JUKEBOX | CHAT | GNOXIS MESSENGER

Geri git   Gnoxis.com > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Ölüm ve Ötesi

Seçenekler Arama
Alt 11-10-2007, 10:45   #1

maybe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 maybe dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışmaybe dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışmaybe dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış
Barış Manço olduğunu söyleyen çocuk

Arkadaşlar;
Dün tv de bir programda birçocuk Barış Manço olduğunu iddia etmiş.İzleyen varsa programı anlatabilir mi?

Sponsor Bağlantılar
Alt 11-10-2007, 12:11   #2

MurKy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 MurKy kısacası herkes için çok değerliMurKy kısacası herkes için çok değerliMurKy kısacası herkes için çok değerliMurKy kısacası herkes için çok değerli

mussolini de benim diyordum ama dinleyen yok merak ettim izleyen var mı essahtan
MurKy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 11-10-2007, 12:38   #3

dygu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 dygu dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışdygu dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışdygu dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

he az önce gördüm cocuk dogmadan önce annesiyle babası rüyasında görmüs ailesine dönmek icin gelmis tekrar dünyaya sacmalık yani cocukta diyor ben barısmancoyum diye ailece sıyırmıslar...

Alt 11-10-2007, 12:39   #4

SCARRED - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 109 SCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond reputeSCARRED has a reputation beyond repute

Ben göz ucuyla izledim. Antakya'lı bir çocuk Barış Manço olduğunu iddia ediyor ve Manço'nun mahallesinde, evinde gezinirken çeşitli detaylar hakkında konuşuyordu. Örneğin Manço'nun 4x4ünü nereye nasıl park ettiğini anlatıyordu falan...

Bana çok ilginç gelmedi doğrusu.

Sponsor Bağlantılar
Alt 11-10-2007, 12:42   #5
star67
Guest

bende izledim evi piyanoyu jeep i gösterdide ama komşularını tanımadı nedense

Alt 11-10-2007, 13:04   #6

vegeta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 10 vegeta kısacası herkes için çok değerlivegeta kısacası herkes için çok değerlivegeta kısacası herkes için çok değerlivegeta kısacası herkes için çok değerli

Programa pek ilgi olmadığı için yapılmış bir denemdir.

vegeta isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 11-10-2007, 13:16   #7

greenday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 4 greenday henüz daha yolun başında

saçmalık ya..bncede ailece sıyırmışlar..

Alt 11-10-2007, 13:39   #8

Xandercan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 Xandercan henüz daha yolun başında

program flash daysa şüphesiz inanmamak lasım :P
Xandercan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 11-10-2007, 14:26   #9

Zendor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 28 Zendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond reputeZendor has a reputation beyond repute

izlemedim ama anlattıklarınıza göre saçma..bi arada hasan mermerci çıkmıştı sahte peygamber
Zendor isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 11-10-2007, 14:44   #10

MurKy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 MurKy kısacası herkes için çok değerliMurKy kısacası herkes için çok değerliMurKy kısacası herkes için çok değerliMurKy kısacası herkes için çok değerli

yaw bu sahte peygambercilikte iyi para var tv mv ye çıkıyon götürüon paraları ...

ben mussoliniin reenkarne haliyyim nhahahhaha
MurKy isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 11-10-2007, 14:50   #11

kaderaelegram - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 0 kaderaelegram dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışkaderaelegram dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışkaderaelegram dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

Alıntı:
greenday´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
saçmalık ya..bncede ailece sıyırmışlar..
bence ailece sıyırma değil de,,
ailece uyanık diye biliriz. ayıptır bir kaç kişi inanırda, bunlarda talihlerine kavuşurlar..
kaderaelegram isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 11-10-2007, 14:54   #12

Xandercan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 5 Xandercan henüz daha yolun başında

Alıntı:
uaral13´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
izlemedim ama anlattıklarınıza göre saçma..bi arada hasan mermerci çıkmıştı sahte peygamber
mezarcı olmasın o =D

ama o zaman tırsıodum o adamdan ben muha
Xandercan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar
Alt 11-10-2007, 15:33   #13

VictoRia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 78 VictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond reputeVictoRia has a reputation beyond repute

izledm bnde ilginç bi okadarda komikti
dün bi pedagog ta açıklama yaptı tamamen ailesinin barış manço ya aşırı hayranlığı yüzündenmiş...

Alt 11-10-2007, 18:19   #14

elfstitan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 elfstitan dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışelfstitan dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışelfstitan dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

sallama gibi geldi banada.

men arefe nefsehu fekad arefe rabbehu

ete kemiğe büründüm yunus diye göründüm

enel hak
elfstitan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Alt 11-10-2007, 18:49   #15

IsOLe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 6 IsOLe dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışIsOLe dikkatleri üzerinde toplamaya başlamışIsOLe dikkatleri üzerinde toplamaya başlamış

ßen izLedim dün işte modanın merkezine inioLar ßarış Manço'nun evini ßul diolar ve çocuk ßuluyo sonra evdeki ßahçeyi ßöLümLeri feLan anLatıo sonradan ßi yere doru gidiyo kameRaLarda aRkasından ßarış Mançonun jeep'ini ßuluyo ßu ßenim aRaßam tekeri patLaktı diyo OrdakiLer şaşırıyo vs.

ahah saçmalık taßiki ya ama çocuğun gözleri felan bi acaip yani saçmada olsa biraz bişi war gißi çocukta .

ßu GünLer KÖtü 0Lsa ßİLe... YarInLar Hep GüzeL Olur DerLer ...
Pekİ ßu GünLer DünLerİn YarInLarI DeğİLmİydİ ? ...

.
IsOLe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Alt 11-10-2007, 21:31   #16
-YASAKLI-

Karma gücü: 0 yaso is a glorious beacon of lightyaso is a glorious beacon of lightyaso is a glorious beacon of lightyaso is a glorious beacon of lightyaso is a glorious beacon of lightyaso is a glorious beacon of light

ben ızledım.cocuğun ne olduğunu arif verımlı (bakırkoy ruh ve sınır hastalıkları hastanesi eskı bashekımı)yorumu yaptı.kısaca boyle bır sey olamaz bu cocuğa aile tarafından bır seyler empoze edılmıstır.psikolojık bozukluktur dedi.işin ehli bu konuya son sozu soyledı.ama ben en cok lale manco benım esım.doğukan batıkan benım cocuğum dedığı zaman gulmekten kendımı alamadım
yaso isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Sponsor Bağlantılar
Alt 11-10-2007, 22:05   #17

nihtwish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 nihtwish is just really nicenihtwish is just really nicenihtwish is just really nicenihtwish is just really nice

hmm evet bende ızledım bugun 4 kardeslermıs spıker ısımlerı sayıyo savaş manco dedı evet abım dedı celık manco oyle bırını hatırlamıyorum dedı ılgınctı yanı dort kardesler 2sını hatırlıyo bırısını hatırlamıyor o jeep bulma evı bulma hıkayesıde tamamen setup

Alt 11-10-2007, 22:18   #18

egonya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 14 egonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud ofegonya has much to be proud of

dun bende izledım programı ama cocuk bi garıptı izleyen arkadaslar cocugun uslubunada dıkkat ettıyseler konusmasına falan tıpkı onun gıbı konusuyodu ve hızlı konusuyodu gozlerıde bi garıptı cok agır bakıyodu belkı sacmalık belkıde degıl bilemeyız ama eger gercekse reakarnasyon mudur acabada dedırtıyo...... inanması guc ama neden olmasın?

Alt 11-10-2007, 23:20   #19

uAcansu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 8 uAcansu yakında ünlü olacak gibiuAcansu yakında ünlü olacak gibi

bende bu gün bi magazin programında gördüm çok fazla bakmadım ama saçma geldi sanki kurgu gibiydi

Alt 12-10-2007, 01:19   #20

atmaca03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Karma gücü: 9 atmaca03 is a name known to allatmaca03 is a name known to allatmaca03 is a name known to allatmaca03 is a name known to allatmaca03 is a name known to allatmaca03 is a name known to all

valla size bişiy diyimmi ben ölsem yeniden gelsem tekrar döndüğümü ve benim eski ben olduğumu anlatmak için çırpınır bütün ayrıntıları ile anlatırdım eski kimsenin bilemeyeceği özel anılarımı anlatırdım yada buna benzer özel şeyleri ama çocuk birşey söyleyemedi ezberletilmiş 2 kelime konuştu sonrada önceden babası tarafından gösterilmiş eve gitti ordada bi kaç minik ayrıntı öğretmişler bunları söyledi birde spikerin boş yere abartmaları eklendi yani tam bir saçmalıkdı çocukda malın teki kıl oldum zaten bu tip şeyler saçma real karmasyon yoktur bu dünyadan ayrılan bir ruh birdaha dönmiyecektir bu tip inançlar eskiden dinler gelmeden önce inanılan şeylerdi ...
atmaca03 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Sponsored links

Sponsor Bağlantılar

Seçenekler Arama