Valla bir sekilde goruyorum, yillardir her iki dedemi de goruyorum, ki bunlari imajine etmeme imkan her ikisi de ben 5 yasina yasina gelmeden oldu.
Daha sonra Anneannemin kiz kardesinin esi vefat etti, bu defa her ucunu birden gormeye basladim, ve son olarak Haziran ayinda anneannemin vefatiyla bu ucluye anneannem de katildi.
Ornek bir gece odam da dvd izliyorum , saat 9-10 siralari sonbahar di daha soguklar baslamamisti, oda da bir esinti oldu, isiklar kip kip etti kafami cevirdim odanin ortasinda anneannem sen daha uyumadin mi dedi, uzerinde pjamasi vardi saclari ruzgardan dagilmis gibiydi, yok dedim, yat uyu artik dedi, gerisini hatirlamiyorum, sanki o sure zarfinda zaman durmus gibiydi.
yine bir baska gece evde yanlizim, koltukta oturuyorum, elimde bir kitap var, bir den birinin beni durtugunu hisettim baktim baba dedem , kalk kizim artik odana gec dedi, isiklari kapa kapini kilitle yat
Anlatmakla bitmez ki son 8 ay icinde 6 dan fazla olay yasamisimdir.
Kaldiki ben kucuk yaslardan itibaren goruyorum. bazen olmus yakinlarimi bazen de kim oldugunu bilmedigim insanlari.
Yanliz sunu da belirtmeden gecmiyecegim bu konusmalar sesli olan konusmalar degil..
bir sekilde ne dediklerini anliyorum, telepati olabilir.
Bir baska ornek ise ailem asla inanmadi kucuk yaslardan beri benim gordugume ve duyduguma
son yasadigim bir olayi birlikte yasadik, ve ailenin disindaki baska biri daha yasadi bizle beraber ama bu konuyu bana satasmak icin onlar acana dek o kisi de aciklamadi yasadiklarini
kucuk bir koy evimiz var, dededen kalma araziye yapildi, bir gece oradayiz,
ben erkenden yattim ama bir iki saat sonra tak tak sesleriyle uyandim, uff cekin gidin basimdan birakin rahat uyku uyayim dedim ve yorgani basimdan cektim aradan cok gecmedi kizim dedi baba dedem ac yuzunu bir goreyim opeyim dedi, bende bir sartla dedim bir daha rahatsiz etmiyeceksiniz, tamam dedi, ben actim yuzumu oksadi ve optu, ayni siralarda annem evin icinde esinti fark ediyor fotoselli lambalarin yanip yanip sondugunu goruyor, eline isildagi alip tum evi geziyor, bir sey yok, yataga yatiyor yine ayni sey tekrarlaniyor, annem artik umursamiyor.
Ayni saatlerde evdeki misafirde bir baska olay yasiyor, yataginin basucunda birinin durdugunu ve surekli ona baktigini goruyor, kafami kaldirsaydim kafalarimiz carpacakti diyor, daha sonra korkup balkona cikiyor, geceyi balkonda geciriyor,
ben anlattim, olayi once gulduler peki dedim hic sesleri de mi duymadiniz deyince olayi anlatiyorla..
Dipnot: Hayir evde hirsiz falan yoktu.. |