72 coldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond reputecoldhellangel has a reputation beyond repute

etkileyici

Alt 09-03-2008, 21:00   #3

Raistlin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 3 Raistlin yakında ünlü olacak gibiRaistlin yakında ünlü olacak gibi

buda ölüm sonrası deneyimlerin somutlaşmış bir örneğidir size.Artık inanmayanlara diycek lafım yok.
Raistlin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 09-03-2008, 21:04   #4

Karma gücü: 39 biggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond reputebiggang has a reputation beyond repute

Bir kac tane daha var , ayni yazarin yazisi tercume ettigim zaman koyacagim, hatta ote taraftan gelen telefonlarla ilgili yasanmis deneyimlerinde oldugu bilgiler var tercume ettikce koyacagim..
biggang isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 09-03-2008, 21:34   #5
-YASAKLI-

mole - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 mole yakında ünlü olacak gibi

ölüm sonrası deneyim tıbben mümkün değil.ölüm tüm vücut hücrelerinin ölmesi demek beyin dokusuda buna dahil.yani ölen biri geri gelemez.sadece kalbi ve solunumu durmuş biri buna ex deniyor geri gelebilir.

ölüme ben yaklaşmıştım bir kere ve dünyevi şeylerin kafama taktığım şeylerin bir anda ne kadar boş olduğunu gördüm.ölüm sırası sempatik sistem çok hızlı çalışıyor düşüncelerime göre ve beyin yaşadıklarını bir film şeridi gibi gösteriyor(benim düşüncem).tabi o sırada anlamlardan ziyade sadece görüntüler kalıyor çünkü ölüme yakınlık çoğu şeyi o an anlamsız kılıyor.
mole isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 09-03-2008, 21:47   #6

Jeanette ve onun gibi deneyimler yasayanlar bilim adamlari sadece beynin oyunlari dedi, Olmek te olan beynin son segirmeleri dedi.Modern Bilimde misitiisimin ve paranormalitenin yeri yok dendi, Fakat yeni bir grup Ingiliz Bilim adamlari simdi kurulus ile dueollo yapiyorlar

Olum ve otesi deneyimler usutune calismalar yapiyorlar, Umuyorlarki simdi ve daima gerceten olumden sonra hayat var m i yok mu bu soruya cevap verebilsinler.

Suanda bu teknolojiye ve bilimsel bilgiye sahibiz diyor Dr. Sam Parnia, Londra Hammersmith Hasthanesinin arastirma grubunun lideri. Durust Olmak gerekirse bu ise ilk suphe ile baktim, supheli basladim fakat simdi bu kadar onemli kanitlarla inaniyorum ki bir seyler oluyor.

Alt 09-03-2008, 21:54   #7
-YASAKLI-

mole - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 mole yakında ünlü olacak gibi

bence ölüm sonrası inanmayanlar böyle bir şeyi ispatlamaya kalkıyor.hatta beynimizi sulandırıyorlar.belki sadece kendileri için tehlikeli olabilecek beyinleri uyuşturma yöntemlerinden birisidir.bundan önce dünyada çözülecek o kadar sorun varki.gereksiz bence.ispat bilimsel veriler üstünden yapılıyor ise sorun vardır.çünkü gemişte doğru olduğuna inanılan bir çok veri altüst oldu yanlış çıktı.yani ispatlanır ama ufacık bir kural hatası tüm binayı çökertir.ölüm sırası deneyimler konusunda bir çok inançta aynı şeyleri bulabilirsiniz.zaten bilinen şeylerdi bunlar.
grangenin bu konuyla ilgili bir kitabı var okuduysanız çok güzel.
mole isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 09-03-2008, 22:38   #8

Bunu koskaca doktorlar soyluyor,ustelik de arastirmasinida yapiyorlar..
ben inaniyorum ki var, olumden sonra yasam, bunca insan yalan mi soyluyor?

Sponsor Bağlantılar
Alt 16-07-2008, 17:21   #9

caveler - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 caveler henüz daha yolun başında

aslında benim de başıma geldi bir ağacın üstüne düştüm ve ortam birden sıcakladı doğanın kokusunu aldım we hayat gerçekten ağır çekime girdi ve hiç birşey duymuyodum sadece etrafıma bakıyodum yawaş yawaş kendime geldim eve gittiim banyo yapıp hemen yattım gerçekten bu benim ilkimdi
caveler isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 30-07-2008, 05:45   #10

Weeper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 1 Weeper henüz daha yolun başında

Hiç beyaz ışık gören yok mu ya???
Weeper isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama