he az önce gördüm cocuk dogmadan önce annesiyle babası rüyasında görmüs ailesine dönmek icin gelmis tekrar dünyaya sacmalık yani cocukta diyor ben barısmancoyum diye ailece sıyırmıslar...
Ben göz ucuyla izledim. Antakya'lı bir çocuk Barış Manço olduğunu iddia ediyor ve Manço'nun mahallesinde, evinde gezinirken çeşitli detaylar hakkında konuşuyordu. Örneğin Manço'nun 4x4ünü nereye nasıl park ettiğini anlatıyordu falan...
Bana çok ilginç gelmedi doğrusu.
__________________ Even Beethoven had his critics. Name three of them.
ben ızledım.cocuğun ne olduğunu arif verımlı (bakırkoy ruh ve sınır hastalıkları hastanesi eskı bashekımı)yorumu yaptı.kısaca boyle bır sey olamaz bu cocuğa aile tarafından bır seyler empoze edılmıstır.psikolojık bozukluktur dedi.işin ehli bu konuya son sozu soyledı.ama ben en cok lale manco benım esım.doğukan batıkan benım cocuğum dedığı zaman gulmekten kendımı alamadım
dun bende izledım programı ama cocuk bi garıptı izleyen arkadaslar cocugun uslubunada dıkkat ettıyseler konusmasına falan tıpkı onun gıbı konusuyodu ve hızlı konusuyodu gozlerıde bi garıptı cok agır bakıyodu belkı sacmalık belkıde degıl bilemeyız ama eger gercekse reakarnasyon mudur acabada dedırtıyo...... inanması guc ama neden olmasın?
valla size bişiy diyimmi ben ölsem yeniden gelsem tekrar döndüğümü ve benim eski ben olduğumu anlatmak için çırpınır bütün ayrıntıları ile anlatırdım eski kimsenin bilemeyeceği özel anılarımı anlatırdım yada buna benzer özel şeyleri ama çocuk birşey söyleyemedi ezberletilmiş 2 kelime konuştu sonrada önceden babası tarafından gösterilmiş eve gitti ordada bi kaç minik ayrıntı öğretmişler bunları söyledi birde spikerin boş yere abartmaları eklendi yani tam bir saçmalıkdı çocukda malın teki kıl oldum zaten bu tip şeyler saçma real karmasyon yoktur bu dünyadan ayrılan bir ruh birdaha dönmiyecektir bu tip inançlar eskiden dinler gelmeden önce inanılan şeylerdi ...